Så kallade digitala fiskekort är den senaste trenden inom sportfiskevärlden. I stället för att tryckas på papper, så levereras och kontrolleras fiskekorten via mobiltelefoner och Internet, något som är både mer miljövänligt och smidigare för alla parter. I dagarna lanserar iFiske en webb-butik för digitala fiskekort och en ny kostnadsfri tjänst "WWWFiske" för svenska fiskevårdsföreningar och fiskeklubbar. På iFiske's hemsida kan sportfiskare dygnet runt köpa fiskekort i flera fiskevatten runt om i Sverige och betala direkt med kort eller vanlig bankdosa.- Det unika med vår lösning är att det digitala fiskekortet levereras både via e-mail och som ett SMS direkt till kundens mobiltelefon, säger Thomas Abrahamsson, VD på iFiske. Kunden kan själv välja att skriva ut sitt fiskekort på papper, eller helt enkelt att bara ta med sig mobilen.

iFiske manar fler föreningar att komma igång med digitala fiskekort, som är mycket enklare att hantera och få översikt över.

- Fler och fler inser de stora fördelarna med den nya tekniken och förstår att man måste lyssna på vad fritidsfiskarna efterfrågar idag, säger Jimmy Berggren, marknadsansvarig på iFiske. En del är fortfarande lite teknikfientliga och tycker att Internet och mobiler är för modernt, men vi ser att trenden har vänt bara det senaste halvåret och att det här är framtiden!

 Din varukorg är tom.