Avtal undertecknat om en sammanslagning av iFiske.se och Fiskekortet.com

Idag undertecknades ett avtal där iFiske.se går samman med Fiskekortet.com. I och med detta blir företaget störst i Sverige på att tillhandahålla sk. digitala fiskekort och IT-tjänster för fiskevårdsföreningar, fiskeklubbar samt övriga vattenägare som upplåter fiske.

Den sammanslagna verksamheten kommer fortsättningsvis bedrivas under namnet iFiske och under domänen www.iFiske.se, där sportfiskare nu kommer att erbjudas fiskekort till hundratals fiskevatten runt om i hela Sverige, både via Internet och mobiltelefon..

"Samgåendet är naturligt då det innebär att vi får en betydligt större gemensam kundbas och nya möjligheter att utveckla vårt redan framgånsrika koncept.  Vi blir helt enkelt en starkare och mer komplett aktör på marknaden", säger Thomas Abrahamsson, VD på iFiske.se

Fiskekortet.com är var först i Sverige inom Internetbaserade fiskekortstjänster man lanserade denna tjänst redan 2001. iFiske.se startades 2008 under namnet 'SMSFiske' och lanserade populära tjänster för fiskekort i mobilen.

"Vårt mål är att alla vattenägare, fiskevårdsföreningar mfl, oavsett storlek och ekonomiska förutsättningar ska ges möjlighet att marknadsföra sig och sälja sina fiskekort via oss", säger Kjell Ideskär, grundare av Fiskekortet.com

Det nya gemensamma företaget iFiske har som mål att att fokusera ännu mer än tidigare på miljö- och klimatfrågor och att hjälpa föreningarna att sälja miljövänliga fiskekort som gynnar svensk natur och minskar fiskekortsförsäljningens klimatpåverkan.

 Din varukorg är tom.