iFiske lanserar ny digital fångstrapporteringstjänst.

Bra fångststatistik är viktigt för fiskevårdsföreningar som bedriver seriös fiskevård och förvaltar ett fiskevatten. Med hjälp av iFiskes nya digitala tjänst för fångstrapporter får alla iFiskes kunder tillgång till en ny digital fångstrapporteringstjänst. På iFiske hoppas man att tjänsten kan hjälpa till att skapa bättre fiskemiljö och stärka fiskbestånden långsiktigt.

iFiske samlar in och sammanställer fångstrapporter från fiskarna via Internet och tillhandahåller sedan denna information och statistik till föreningarna på iFiskes hemsida.

"Vi påminner fiskare som köpt fiskekort genom oss att göra fångstrapporter med hjälp av SMS och e-post. För att få så många som möjligt att rapporterar lockar vi också med att man kan vinna vinster som tack för hjälpen" säger Thomas Abrahamsson, VD på iFiske.se

I många fiskevatten är det redan idag obligatoriskt att rapportera in sina fångster, t.ex. genom att skriva anteckningar på baksidan av fiskekortet eller annat papper som man vid årets slut skickar in till föreningen.

"Med vårt system blir allting så mycket enklare, både för fiskarna och föreningarna. Fiskaren fyller i ett enkelt formulär på nätet och föreningen får sedan allting sammanställt automatiskt utan fördröjning" avslutar Thomas

Tjänsten är kostnadsfri både för fiskarna och föreningarna. Mer information finns på www.iFiske.se och tjänsten demonstreras i iFiskes monter B:150 under Sportfiskemässan i Elmia, Jönköping 1-3 April.

 

-> Mer information

 Din varukorg är tom.