Abodaortens FVOF

 Aboda Klint/Högsby


Semesterhus, högt beläget med utsikt över sjön Kleven vid Aboda Klint. Bra fiske.

Ni har tillgång till en båt nere vid sjön. Under vintertid erbjuds längdåkning och slalom.
Närhet till havet vid Oskarhamn. Närmaste affär ligger i Högsby. Öland och Vimmerby ligger inte långt borta. Högt beläget fritidshus med utsikt över sjön Kleven vid Aboda Klint.
Fint fiske och närhet till havet vid Oskarshamn.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Allgunnen


Här bor ni i en stuga mitt i natursköna Aboda Klints naturreservat med kuperad natur och vandringsleder. Ett stenkast från huset hittar ni en alpin skidbacke med två nerfarter och liftar samt toppstuga med restaurang.

Härifrån har ni också närhet till Högsby som erbjuder både butiker och restauranger samt annan service. Ni har också närhet till Glasriket med alla sina konstglashyttor men också större glasbruk som t ex Kosta Boda.Läs mer om bostaden och boka här!

 Brotorp Högsby


Här bor ni rymligt i ett vackert semesterhus ute på landet. Ni delar bastu samt badtunna med S35086 som också ligger på tomten.

Det är gångavstånd ner till sjön där båten ligger. Bra fiske och svamp och bär marker.
Här bor ni rymligt i ett vackert semesterhus ute på landet. Här kan två familjer bo nära varandra eftersom S35086 ligger på samma tomt. Ni delar bastu samt badtunna. Vid bastun ligger S35086s toalett, men med separat ingång.
Det är gångavstånd till sjön.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Brotorp Högsby


I detta semesterhus bor ni med skogen in på knuten. Två familjer kan bo nära varandra eftersom S35085 ligger på samma tomt.

Här finns både bastu samt badtunna som ni delar. Er toalett ligger i hus S35086, men med separat ingång vid bastun.
På gångavstånd ligger sjön. Vid intresse kan ni också köpa jakt på rådjur och vildsvin. Markägaren sätter ut både fasan och änder. Här finns också goda möjligheter till svamp- och bärplockning när det är säsong för det och riktigt bra fiske.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

 Aboda Klint/Högsby


Hus med vackert och avskilt läge ute på landet. Här har man nära till många av Smålands sevärdheter såsom Astrid Lindgrens Värld och Glasriket, Öland och mycket mer.

Semesterhus som ligger vackert ute på landet med mycket avskilt läge. Här har man nära till många av Smålands sevärdheter såsom Astrid Lindgrens Värld och Glasriket, Öland och mycket mer.
Huset är omgivet av skog som är rik på svamp och bär eller om man bara vill vandra omkring.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Kleven/Högsby


Ett trevligt hus, beläget direkt vid sjön Kleven vid Aboda Kvarn som har bra fiske. Ni har tillgång till en båt vid sjön och kan hyra elmotor av ägaren.

Närhet till havet vid Oskarhamn. Närmaste affär ligger i Högsby.
Inte långt till Öland och Vimmerby med Astrid Lindgrens Värld. I Aboda Klint som ligger 1 km längre bort, har ni möjlighet till skidåkning vintertid. Trevligt hus beläget direkt vid sjön Kleven. Tillgång till en båt vid sjön med bra fiske.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Grönskåra


Här bor ni i ett stort och generöst semesterhus med stor trädgård som vetter ner mot ån där man kan ta morgondoppet. Från tomten finns också ett vadställe över till den större anlagda badstranden.

På tomten hittar ni också den vedeldade bastun med intilliggande bad för svalka varma sommardagar eller efter ett varmt bastubad. Grönskåra är ett litet samhälle med egen affär och fantastiska omgivningar med skog och mark.
Här kan ni vandra och när det är säsong plocka bär och svamp.Läs mer om bostaden och boka här!

 Blomstermåla


Gårdshus i fint skick på liten skogsgård m en del får. Skogsnära o fin sjö 500 m.

1 sovr är genomgångsrum. Kanot kan hyras.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Träthulsmåla/Fagerhult


Huset ligger avskilt med utsikt över skog och mark. På tomten finns grävd damm med inplanterad fisk.

Båt ingår. Semesterhus som ligger avskilt med underbar utsikt över skog och mark.
På tomten finns grävd damm med inplanterad fisk (regnbåge), fiskekort kan köpas hos husägaren. Båt ingår. Ett stort hus med en stor överbyggd veranda att njuta kvällarna på. För den fiskeintresserade finns flera egna dammar med ädelfisk nära huset.
Även möjlighet till fiske i flera sjöar i närheten.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Fågelfors


Avskilt och vackert beläget semesterhus intill en grävd damm och med omgivande skog och ängar. Här bor man nära Glasriket, Astrid Lindgrens värld och många fler av Smålands sevärdheter.

Området har två naturreservat och ett rikt djurliv. Här finns också goda möjligheter för svamp- och bärplockning när säsongen är rätt.
Butik och restaurang finns i närbelägna Fågelfors. Avskilt och vackert beläget hus intill en grävd damm och med omgivande skog och ängar.Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Fågelfors

Badebodaån, Boasjön, Öasjön, Kvarnsjön m.fl. sjöar
Boasjö
Sinnernsjöarna
Feresjön, Kiasjön mfl.
Uvasjön
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz eller i egen regi (De som har en grön ram). Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det. Vill ni synas här och marknadsföra ert boende? kontakta oss för information!
 Din varukorg är tom.