Österåkers Sportfiskeklubb

Annons

 Rö/Roslagen


Med fin utsikt över sjön Sparren och omgiven av mark och skog ligger den här hemtrevliga timmerstugan. Läget är lantligt och fritt, här njuter man ostört av den vackra roslagsnaturen och intar sommarlunchen på terrassen i godan ro eller solar på den egna bryggan.

Tillgång till roddbåt och kajaker. Stugan har ett trevligt sällskapsrum med sittgrupper, piano, öppen spis och TV.
Rymligt, fullt utrustat kök med härligt långbord att umgås kring.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Bålsta/Stockholm


Här kan du bo i en välskött stuga på landet. Du kan njuta och ta det lugnt i den fina miljön men ändå är Stockholm bara 45 minuter bort.

Till Mälaren med sina fina stränder och ett flertal ostörda badplatser är det bara 900m. Vid vattnet ligger en roddbåt, som ingår och fisket är fritt i hela Mälaren.
Huset har ett skönt sovrum med en dubbelsäng och ett litet sovloft för barnen, dessutom ett pentrykök och tvättmaskin. Utanför finns det en stor solaltan.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Rimbo


Semesterhus som är en flygelbyggnad på gård i Roslagen. Härlig täljstenskamin.

Egen båt i sjön Sparren med bra fiske. Vacker natur med gott om bär och svamp.
Mycket viltrik trakt. Närhet till Norrtälje och Stockholm med sevärdsheter t ex Gröna Lund, Slottet och Skansen. Flygelbyggnad på gård i Roslagen. Härlig täljstenskamin.
Egen båt i sjön Sparren med bra fiske.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Bålsta/Stockholm


Renoverat, fräscht semesterhus med härlig öppen spis i vardagsrummet. Stor, öppen altan i söderläge.

Fin, barnvänlig badstrand. Bra kommunikationer till Stockholm.
Kanot och 4 cyklar ingår. Ägaren berättar: Från Bålsta är det enkelt att med bil ta sig till Uppsala och besöka alla dess sevärdheter. Ett annat populärt resmål är Mariefred och Gripsholm eller Enköping som ligger nära och är känt för sina fina parker.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Ingarö


Mysig liten stuga som är enkel, men funktionell med kamin och trevlig uteplats på Ingarö. Närmaste bad med brygga och klippor ligger bara en promenad bort och nås via trappor.

Stugan delar tomt med ägarnas och på tomten finns också bin i bikupor. Mysig liten stuga med 4 bäddar på Ingarö i Stockholms skärgård.
Stugan delar tomt med husägarnas hus och på tomten finns också bin i bikupor. Själva stugan är enkel men funktionell med vedeldad kamin och trevlig uteplats.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Vaxholm


Ett bra hus på sjötomt med havsutsikt över ett gammalt sommarområde på det klassiska Bogesundslandet nära Vaxholm. Ett bra hus på sjötomt med havsutsikt över fartygens infartsled till Stockholm, 1000 m2 beläget i ett gammalt sommarområde på det klassiska Bogesundslandet nära Vaxholm, det är ett året runt hus, villa, 4 rum och kök, med en stor terrass i vinkel utanför med havsutsikt över stora farleden in till Stockholm, med alla fartyg och båtar som drar förbi. 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Saltsjö-Boo/Stockholm


Trevligt och rymligt hus vid stranden av Kvarnsjön i Saltsjö-Boo nära Stockholm. Fina altaner och öppen spis i vardagsrum.

Egen båt vid stranden. 1 km till båtar med havsutflykter, Vaxholmsbåtarna.
Bra kommunikationer till Stockholm. 20 km till Golfbana. Trevligt och rymligt hus vid stranden. Fina altaner och öppen spis i vardagsrum.
Egen båt vid stranden.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Vindö


Trevligt timmerhus högt beläget vid havet på Vindö, Djurhamn på Värmdö. 2 altaner under tak, Öppen spis både inne och ute.

Brant nedfart till stranden med egen båt. Panoramautsikt! Trevligt semesterhus i timmer, högt beläget vid havet på Vindö, Djurhamn på Värmdö.
2 altaner under tak. Öppen spis både inne och ute. Brant nedfart till stranden med egen båt. Panoramautsikt från alla altaner.
Insynsskyddad stor tomt med bär o svamp.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Blidö/Stockholm


Semesterhus på Blidö i Stockholms norra skärgård med fantastisk havsutsikt och ogenerat läge. Blidö nås med bilfärja.

Bad och fiske från tomten och rätt att fiska med nät på fjärden. Båt går att hyra i närheten.
På Blidö finns välsorterad mataffär året runt, restaurang och även möjlighet att få beställa mat. Bio finns också på ön. Möjlighet till dagsturer med gamla sandkilen Helmi. Norrtälje som är en fin gammal stad är den närmsta tätorten.
Här finner man det mesta som behövs.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Åkersberga


Högt beläget semesterhus i välordnat fritidshusområde i Stockholms norra skärgård. Panoramautsikt från den stora altanen i söder.


Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Åkersberga

Drängsjön
Åkers Kanal, Trastsjön, Södersjön
Österåkers SFK Medlemsskap
Gavellångsjön
Tyresö
 Husen som visas på iFiske är annonser och presenteras i samarbete med Stugor.biz eller i egen regi (De som har en grön ram). Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det. Vill ni synas här och marknadsföra ert boende? kontakta oss för information! De texter och foton som syns i annonserna kommer från externa företag, oftast Novasol. Vi på iFiske kan inte ändra på text eller bild, utan hänvisar till stuguthyrarens kundtjänst för respektive boende. Det finns möjlighet att köpa en annonsplats på denna sida direkt av iFiske, kontakta oss för mer information.
 Din varukorg är tom.

http://reservdelar24.se