Österåkers Sportfiskeklubb

 Åkersberga


Högt beläget semesterhus i välordnat fritidshusområde i Stockholms norra skärgård. Panoramautsikt från den stora altanen i söder.


Läs mer om bostaden och boka här!

 Ljusterö


Gammalt hus med fantastiskt bra läge på Ljusterö. Fin havsutsikt från altanen.

Tillgång till eget WC i annat hus ca 20 m. Dricksvatten från kran utomhus.
Dusch saknas, betaldusch 300 m. Waxholmsbåt till ön.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Isättravik


Mysig, högt belägen semesterstuga i fina Isättravik i Roslagen. Ett enkelt och trevligt sommarboende med utsikt mot Saxarfjärden.

Utmärkt utgångspunkt för t ex fiske och fågelskådning. Mysig, högt belägen semesterstuga i fina Isättravik i Roslagen.
Ett enkelt och trevligt sommarboende, här intar man frukosten på altanen och njuter av utsikten mot Saxarfjärden från hammocken. Stugan har riktigt kök och plats för fyra. Modern gästdusch, -wc och -bastu i anslutning till ägarens hus (ca 30m).
Läs mer om bostaden och boka här!

 Lervik/Södra Roslagen


På lagom promenadavstånd från havet ligger det här trevliga sommarboendet i södra Roslagen. Sandstrand och brygga med hoppsvikt bara några hundra meter från stugorna.

Roddbåt finns att låna. Vid populära Breviksbadet i närheten kan man också spela minigolf.
Från Lerviks brygga kan man göra härliga utflykter i skärgården och in till Stockholm med Vaxholmsbolagets skärgårdsbåtar. Det finns två stugor på tomten och sammanlagt plats för upp till 6 personer.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Vaxholm


Ett fantastiskt panoramaläge med 75 kvm terrass i söderläge, med utsikt över inloppet till Stockholm, ca 75 meter från havet. Rymligt hus från 1980-talet.

4 sovrum med 2 dusch-/badrum. Stora gemensamhetsytor.
Beläget på Tynningö i Stockholms skärgård, förbunden med bilfärja från Norra Lagnö på Värmdö, 1 timmes resa till Stockholms city med bil. Panoramavy över inloppet till Stockholm, i syd-läge. 75 kvm altan rakt i söder. 75 meter till havet, på en klipphylla, med privat brygga.Läs mer om bostaden och boka här!

 Ljusterö/Stockholm


Vacker semesterlägenhet på Ljusterö med endast 100 m till havet! Den stilrent inredda etagelägenheten ligger på en sjötomt och har en hänförande utsikt över Stockholms skärgård. Ljusterö är en av de större öarna i Stockholms skärgård och hit tar du dig via en bilfärja.

Här på Ljusterö kan du koppla av på den delade sandstranden, fiska i havet eller åka på spännande utflykter i skärgården. I området finns ett flertal golfbanor och trakten är även populär bland fågelskådare.Läs mer om bostaden och boka här!

 Bergshamra/Norrtälje


I härliga Roslagen ligger detta trevliga semesterhus med rymlig altan som delvis är under tak. Endast 10 minuters promenad till bad i Stensjön och det finns flera bad i närheten.

Besök gärna Wira Bruk, Norrtälje, Åland mm. I härliga Roslagen ligger detta trevliga semesterhus med rymlig altan som delvis är under tak.
Tvättmaskin finns att låna vid förfrågan. Endast 10 minuters promenad till bad i Stensjön och det finns flera bad i närheten. Vill man bada i havet tar det ca 10 minuter med bil.Läs mer om bostaden och boka här!

 Ljusterö


Ett bra semesterhus i ett mycket omtyckt och välordnat område på Ljusterö. Bad åt olika håll.

En härlig braskamin finns. Tomten består av stora gräsytor.
Det finns två restauranger på ön. Från ön kan man ta Vaxholmsbåten till Stockholm om man inte vill åka buss. Inte långt till det bästa utsiktsberget där man kan se ända till Stockholm vid klar sikt. Bra hus på Ljusterö.
Bad åt olika håll. Braskamin och stora gräsytor. Restauranger och Vaxholmsbåt till Stockholm.Läs mer om bostaden och boka här!

 Rimbo


Semesterhus som är en flygelbyggnad på gård i Roslagen. Härlig täljstenskamin.

Egen båt i sjön Sparren med bra fiske. Vacker natur med gott om bär och svamp.
Mycket viltrik trakt. Närhet till Norrtälje och Stockholm med sevärdsheter t ex Gröna Lund, Slottet och Skansen. Flygelbyggnad på gård i Roslagen. Härlig täljstenskamin.
Egen båt i sjön Sparren med bra fiske.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Rö/Roslagen


Med fin utsikt över sjön Sparren och omgiven av mark och skog ligger den här hemtrevliga timmerstugan. Här njuter man av den vackra roslagsnaturen och intar lunchen på terrassen eller solar på den egna bryggan.

Med fin utsikt över sjön Sparren och omgiven av mark och skog ligger den här hemtrevliga timmerstugan. Läget är lantligt och fritt, här njuter man ostört av den vackra roslagsnaturen och intar sommarlunchen på terrassen i godan ro eller solar på den egna bryggan.

 


Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Rö/Roslagen

Gavellångsjön
Drängsjön
Åkers Kanal, Trastsjön, Södersjön
Österåkers SFK Medlemsskap
Vällen
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz eller i egen regi (De som har en grön ram). Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det. Vill ni synas här och marknadsföra ert boende? kontakta oss för information!
 Din varukorg är tom.