Allsarpasjöns FVO

 Rörvik


Trevlig semesterstuga med lugnt läge på ägarens tomt. Nära skog och sjö.

Glasat uterum och taktäckt altan. Roddbåten delas med annat hus.
Besöksmål: Älgparken i Vrigstad. Trevlig semesterstuga med lugnt läge på ägarens tomt. Från ett inglasat uterum och altan under tak har ni en fantastisk utsikt över Mosjön i Småland. Ni har en stor areal att röra er på runt huset och ner mot sjön.
Den som vill semestra i en tyst miljö nära naturen har kommit rätt.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Rörvik


Enkel semesterstuga med lugnt läge på ägarens tomt. Annorlunda byggt i fem etager.

Ej lämplig för småbarn. Takhöjden i allrummet är 185 cm.
Brant trappa och låga dörrar. Ni har en härlig altan med en fin sjöutsikt över Mosjön i Småland. Det finns gott om plats att vistas på runt huset och ner mot sjön. Den som vill semestra i en tyst miljö nära naturen har kommit rätt.
Vid sjön ligger en roddbåt som delas med S05635. Varför inte besöka älgparken i Vrigstad 11 km.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Axaryd/Vrigstad


Renoverat semesterhus med gott om plats, beläget utanför Vrigstad mitt i Småland. Avskilt läge som sista huset i byn.

Öppen spis för härliga kvällar. 2 av bäddarna i hall.
Fritt fiske i Brohultasjön. Bad och fiske även i Allsappasjön 800 m. Fina naturområden med fina promenadvägar. Bra svampmarker.
Besök gärna Vrigstad och ät en äkta småländsk ostkaka eller besök älgparken. Även den gamla stadsdelen i Eksjö är värd ett besök. För de mindre är ett besök på Astrid Lindgrens värld ett 'måste'.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Rörvik


Trevligt semesterhus med bra standard med utsikt över Mossjön i Sävjö kommun. Huset ligger naturskönt med både svamp- och bärmarker runtomkring.

Rörvik ligger 8 km bort och här har ni inköpsmöjlighet. Granne med S30077.
Trevligt semesterhus med bra standard med utsikt över Mossjön i Sävjö kommun. Huset ligger naturskönt med både svamp- och bärmarker runtomkring. Rörvik ligger 8 km bort och här har ni inköpsmöjlighet.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Rörvik


Här bor ni naturskönt och lugnt med sjön på 800 m avstånd där ni kan fiska och bada. Semesterhuset ligger på samma tomt som S30172, med en avskild del av trädgården.

Nära till både Jönköping och Växjö. : Här bor ni naturskönt och lugnt med sjön på 800 m avstånd där båten som ingår ligger och där ni fiska och bada.
Tänk att få starta en morgon eller avsluta kvällen med ett härligt dopp i sjön. Annat avkopplande är att ta en skön vandring i skogen och vid säsong, plocka både svamp och bär.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Rörvik/Sävsjö


Stugan på en bondgård med kor utanför Rörvik. Ägaren bor 30 m bort.

Vacker omgivning med ängar, stenrös och mycket natur. Enklare möblering med vedspis i köket.
Ni har utsikt över sjön Hillen där båten ligger. Stugan ligger på en bondgård med kor utanför Rörvik i Sävjö kommun. Ägaren bor 30 m bort. Väldigt vacker omgivning med ängar och stenrös och mycket natur.
Enklare möblering med vedspis i köket. Ni har utsikt över sjön Hillen där båten ligger.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Rörvik


Trevlig modern stuga med en härlig altan i Gådeberg 6 km från Rörvik i Småland. Ni bor nära naturen men ändå centralt om ni vill nå till alla fina utflyktsmål som finns i närheten.

Möbelriket Lammhult ligger 10 km bort. Ni har Sussies café sommartid i Hjälmseryd.
Café Nydala och café Timjan ligger också i närheten. Möcklehult/Smedjan har både café och restaurang. En helg i augusti går Rusken Runt direkt utanför er stuga. Trevligt arrangemang.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Rörvik


Högt beläget semesterhus i Sävsjö kommun med rofyllt läge och vacker utsikt över skog och sjö. Stor lummig trädgård med flera fruktträd.

Besök gärna Vrigstad Älgpark. Kräftfiske är ej tillåtet Högt beläget semesterhus i Sävsjö kommun med rofyllt läge och vacker utsikt över skog och sjö.
Stor lummig trädgård med flera fruktträd. Besök gärna Vrigstad Älgpark.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Vrigstad


Ogenerat, ljust beläget, fräscht och trivsamy hus i omväxlande natur. Sovrum på övre plan.

300 m till långsträckt sjö med båt, fiske och enklare badmöjlighet.Badflotte finns.
Stor, öppen altan. Ogenerat, ljust beläget, fräsch och trivsamt semesterhus i närheten av Vrigstad i Småland. Här njuter man av tystnaden och lugnet. Ta gärna en tur med cykeln eller gör härliga upptäcktsfärder i skog och mark efter svamp och bär.
Har du riktig tur kan du se vilt från huset.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Rörvik


Högt beläget, mycket påkostat hus med utsikt över en damm. Golvvärme i bottenplan.

Sovavdelningen på andra våningen nås med en så kallad spartrappa. Huset är inrett med högt i tak, synliga takbjälkar, kristallkronor, samt köksinredning och golv i massiv ek.
Helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Fin trädgård med plattsättning och trädäck. Bad från stenpir i dammen för simkunniga. Fint, barnvänligt bad ca 1200 m.

  


Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Rörvik

Allgunnen (Sävsjö)
Lammen
Allsarpasjön, Brohultssjön & Mossjön
Norrsjön, Sörsjön, Degerå
Övningen, Furusjön, Myingen mfl
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Din varukorg är tom.

http://reservdelar24.se