Älmeshultasjöns FVO

Annons

 Sjöåkra/Vaggeryd


Helt underbart totalrenoverat semesterhus, med mycket nytänkande i mustiga härliga färger. Köket med sin speciella planlösning renoverades 2016.

I det underbara badrummet finns ett runt badkar. Sovavdelning med sängar av bra kvalitet, på andra våning - som ni når via den gamla branta trappan.
Lakan och handdukar ingår. Två sällskapsrum på bottenplan. Huset är tyvärr inte lämpligt för barn med tanke på den branta trappan till övervåningen. Terrass helt avskilt på baksidan av huset.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Hok/Yxenhaga


I denna röda stuga i Yxenhaga stugby kan den lilla familjen bo och den passar även bra för två personer. Här kan ni njuta av lugnet och ta morgonkaffet på verandan med utsikt mot sjön som ligger nedanför.

Välkomna till Yxenhaga Resort och stugområdet Bävern som ligger 45 km från Jönköping. I denna röda stuga kan den lilla familjen bo och passar även bra för två personer.
Gratis Wi-Fi.Här kan ni njuta av lugnet och ta morgonkaffet på verandan med utsikt mot sjön som ligger nedanför.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Hestra


Mysig stuga naturskönt belägen i Öreryd i Småland på lantgård med djur. Fina vandringlseder i närheten.

Fri båt och fritt fiske efter gädda och abborre i Hjälmesjön 1 km. Ett flertal sjöar i området, bl a Gussjön.
Här krävs fiskekort. Ca 2 km till fin badplats med sandstrand. Sovrum två är ett genomgångsrum. Inte långt till Store Mosse Nationalpark, Astrid Lindgrens Värld och westernstaden High Chaparral.
8 km till älgpark. Mysigt hus, naturskönt beläget på lantgård med djur.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Hok/Yxenhaga


Välkomna till den lilla röda stugan i området älgen i stugbyn Yxenhaga 45 km från Jönköping. Liten stuga med veranda för 2-4 personer.

Här kan ni bo billigt om man inte behöver så stor stuga. Stugan ligger nära skogen och nära sjön i en lugnt och fridfullt område i Hok.
Alla stugor har gratis internet Wi-Fi. Det finns en tennisbana, aktivitetsrum och bastu på Yxenhaga Resort.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Hok/Yxenhaga


Välkomna till Yxenhaga Resort och stugområdet Bävern som ligger 35 minuter från Jönköping. I stugan finns tvättmaskin och gratis Wi-Fi.

Anläggningen har öppet året runt, så här kan familjen njuta både på sommaren samt vinterns ledighet. På verandan kan ni njuta av lugnet samt utsikten över sjön med en kopp kaffe.
I receptionen kan ni hyra roddbåt, kanot samt köpa fiskekort. Flera grillplatser finns det i stugbyn och även bastu, tennisbana, lekplatser samt aktivitetsrum.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Ydre


Välkomna till ett semesterhus med inglasad altan och där ni bor nära naturen. Huset ligger bara 90 m från sjön Västra Lägern med bra fiske.

Det går att hyra båt och motor på plats av. Granne med S60096, S60097 och S60098.
Välkomna till ett semesterhus som ligger bara 90 m från sjön Västra Lägern med bra fiske. Det går att hyra båt och motor på plats av ägaren. Här bor ni nära naturen och kor betar en bit från huset. Utsikt mot sjön från balkongen.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Hok/Yxenhaga


Välkomna till stugbyn Yxenhaga. Stugorna ligger fint nära vattnet.

Har kan ni njuta av lugnet och närhet till skog och fiske samt att flera familjer kan bo nära varandra. Det finns många utflyktsmål i närheten.
Välkomna till stugbyn Yxenhaga I Hok 45 km från Jönköping. Stugorna ligger fint nära vattnet. Här kan ni njuta av lugnet och närhet till skog och fiske. Här kan flera familjer bo nära varandra och njuta av sin ledighet.
Det finns gratis internet Wi-Fi i alla stugor.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Lammhult/Asa


Avskilt, högt beläget hus med härlig utsikt över landskapet. Renoverat kök och badrum och stort allrum.

Sovrummen på andra våning av äldre datum. Stor gräsmatta för bollspel och lek.
Avskilt, högt beläget semesterhus med en härlig utsikt över landskapet. Huset ligger i närheten av Asa i Småland. Hela bottenplan är renoverad. Sovrummen på andra våningen är av äldre datum.
En stor gräsmatta finns som lämpar sig för både bollspel och lek då små fotbollsmål finns.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Hok/Yxenhaga


Stugorna i stugbyn Yxenhaga ligger nära skogen och sjön. Det går att hyra kanot samt roddbåt och fiskekort köps i receptionen.

15 km till Hooks Golfbana, Astrid Lindgrens Värld 128 km och 49 km till High Chaparral. Stugbyn i Yxenhaga ligger bara 45 km från Jönköping.
Stugorna ligger nära skogen och sjön. Denna stuga ligger i området älgen.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Lekeryd


Ett rymligt semesterhus där det finns plats för den stora familjen eller två familjer som vill umgås på sin semester eller under skollov. 130 m till sjön Ylen där det finns bord och stolar för den som vi äta lunch.

Välkomna till semesterhuset i Lekeryd som ligger mellan Huskvarna och Aneby i Småland. I detta stora hus finns plats för den stora familjen eller två familjer som vi umgås på sommarsemester eller under jul, nyår, påsk, höst och sportlov.
Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Lekeryd

Ylen
Stora Nätaren
Ramsjön
Bunn (Södra Bunn)
Bunn (Norra och Mellan)
 Husen som visas på iFiske är annonser och presenteras i samarbete med Stugor.biz eller i egen regi (De som har en grön ram). Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det. Vill ni synas här och marknadsföra ert boende? kontakta oss för information! De texter och foton som syns i annonserna kommer från externa företag, oftast Novasol. Vi på iFiske kan inte ändra på text eller bild, utan hänvisar till stuguthyrarens kundtjänst för respektive boende. Det finns möjlighet att köpa en annonsplats på denna sida direkt av iFiske, kontakta oss för mer information.
 Din varukorg är tom.

http://reservdelar24.se