Ältasjöns Fvof

Annons

 Bålsta/Stockholm


Naturnära, välskött stuga i Bålsta med lantligt läge med möjlighet att plocka bär och svamp. Nära till Mälarens vatten med fina klipphällar, roddbåt finns att låna.

Till Ekillabadets sandstrand tar det ca 15 min. Här kan du bo i en välskött stuga på landet.
Du kan njuta och ta det lugnt i den fina miljön men ändå är Stockholm bara 45 minuter bort. Till Mälaren med sina fina stränder och ett flertal ostörda badplatser är det bara 900m.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Muskö


Härligt semesterhus på Muskö i Stockholms södra skärgård. Bilväg ända fram.

Lugnt läge med utsikt över liten sjö och med tillgång till roddbåt inom 100 meter. Bad vid flera badställen i havet runt om ön.
Skejtbowl på tomten! Huset är ett ladhus i två plan med glaspartier som öppnas mot trädäcket utanför. Flera fina solterrasser, gott om plats att grilla och stort matbord för trevliga middagar. Alla sovrum ligger 1 trappa upp, badrum finns på båda planen. Mataffär 650 meter.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Rö/Roslagen


Med fin utsikt över sjön Sparren och omgiven av mark och skog ligger den här hemtrevliga timmerstugan. Här njuter man av den vackra roslagsnaturen och intar lunchen på terrassen eller solar på den egna bryggan.

Med fin utsikt över sjön Sparren och omgiven av mark och skog ligger den här hemtrevliga timmerstugan. Läget är lantligt och fritt, här njuter man ostört av den vackra roslagsnaturen och intar sommarlunchen på terrassen i godan ro eller solar på den egna bryggan.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Nykvarn


Fint semesterhus vid Mälarens strand med stor altan mot sjön i söderläge. Egen båt med riktigt bra fiske i sjön.

Snabbtåg till Stockholm från Nykvarn på 20 minuter med alla sevärdheter och evenemang. Lådbilslandet i Nykvarn är ett måste för alla barnfamiljer där alla barn själva får köra både tåg, lastbilar, bussar, sportbilar, traktorer mm.
Fina strövområden med gott om vilt, svamp och bär. Även utflykter till Mariefred med Gripsholms slott och ångbåtsturer i Mälaren.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Ingarö


Mysig liten stuga med 4 bäddar på Ingarö i Stockholms skärgård. Stugan delar tomt med husägarnas hus och på tomten finns också bin i bikupor.

Själva stugan är enkel men funktionell med vedeldad kamin och trevlig uteplats. Närmaste bad med brygga och klippor ligger bara en promenad bort och nås via trappor.
En fin utsiktsplats finns också i närheten. Till barnvänliga sandstränderna Stora och Lilla Sandarna tar det 10 minuter med bil eller buss.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Vaxholm


Ett bra hus på sjötomt med havsutsikt över ett gammalt sommarområde på det klassiska Bogesundslandet nära Vaxholm. Ett bra hus på sjötomt med havsutsikt över fartygens infartsled till Stockholm, 1000 m2 beläget i ett gammalt sommarområde på det klassiska Bogesundslandet nära Vaxholm, det är ett året runt hus, villa, 4 rum och kök, med en stor terrass i vinkel utanför med havsutsikt över stora farleden in till Stockholm, med alla fartyg och båtar som drar förbi. 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Södertälje


På en stor ö 200 m från land ligger detta genuina och trevliga semesterhus med gamla anor. Transporten ut till huset sker med den egna roddbåten över sundet.

Härlig panoramautsikt över Mälaren. Stora gräsytor för lek och spel.
Bra fiske i sjön. Ägarfamiljen bor i det andra huset på ön. Ni har 20 km in till Södertälje och här kan ni shoppa samt besöka Tom Tits Experiment som är ett vetenskapsmuseum, som roar både stora och små.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Vindö


Trevligt timmerhus högt beläget vid havet på Vindö, Djurhamn på Värmdö. 2 altaner under tak, Öppen spis både inne och ute.

Brant nedfart till stranden med egen båt. Panoramautsikt! Trevligt semesterhus i timmer, högt beläget vid havet på Vindö, Djurhamn på Värmdö.
2 altaner under tak. Öppen spis både inne och ute. Brant nedfart till stranden med egen båt. Panoramautsikt från alla altaner.
Insynsskyddad stor tomt med bär o svamp.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Ljusterö


Gammalt hus med fantastiskt bra läge på Ljusterö. Fin havsutsikt från altanen.

Tillgång till eget WC i annat hus ca 20 m. Dricksvatten från kran utomhus.
Dusch saknas, betaldusch 300 m. Waxholmsbåt till ön.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Rimbo


Semesterhus som är en flygelbyggnad på gård i Roslagen. Härlig täljstenskamin.

Egen båt i sjön Sparren med bra fiske. Vacker natur med gott om bär och svamp.
Mycket viltrik trakt. Närhet till Norrtälje och Stockholm med sevärdsheter t ex Gröna Lund, Slottet och Skansen. Flygelbyggnad på gård i Roslagen. Härlig täljstenskamin.
Egen båt i sjön Sparren med bra fiske.

 


Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Rimbo

Gavellångsjön
Åkers Kanal, Trastsjön, Södersjön
Drängsjön
Österåkers SFK Medlemsskap
Vällen
 Husen som visas på iFiske är annonser och presenteras i samarbete med Stugor.biz eller i egen regi (De som har en grön ram). Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det. Vill ni synas här och marknadsföra ert boende? kontakta oss för information! De texter och foton som syns i annonserna kommer från externa företag, oftast Novasol. Vi på iFiske kan inte ändra på text eller bild, utan hänvisar till stuguthyrarens kundtjänst för respektive boende. Det finns möjlighet att köpa en annonsplats på denna sida direkt av iFiske, kontakta oss för mer information.
 Din varukorg är tom.

http://reservdelar24.se