Anebysjöns FVOF

 Aneby


Mysig liten stuga med bra möblering belägen på ägarens sjötomt med sandstrand. Grillplats vid sjön.

Altan under tak. Eksjö 20 km.
Järnväg 150 m. Lämpligt för 2 vuxna och 2 barn.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Aneby


Trevlig stuga i gammal stil i utkanten av Aneby. Stor insynsskyddad trädgård med fruktträd och bärbuskar.

Nära till bra svampmarker och strövområden. Glasveranda på framsidan och solaltan på baksidan.
Traditionellt inredd stuga i Aneby med stor insynsskyddad trädgård. Njut av lediga dagar på glasverandan eller koppla av med en bra bok i solskenet på altanen. Den stora, lummiga trädgården inbjuder till lek och bollspel bland äppelträd och hallonbuskar.Läs mer om bostaden och boka här!

 Vittaryd/Aneby


Trevlig och fräsch stuga i Vittaryd utanför Aneby. Stor trädgård med öppna landskap omgiven av åkrar.

Stugan ligger på ägarens tomt där ni har en lummig trädgård och ett lusthus som ni kan använda. Ni har förstås egen sittmöjlighet och stor yta runt huset för barnen att leka på.
Gungställning samt lekstuga finns och det finns 3 cyklar för utlåning. Det finns många promenadstigar direkt från huset och ni kan gå in till Aneby så det ligger på landet men ändå stadsnära.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Aneby


Avskilt och lantligt belägen semesterhus 10 km utanför Aneby i Småland. Huset är mycket väl lämpad för en större barnfamilj eller flera par.

Spännande planlösning i två plan, allrum, sovrum med fräscha sängar och badrum på plan två. Entrevåningen erbjuder ett mycket väl tilltaget utrustat kök med funktionell matplats.
Stor terrass som sträcker sig över två väggar. Väl tilltagen gräsmatta för lek och spel. Skog och mark kring stugan är rik på älg, rådjur, bär och svamp.Läs mer om bostaden och boka här!

 Nässjö


Välkomna till en mysig röd stuga. Här kan familjen och även hund/katt njuta av lugnet och naturen precis utanför dörren.

Här uppskattar ni de fina sommarkvällarna med kvällssol på altanen. Dusch/toalett i separat stuga.
Välkomna till en mysig röda stuga i närheten av Eksjö och Nässjö i Småland. Här kan familjen och även hunden/katten njuta av lugnet och naturen precis utanför stugan. Här uppskattar ni de fina sommarkvällarna med kvällssol på altanen.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Tranås


Trevlig stuga i grönskande omgivning, belägen i Sunhultsbrunn. Stora strövområden och bad i sjön Söljen.

Ca 40 km till Gränna med polkagristillverkning. Trevlig stuga i grönskande omgivning i Sunhultsbrunn mellan Aneby och Tranås.
Här finns stora strövområden och bad i sjön Söljen, där ni också kan hyra båt. Ca 40 km till Gränna med polkagristillverkning och färja till Visingsö. Vintertid finns Asby alpin i Kisa med utförsåkning.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Tranås


Enklare stuga, avskilt belägen med skogen in på knuten utanför Tranås i Småland. Kakelugn i allrum.

Tranås 8 km. Sovrum 1 är genomgångsrum.
Låg takhöjd; 1,80m uppe och 1,90m nere. Enklare stuga, avskilt belägen med skogen in på knuten. Kakelugn i allrum. Tranås 8 km.
Sovrum 1 är genomgångsrum. Låg takhöjd; 1,80m uppe och 1,90m nere.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

 Hestra


Vackert beläget hus med panoramautsikt över skön Västra Lägern. Brant trappa till övervåningen.

Sandstrand. Tranås 25 km.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

 Lekeryd


Trevlig stuga med bra standard och ett fantastiskt läge mitt i småländska höglandet med utsikt över sjön Ylen som är en väldigt fiskerik sjö med bland annat gös. Det är tillåtet att fiska 1/5-31/7 och 1/10 - 31/3 .

Det är inte möjligt att fiska under augustimånad pågrund av kräftfisket. Ni har ett underbart uterum och många altaner och en veranda att sitta på.
Ert semesterhus har en öppen planlösning. Masterbedroom som är ett genomgångsrum är lämpligt för föräldrarna att sova i.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

 Forserum


Renoverad, charmig 1800-tals hus utanför Forserum i Småland med trevlig inredning. Semesterhuset ligger i en naturskön trakt med mycket intressant flora och fauna.

Egen bad- och grillplats vid Skärsjön (Hattasjön) som endast ligger 60m från huset. På den stora privata bryggan kan ni lata er varma dagar och doppa er i sjön.
Varför inte ta en tupplur på tomten och sövas av vågorna som klucka mot stranden på er sjötomt.

 


Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Forserum

Stora Nätaren
Forserumsortens FVOF
Ylen
Ryssbysjön (Nässjö)
Nordsjön
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Din varukorg är tom.

http://reservdelar24.se