Angsåsortens FVOF

 Smålandsstenar


Exklusivt boende på stor sjötomt i anrik herrgårdsmiljö! När du passerat genom allén når du denna utsökta villa med ett helt unikt läge vid Samserydssjön. Från huset har man panoramautsikt över vattenspegeln, öar och ett fantastiskt fågelliv.

Villan erbjuder en hög komfort och är mycket smakfullt inredd. Runt det rymliga allrummet med stämningsskapande braskamin ligger tre komfortabla sovrum.
Förutom ett lyxigt badrum finns en extra toalett med dusch.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Smålandsstenar


Mycket fräscht och trevligt hus på bondgård. Utsikt över damm - barn fiskar gratis efter abborre i dammen.

Båt i fin bad och fiskesjö. Tillgång till tvättmaskin.
Mycket fräscht och trevligt semesterhus på bondgård i närheten av Smålandsstenar i västra delen av Småland. Utsikt över fin damm där ni hittar både en brygga och en grillplats med möbler. Barn fiskar gratis efter abborre i dammen. Bad och båt i den fina Samserydssjön där man fångar både gädda och abborre.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

 Sandvik/Fegen


Stuga med fantastiskt läge på stor sjötomt med panoramautsikt över sjön Fegen. Här finns en braskamin att värma sig vid om man varit ute hela dagen i Isabergs backar som ligger 40 km från stugan.

Detta är Sydsveriges största skidsystem. Här finns 10 pister med varierande svårighetsgrad och alla har belysning för kvällsåkning.
De 8 liftarna tar er uppför backarna. Det finns även skiduthyrning och skidskola, så alla i familjen kan få testa på.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Burseryd


Väl underhållet, ljust och fräscht semesterhus i närheten av Burseryd i Småland. Huset har en stor, härlig glasveranda - eller ett inglasat uterum med härlig utsikt över skog och ängar.

Här kan man njuta av måltiderna både morgon, middag och kväll. Stort kök finns där alla kan hjälpas åt.
Sovrummen tillsammans med ytterligare ett allrum på andra våning är inrett med synliga takbjälkar. I huset finns bastu och tre duschar. Man har sin egen del av trädgården på baksidan, vänt från värden.Läs mer om bostaden och boka här!

 Smålandsstenar


Mycket välvårdat semesterhus på lantgård i äkta Bullerbymiljö. Huset ligger i närheten av Smålandsstenar i den västra delen av Småland.

I det inglasade uterummet kan man sitta och mysa under lite kyligare kvällar. Här njuter du även av utsikten över den lilla dammen.
I köket finns en braskamin - veden ingår. Båten ligger vid Borlandsbosjön, en fin bad- och fiskesjö där du kan fånga både gädda och abbore. Egen trädgård och med en grillplats vid dammen.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Smålandsstenar


Trevlig stuga utanför Smålandsstenar. Närhet till Värnamo där ni har en trevlig innerstad med många affärer och restauranger.

Vandalorum erbjuder luncher och fina vernissage. Rusarebo ängar utanför Bor för den som är intresserad av blommor.
Det är bara 35 km vinterparadiset Isaberg Mountain Resort i Hestra för den som är intresserad av skidåkning. På sommaren kan ni besöka den fina 18-håls golfbanan som också ligger här. För de golfintresserade ligger Reftele Golfbana 20 km från stugan.Läs mer om bostaden och boka här!

 Kalv


Äldre semesterhus men som har renoverats interiört i ljusa fina färger. Högt beläget i byn Kalv i Västergötland.

Gott om plats både ute och inne. Bra fiske i Svansjön, som dessutom har vattenförbindelse med den stora sjön Fegen.
Motor kan hyras till. Delvis sjöutsikt från huset. Badplats med sandstrand ca 400 m från huset. Värmepump för låg energikostnad.
Njut av den vackra naturen med promenader eller cykelturer. Shopping i Ullared eller Älvsered ca 30 km.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Smålandsstenar


Högt beläget hus med stora härliga altaner och med delvis utsikt över sjön Söingen. Följ en stig ner till sjön där båten ligger på plats för att fiska bla gädda och aborre.

Nära till nationalparken ”Stora Mosse”, Ullared och westernstaden High Chaparall. Nära hus S04482.
Högt beläget med delvis sjöutsikt hittar ni detta trivsamma semesterhus med stora härliga altaner och en porlande liten bäck på tomten (ej vid torrperioder).

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Gislaved


Härligt semesterhus där ni från tomten skymtar Gårdssjön ca 200m längre bort. Här kan ni grilla på kvällarna eller bara njuta av stillheten.

Passa på att åka på älgsafari, spela golf mm. Fiskar gör ni i Storasjön.
I detta härliga semesterhus med stora sällskapsrum och ett härligt kök njuter man av lugnet. I huset finns stora sällskapsrum och ett härligt kök. Sovrummen på andra våning har lägre takhöjd. Genuina trägolv i hela huset.
Det lilla annexet har både kök och toalett.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

 Håcksvik


Mysig, trivsam och välskött stuga, fint renoverad, 300 m från båt och brygga med badmöjlighet. Ädelfiske och fin sandstrand 1 km.

Härligt, stort uterum, 2 bäddar i annex. Mysig, trivsam och fint renoverad stuga som ligger i närheten av Håcksvik i Västergötland.
Det är ca 300 m till egen brygga med badmöjlighet. Här ligger också båten. Ädelfiske och fin, barnvänlig sandstrand 500-600 m. Härligt, stort uterum.
Två av bäddarna finns i annex med WC och dusch.

 


Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Håcksvik

Spaden
Gräsken, Lillgräsken, Dalsjön och Rocksjön
Fegen
Majsjön, Saxesjön och Assbrunnen
Ätran-Assman
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz eller i egen regi (De som har en grön ram). Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det. Vill ni synas här och marknadsföra ert boende? kontakta oss för information!
 Din varukorg är tom.