Antens FVOF

 Alingsås


Mysig stuga, beläget vid sjön Mjörn med bra bad och fiske. Vedeldad bastu vid sjön samt båt kan hyras av ägaren.

I Alingsås med omnejd kan ni promenera i den natursköna miljön, ta en båttur, bowla, rida islandshäst mm. Mysig stuga, beläget vid sjön Mjörn med bra bad och fiske.
Vedeldad bastu vid sjön samt båt kan hyras av ägaren. I Alingsås med omnejd finns många möjligheter att aktivera sig.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Skepplanda


Lugnt o tyst beläget hus, perfekt för en avkopplande semester. Fiske i liten skogssjö, 500 m.

Goda vandringsmöjl. Göteborg 40 km.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Hålanda


Mycket trevlig och ombonad stuga i Hålanda i Västergötland med utsikt bort över Hålsjön. 2 av bäddarna finns i en gäststuga på tomten.

Rymlig och väl tilltagen terrass som inbjuder till härliga middagar och kanske en god bok. Om man vill röra på sig finns det bär och svamp i skogen, när det är säsong.
Hålanda ligger mitt i en triangel mellan Trollhättan, Alingsås och Göteborg, så det är lika långt till alla tre städerna, Ca. 44 km.Läs mer om bostaden och boka här!

 Sollebrunn


Mysig stuga i Sollebrunn med tillgång till en gemensam ovanmarkspool! Denna trivsamt inredda stuga är belägen i skogsbrynet i ett bär- och svamprikt område mellan Trollhättan och Alingsås. På tomten finns en gemensam ovanmarkpool där du och din familj kan koppla av under vistelsen.

Trivsam stuga i Sollebrunn med tillgång till gemensam ovanmarkspool. Den välplanerade stugan är belägen i skogsbrynet och chansen är stor att du får se både älg och hjort inpå knutarna.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Sollbrunn


Trivsam stuga i Sollebrunn med tillgång till gemensam ovanmarkspool. Den välplanerade stugan är belägen i skogsbrynet och chansen är stor att du får se både älg och hjort inpå knutarna.

Sjön Anten ligger cirka tre kilometer bort och där hittar du en fin badplats samt möjlighet att fiska. Anten ligger i en naturpark med både lekplats, restaurang och museum.
Den lantliga idyllen inbjuder till sköna promenader och cykelturer, men även bär- och svampplockning.Läs mer om bostaden och boka här!

 Sollebrunn


Mycket trevligt semesterhus väl lämpad för en eller två barnfamiljer utanför Sollebrunn i Västergötland. Avskilt belägen med stor härlig gräsmatta för lek och spel.

I sovrum 3 står samtliga bäddar på golvet under ett snedtak och passar bäst för barnen. Internet ingår med 5Gb/vecka och det finns möjlighet att köpa mer data på plats.
Området är rikt på älg och hjort, men här finns även bär- och svamp. På tomten finns parkeringsmöjlighet för upp till fyra bilar.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Prässebo


Högt och avskilt belägen semesterbostad. Stugan är rustikt byggd med mycket trä i golv, tak och väggar.

Öppen planlösning med mysig braskamin. Trevlig terrass, delvis överbyggd.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Älvängen


Denna mysiga stuga har egen sjötomt och ligger i en rogivande natur. I sjön kan du bada och fiska eller bara sitta ljusa sommarkvällar, kanske se en och annan älg.

Ingen TV eller internet, för den som vill umgås. Denna mysiga stuga vid Älvängen har egen sjötomt och ligger i en rogivande natur.
I sjön kan du bada och fiska eller bara sitta vid strandkanten ljusa sommarkvällar och njuta av naturen. Har ni tur får ni kanske se en och annan älg. Stugan är varsamt renoverad och hemtrevlig.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Sollebrunn


Härligt parhus där husägaren bor i ena halvan, väl tilltagna ytor inne och ute för lek och spel. Fyra sovrum ger möjlighet för två familjer att dela på boendet.

Stor terrass för sköna grillkvällar. Man bor i en lantbruksbygd med vackra, välskötta bondgårdar.
Skog och mark erbjuder bär och svamp. Närmaste tätort förutom Sollebrunn är Alingsås, känt för alla sina mysiga kaféer, härifrån kommer Jonas Alströmer som introducerade potatis i Sverige.Läs mer om bostaden och boka här!

 Sollebrunn


Stort lanthus med aktivt jordbruk inpå knuten. Här kan man följa lammen och kossornas fridfulla betande på nära håll.

Skogen är rik på bär och svamp.Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Sollebrunn

Anten
Färgensjöarna, Stora och Lilla Färgen
Ömmern, Ören och Nären
Valsjön
Mjörn
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Din varukorg är tom.

http://reservdelar24.se

454527
Utfärdade fiskekort
56764
Fiskerapporter
662
Fiskeområden