Årsjöns FVOF

Annons

 Motala


Välkomna till ett semesterhus i Västanvik ca 20 km från Motala vid Vätterns nordöstra strand. Huset ligger precis intill skogen.

Här finns bad, fiske och friluftsliv. Ni kan bada från klipporna eller vid en fin badplats.
Båt med motor går att hyra. Ta en åktur ut i Vättern och Nätholmen som ligger bara en bit från huset och upplev vacker natur och lugnet.Huset passar den stora familjen eller två familjer.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Naddö/Vadstena


Vackert och smakfullt inrett semesterhus med 40 m till Vätterns strand. Åt andra hållet breder östgötaslätterna ut sig så långt ögat når.

Detta är ett område med lämningar från Sveriges tidigaste historia. Här erbjuds också bra fiske och en härlig natur.
Bara 6 km bort finns Vadstena med butik och restauranger. Vackert och smakfullt inrett hus med 40 m till Vätterns strand. Åt andra hållet breder östgötaslätterna ut sig så långt ögat når.Området har lämningar från Sveriges tidigaste historia.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Medevi/Motala


Semesterhus från 1940-talet med härlig gammaldags trädgård gjord för lek och bus. Detta boende, som inte ligger långt från Vättern, passar utmärkt för barnfamiljer liksom för naturälskare, vandrare och kulturintresserade.

Huset ligger vid Medevi Brunn, Nordens äldsta hälsobrunn. Här finns historia från bronsålder inpå knuten.
Det är 1,7 km till Medevi Brygga (gammal ångbåtsbrygga) vid Vättern där det även finns en liten brygga med barnvänlig sandstrand.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Tjällmo


Vackert hus i naturskönt område beläget ca 500 m från Undsjön som erbjuder både härliga bad och bra fiske. I närheten hittar man historiska Vadstena, Norrköping med Kolmårdens djurpark och vackra Askersund.

Vackert semesterhus i naturskönt område beläget ca 500m från Undsjön som erbjuder såväl härliga bad som bra fiske. Goda möjligheter till skogspromenader.
I närheten finns dessutom flera bra fiskesjöar. Bl a ligger Vättern endast några mil bort.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Tived


Mycket fint beläget på en udde i sjön Kråkvattnet ligger detta semesterhus. Inbyggd altan med sjöutsikt.

Dusch i separat byggnad. Fritt sportfiske i 2 sjöar.
Här bor ni i ett kuperat landskap med vild och vacker natur. Mycket fint beläget på en udde i sjön Kråkvattnet ligger detta semesterhus. Inbyggd altan med sjöutsikt. Dusch i separat byggnad.
Fritt sportfiske i 2 sjöar. Här bor ni i kuperade skogs- och bergstrakter och har nära till Tivedens Nationalpark med urskog.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Bredebolet/Töreboda


Härligt semesterhus i lugn och sjön miljö med utsikt över sjön Sänningen och endast 10 m till bad och fiske. Till badplats är det 800 m.

Nära till skog med bär och svamp och markerade vandrings- och cykelleder. Göta Kanal 20 km.
Tivedens nationalpark 30 km. Centraldammsugare finns. Köpcentra och aktiviteter, t ex äventyrsbad inom ca 1 timmas bilresa. Roddbåt ingår.
Motorbåt kan hyras. Trådlöst internet (med hög hastighet) via fiber.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Vingåker


Rymligt semesterhus på sjötomt och med panoramautsikt över sjön Tisnaren, 7 km utanför Vingåker i Södermanland. Öppen spis finns både inne och på altanen.

Roddbåt och pontonflotte med motor för turer på sjön kan hyras. Nära till fin 18 håls golfbana.
Stockholm 50 min med tåg. Rymligt hus på sjötomt med panoramautsikt över sjön Tisnaren. Öppen spis inne och på altanen. Nära fin 18 håls golfbana.
Stockholm 50 min med tåg.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Vingåker


Semesterhus en dryg mil utanför Vingåker med 10 meter till vattnet och tillgång till egen båt! Detta avskilt belägna hus vid sjön Tisnaren är själva sinnebilden för ett svenskt semesterparadis. Här kan du börja morgonen med en stark kopp kaffe på altanen eller varför inte ett uppfriskande dopp i den glittrande sjön? Kyliga kvällar kan du tända en brasa i den öppna spisen och känna värmen sprida sig i kroppen.


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Glottra


Rymligt semesterhus med lantlig charm. Här bor man i ett vilthägn med dovhjortar och mufflonfår som gärna kommer och hälsar på intill huset.

Ni bor med en vacker utsikt över en stor trädgårdsdamm med vildänder som också har en ö med en trevlig grillplats. I anslutning till huset finns ett träddäck med pool samt bastu och uteplats.
Man bor mitt ute på landet med närhet till naturen och flera populära fiske- och badsjöar som t ex Sottern, Avern, Tisaren, Glottra sjön m fl.
Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Glottra

Avern, Bjurhultasjön, Björnhammarsjön mfl
Hjärtasjön-Östersjön och Molången
Lien, Stora Nälern
Årsjön, Holmsjön och Grönsjön
Lugnet, Säbylundssjön
 Husen som visas på iFiske är annonser och presenteras i samarbete med Stugor.biz eller i egen regi (De som har en grön ram). Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det. Vill ni synas här och marknadsföra ert boende? kontakta oss för information! De texter och foton som syns i annonserna kommer från externa företag, oftast Novasol. Vi på iFiske kan inte ändra på text eller bild, utan hänvisar till stuguthyrarens kundtjänst för respektive boende. Det finns möjlighet att köpa en annonsplats på denna sida direkt av iFiske, kontakta oss för mer information.
 Din varukorg är tom.

http://reservdelar24.se