Askersunds FVOF

 Hammar


Ett härligt semesterhus med utsikt över Vättern. Här kan två familjer tillbringa semestern och njuta av lugnet.

Ca 60 km till äventyrsbad i Örebro-Gustavsvik. Vill man njuta av lugnet kan man gå ner till sjön och fiska.
Välkomna till ett härligt semesterhus med utsikt över Vättern. Sommarhuset ligger i Kyrkbyn Hammar i Askersunds kommun landskapet Närke. Här kan familjen, släkten eller två familjer tillbringa semestern och njuta av lugnet. Finns även gratis internet för den som behöver.Läs mer om bostaden och boka här!

 Askersund


Fint semesterhus med trevlig inredning vid sjön Åmmelången i Åmmeberg utanför Askersund. Bad från egen brygga där också båten ligger.

Insynsskyddad och vacker trädgård att botanisera i. Flera uteplatser.
Alla bekvämligheter finns för en avkopplande semester. Fina strövområden med gott om bär och svamp. 500 meter till Vättern med bra fiske. Ca 1,5 km till golfbana.
Fint semesterhus med fin inredning vid sjön Åmmelången utanför Askersund. Bad och egen båt vid bryggan.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Hammar


Trevligt semesterhus vid sjön Vätterns strand med 3 altaner och bergslagskamin i vardagsrum. Brant trappa till sovloft.

Badstrand och brygga med fritt fiske med handredskap. 20 km till golfbana.
10 km till Askersund. Trevligt semesterhus vid sjön Vätterns strand med 3 altaner och bergslagskamin i vardagsrum. Brant trappa till sovloft. Badstrand och brygga med fritt fiske med handredskap.
20 km till golfbana.10 km till Askersund.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Stora Ykullen/Tived


Här bor du med skogen inpå knuten! Njut av lugnet och stillheten i denna avskilt belägna stuga. Skogen erbjuder fantastiska möjligheter till vandring, men även svamp- och bärplockning.

En avskilt belägen stuga i Tived med skogen alldeles inpå knuten! Här kan du njuta av lugnet och stillheten under semestern. Skogen erbjuder fantastiska möjligheter till vandring, men även svamp- och bärplockning.
En kort biltur bort hittar du både bad och utmärka fiskemöjligheter.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Tived


Mycket fint beläget på en udde i sjön Kråkvattnet ligger detta semesterhus. Inbyggd altan med sjöutsikt.

Dusch i separat byggnad. Fritt sportfiske i 2 sjöar.
Här bor ni i ett kuperat landskap med vild och vacker natur. Mycket fint beläget på en udde i sjön Kråkvattnet ligger detta semesterhus. Inbyggd altan med sjöutsikt. Dusch i separat byggnad.
Fritt sportfiske i 2 sjöar. Här bor ni i kuperade skogs- och bergstrakter och har nära till Tivedens Nationalpark med urskog.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Motala


Semesterhus precis intill skogen. Här finns bad, fiske och friluftsliv.

Ni kan bada från klippor eller badplats. Båt med motor går att hyra för åktur ut på Vättern.
Huset passar den stora familjen eller två familjer. Välkomna till ett semesterhus i Västanvik ca 20 km från Motala vid Vätterns nordöstra strand. Huset ligger precis intill skogen. Här finns bad, fiske och friluftsliv.
Ni kan bada från klipporna eller vid en fin badplats. Båt med motor går att hyra.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Medevi/Motala


Semesterhus från 1940-talet med härlig gammaldags trädgård gjord för lek och bus. Detta boende, som inte ligger långt från Vättern, passar utmärkt för barnfamiljer liksom för naturälskare, vandrare och kulturintresserade.

Huset ligger vid Medevi Brunn, Nordens äldsta hälsobrunn. Här finns historia från bronsålder inpå knuten.
Det är 1,7 km till Medevi Brygga (gammal ångbåtsbrygga) vid Vättern där det även finns en liten brygga med barnvänlig sandstrand.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Tiveden/Laxå


Vackert belägen stuga med utsikt ner mot sjön Unden, en vacker sjö rik på fisk och många fina badplatser med sandstrand. Nära till Tivedens Nationalpark med oändliga orörda skogar med Bergslagsleden som går rakt igenom.

Vackert belägen stuga med utsikt ner mot sjön Unden, en vacker sjö rik på fisk och många fina badplatser med sandstrand. I sjön finns röding, öring, sik (3 olika varianter), gädda, abborre, lake samt vitfisk.Läs mer om bostaden och boka här!

 Glottra


Rymligt semesterhus med lantlig charm. Här bor man i ett vilthägn med dovhjortar och mufflonfår som gärna kommer och hälsar på intill huset.

Ni bor med en vacker utsikt över en stor trädgårdsdamm med vildänder som också har en ö med en trevlig grillplats. I anslutning till huset finns ett träddäck med pool samt bastu och uteplats.
Man bor mitt ute på landet med närhet till naturen och flera populära fiske- och badsjöar som t ex Sottern, Avern, Tisaren, Glottra sjön m fl.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Tjällmo


Vackert beläget semesterhus med stor trädgård och omgivet av skog och hagar i Östergötland. I närheten hittar man historiska Vadstena, Norrköping med Kolmårdens djurpark och vackra Askersund.

Här finns mycket att se i området och vacker natur att ströva i. Här kan man också plocka både svamp och bär när det är säsong för det.
Bra möjligheter till fiske finns i området med flera sjöar och där Vättern är en av dessa. Vackert beläget semesterhus med stor trädgård och omgivet av skog och hagar.Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Tjällmo

Lien, Stora Nälern
Årsjön, Holmsjön och Grönsjön
IF Metalls Sportfiskeområde
Slottstornet Vildmarksfiske
Hjärtasjön-Östersjön och Molången
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Din varukorg är tom.

http://reservdelar24.se