Asplångens FVOF

 Gårdeby/Söderköping


Här bor ni i ett rymligt semesterhus med bra ytor att umgås på. Endast 16 km in till pittoreska Söderköping med ett bra utbud av butiker och restaurangen.

Vandra längst Göta kanal och upplev slussarna. Söderköping är en liten vacker stad med gammal bebyggelse och mycket historia.
Den större staden Norrköping hittar ni 20 km därifrån. Här erbjuds ett stort utbud av nöjen och kultur samt butiker och restauranger. Runt om i området finns mycket spår av Sveriges tidiga historia.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Kimstad


Moderniserat hus beläget m närhet till natur och fin omgivning. Linköping/Norrköping 25 km.

Kolmårdens djurpark 40 km.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Söderköping


Nybyggt hus med ljus och fräsch interiör. Beläget vid skogskanten utanför sommaridyllen Söderköping med Göta Kanal.

Lämpligt för två familjer med stora lekytor för barn. Här har ni ett utmärkt utgångsläge för utflykter till Kolmårdens djurpark, S;:t Annas skärgård mm.
Eller varför inte ta en båttur på Göra Kanal? Friluftsbad finns i närheten. Nybyggt hus med ljus och fräsch interiör. Beläget vid skogskanten utanför sommaridyllen Söderköping med Göra Kanal.Läs mer om bostaden och boka här!

 Söderköping


Ett charmigt semesterhus som är en ombyggd bondgård från 1800-talet, vedeldat spis i köket och öppen spis i vardagsrummet. Lågt i tak på vissa ställen.

Boendet passar er som vill ha lugn och ro och inte behöver någon TV. Välkomna till ett charmigt semesterhus i närheten av Söderköping.
Huset är en ombyggd bondgård från 1800-talet, men renoverat och ombyggt 2016. Ett mysigt hus med vedeldat spis i köket och öppen spis i vardagsrummet. Lågt i tak på vissa ställen.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Norrköping


Semesterhuset ligger ute på vackra Djurön endast 7 km från Norrköpings centrum. Här har ni bara några hundra meter ner till vattnet där ni bl a finner en badplats.

Bara 1 km till en golfbana av bästa klass. Semesterhuset ligger ute på vackra Djurön på Vikbolandet, endast 7 km från Norrköpings centrum.
Här har ni bara några hundra meter ner till vattnet där ni bl a finner en badplats. Bara 1 km till en golfbana av bästa klass.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Gravesfors/Norrköping


Semesterhuset ligger uppe på en höjd med underbar utsikt över sjön Näknen. Nära till bad, fiske och underbar natur.

Fri tillgång till både båt och badtunna (önskan om att använda badtunna ska meddelas i förväg). Mellan sjön och huset går en järnväg med daglig tågtrafik.
I närområdet hittar man förutom härlig natur att vandra i också Kolmårdens Djurpark, Yxbacken (skidbacke med lift) och mycket mer.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Finspång


Välkomna till ett härligt semesterhus med underbar utsikt över sjön Dovern. Huset ligger i Finspång, Östergötlands län.

Här kan familjen njuta av lugnet och den vackra naturen precis utanför dörren. I det stora huset är det 2 sovrum var av det ena med en magisk utsikt från sängen.
På tomten finns en liten stuga med två sängar för ungdomarna som kanske vill vara i fred. Eller om man åker två familjer är det bra med en extra stuga så alla får lugn och ro.Läs mer om bostaden och boka här!

 Kolmården


Här bor ni alldeles i närheten av Kolmårdens djurpark i Östergötland. Semesterhuset ligger vackert med omgivande skog i ett kuperat landskap.

Här finns många möjligheter till fantastiska vandringar och promenader. Ni har bara 600 m ner till vattnet där det finns möjlighet till både bra fiske och bad.
Djurparken ligger ca 4 km bort och erbjuder förutom massa exotiska djur också nöjespark och fantastiskt inomhusbad i Vildmarkshotellet. Här finns också en utmärkt restaurang.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Sankt Anna


Rymligt, väl underhållet hus beläget på en levande lantgård. Utsikt över öppen mark och havsviken Gropviken.

Ca 25 km till medeltidsstaden Söderköping.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Söderköping


Välkommen till detta trevliga semesterhus i Sankt Annas skärgård! Huset är ett av två bostadshus på gården och det ligger en bit från gårdscentrum. Här bor du naturnära med hänförande utsikt över ängarna och beteshagarna där det går hästar på bete.

I skogen runt knuten finns mycket bär och svamp. Det glittrande havet ligger ca 1,5 km bort och där erbjuds både svalkande bad och goda fiskechanser från klipporna.
Strand finns en kortare biltur bort.
Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Söderköping

Strolångens FVOF
Tjen
Yxningen
Vindommen
Norra Nyköpingsån
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Din varukorg är tom.

http://reservdelar24.se

457462
Utfärdade fiskekort
57075
Fiskerapporter
662
Fiskeområden