Bada FVO

 Lysvik


Mycket fräscht nyare fritidshus, skogsnära beläget, endast 1,3 km från sjön Fryken. Vackert läge med bergen, djupa dalar och stora chanser att se vilt utanför knuten.

Endast 13 km till Fortum Ski Tunnel i Torsby som är världens längsta med sina 1,3 km. Här kan ni njuta av längdskidåkning i naturlig terräng.
Bra bär- och svampmarker. Spännande planlösning med välutrustat kök, allrum öppet upp i nock, vilket släpper in mycket ljus. 2 av sovplatserna på ovanvåningen är madrasser.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Ekshärad


Bo lantligt på en mindre gård med fin natur. Bostaden är välbevarad i äldre stil och likaså delar av inredning.

Vissa tider på året finns betesdjur i hagar på gården och i närheten finns en välkänd älgpark - Mose Park i Holeberg, fiskemöjlighet finns ca 800 meter från bostaden och Klarälvdalen erbjuder bl.a.
kanotpaddling och flott turer. Hovfjällets alpin anläggning är endast 30 km från boendet och likaså Torsbys skidtunnel med längdskidåkning året runt.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Torsby


Tillbringa semestern i en härlig stuga i Värmland! Detta härbre/gästhus är högt beläget i den natursköna, värmländska vildmarken. Njut av skön avkoppling i naturen och ta gärna en tur över till Norge, norska gränsen ligger endast 15 km bort.

Till Torsby har ni 20 km och här finns för den idrottsintresserade cykel-, löp- och vandringsleder, motionsspår samt skidtunneln där ni kan åka längdskidor i en inomhusarena.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Vitsand/Torsby


Trevligt parhus i skogsbrynet vid mindre stugby och med utsikt över Övre Brocken. Rustik fritidshusinredning.

Nära till bär- och svampmarker. Den andra delen av huset är S45336.
Trevligt parhus i skogsbrynet vid mindre stugby och med utsikt över Övre Brocken. Rustik fritidshusinredning. Nära till bär- och svampmarker.Läs mer om bostaden och boka här!

 Vitsand/Torsby


Trevlig parstuga vid mindre stugby med utsikt över Övre Brocken. Rustik fritidshusinredning.

Nära till bär- och svampmarker. Andra delen av huset är S45335.
Trevlig parstuga vid mindre stugby med utsikt över Övre Brocken. Rustik fritidshusinredning. Nära till bär- och svampmarker.Läs mer om bostaden och boka här!

 Torsby


Stuga belägen mitt emellan sjöarna Stor-Hässlingen och Kläggen väl lämpade för bad och fiskeutflykter. Mysig semesterbostad med braskamin.

Stuga belägen mitt emellan sjöarna Stor-Hässlingen och Kläggen väl lämpade för bad och fiskeutflykter. Mysig semesterbostad med braskamin.
Skogen är rik på bär och svamp. Området har stor population av älg.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Torsby


Trevlig semesterbostad nära vildmark och orörd skog rik på bär, svamp och älg. Stugan har väl tilltagna ytor och är lämpad för den lite större familjen.

Endast 22 km till Torsby för golf, shopping och utflykter. Trevlig semesterbostad nära vildmark och orörd skog rik på bär, svamp och älg.
Stugan har väl tilltagna ytor och är lämpad för den lite större familjen.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Torsby


Stuga som ligger vid en vacker skogsbäck och nära till Rattsjön för bad och fiskeutflykter. Inte långt till Hovfjället med många, fina markerade promenadstigar och vägar för avkopplande promenader.

Kanske också för jakt efter bär och svamp. I området finns stora möjligheter att se älg.
Semesterbostaden är mycket ombonad och fräsch med en braskamin, välutrustat kök och sköna bäddar. Stuga som ligger vid en vacker skogsbäck och nära till Rattsjön för bad och fiskeutflykter.Läs mer om bostaden och boka här!

 Ekshärad


Trivsamt mindre hus på husägarens tomt och 50 m från Klarälven. Tillgång till 1 extrabädd.

Trädgård med utemöbler. Ekshärad 8 km.
Hagfors 30 km.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

 Östmark/Lekvattnet


Stuga i timmer i vildmarksområde vid Lekvattnet. Enkelt kök.

Stor, öppen spis och överbyggd altan. Gott om bär och svamp i området.
Bra ädelfiske i närbelägen sjö.
Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Östmark/Lekvattnet

Lekvattnets FVO
Velens fiskevårdsområde
Övre Fryksdalen
Treen, Mangen, Trehörningen, mfl
Ängssjön, Rötjärn, Märrtjärn mfl
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Din varukorg är tom.

http://reservdelar24.se

454624
Utfärdade fiskekort
56768
Fiskerapporter
662
Fiskeområden