Badebodaåns FVOF

 Grönskåra


Här bor ni i ett stort och generöst semesterhus hus med stor trädgård som vetter ner mot ån där man kan ta morgondoppet samt en vedeldad bastu. Från tomten finns ett vadställe över till den större anlagda badstranden.

Här bor ni i ett stort och generöst semesterhus med stor trädgård som vetter ner mot ån där man kan ta morgondoppet. Från tomten finns också ett vadställe över till den större anlagda badstranden.Läs mer om bostaden och boka här!

 Träthulsmåla/Fagerhult


Semesterhus som ligger avskilt med underbar utsikt över skog och mark. På tomten finns grävd damm med inplanterad fisk (regnbåge), fiskekort kan köpas hos husägaren.

Båt ingår. Ett stort hus med en stor överbyggd veranda att njuta kvällarna på.
För den fiskeintresserade finns flera egna dammar med ädelfisk nära huset. Även möjlighet till fiske i flera sjöar i närheten. Nära in till Högsby som erbjuder ett stort utbud av butiker och restauranger.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Aboda Klint/Högsby


Semesterhus, högt beläget med utsikt över sjön Kleven vid Aboda Klint. Bra fiske.

Ni har tillgång till en båt nere vid sjön. Under vintertid erbjuds längdåkning och slalom.
Närhet till havet vid Oskarhamn. Närmaste affär ligger i Högsby. Öland och Vimmerby ligger inte långt borta. Högt beläget fritidshus med utsikt över sjön Kleven vid Aboda Klint.
Fint fiske och närhet till havet vid Oskarshamn.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Allgunnen


Här bor ni i en stuga mitt i natursköna Aboda Klints naturreservat med kuperad natur och vandringsleder. Ett stenkast från huset hittar ni en alpin skidbacke med två nerfarter och liftar samt toppstuga med restaurang.

Här bor ni i en stuga mitt i natursköna Aboda Klints naturreservat med kuperad natur och vandringsleder. Ett stenkast från huset hittar ni en alpin skidbacke med två nerfarter och liftar samt toppstuga med restaurang.Läs mer om bostaden och boka här!

 Fågelfors


Avskilt och vackert beläget semesterhus intill en grävd damm och med omgivande skog och ängar. Här bor man nära Glasriket, Astrid Lindgrens värld och många fler av Smålands sevärdheter.

Området har två naturreservat och ett rikt djurliv. Här finns också goda möjligheter för svamp- och bärplockning när säsongen är rätt.
Butik och restaurang finns i närbelägna Fågelfors. Avskilt och vackert beläget hus intill en grävd damm och med omgivande skog och ängar.Läs mer om bostaden och boka här!

 Ideboås


Stort och rymligt semesterhus med enskilt läge och stor trädgård som vetter ner mot sjön som ligger 100m från huset. Här ligger också båten som ingår i hyran.

Härifrån har man lika långt till Kalmar som till Växjö om man vill shoppa eller se på olika sevärdheter. Här bor ni mitt i Småland med Glasriket och bygder med många hantverkare och konstnärer som säljer sina produkter i olika gårdsbutiker.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Fågelfors


Rymlig stuga i natursköna Fågelfors med tillgång till egen båt. Söker du en stuga med plats för hela familjen så är detta ett bra val.

Stugan är en före detta bondgård som är belägen i skogsbrynet med ån rinnande bakom. På gården finns gungor och sandlåda till barnen.
Här kan man även spela badminton och diverse andra spel. Ån bjuder på bra fiskemöjligheter och skogen inbjuder till härliga utflykter. Området är rikt på historiska sevärdheter och här finns aktiviteter för alla åldrar.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Aboda Klint/Högsby


Hus med vackert och avskilt läge ute på landet. Här har man nära till många av Smålands sevärdheter såsom Astrid Lindgrens Värld och Glasriket, Öland och mycket mer.

Semesterhus som ligger vackert ute på landet med mycket avskilt läge. Här har man nära till många av Smålands sevärdheter såsom Astrid Lindgrens Värld och Glasriket, Öland och mycket mer.
Huset är omgivet av skog som är rik på svamp och bär eller om man bara vill vandra omkring.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Brotorp Högsby


Här bor ni rymligt i ett vackert semesterhus ute på landet. Här kan två familjer bo nära varandra eftersom S35086 ligger på samma tomt.

Ni delar bastu samt badtunna. Vid bastun ligger S35086s toalett, men med separat ingång.
Det är gångavstånd till sjön. Nere vid bryggan ligger också den båt som ingår i hyran. Här finns också möjlighet att köpa till jakt på rådjur samt vildsvin och markägaren sätter ut både fasan och änder regelbundet.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Brotorp Högsby


I detta semesterhus bor ni med skogen in på knuten. Två familjer kan bo nära varandra eftersom S35085 ligger på samma tomt.

Här finns både bastu samt badtunna som ni delar. Er toalett ligger i hus S35086, men med separat ingång vid bastun.
På gångavstånd ligger sjön. Vid intresse kan ni också köpa jakt på rådjur och vildsvin. Markägaren sätter ut både fasan och änder. Här finns också goda möjligheter till svamp- och bärplockning när det är säsong för det och riktigt bra fiske.

  


Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Brotorp Högsby

Allgunnen (Högsby), del av Bruddesjön
Sinnernsjöarna
Boasjö
Badebodaån, Boasjön, Öasjön, Kvarnsjön m.fl. sjöar
Snärjebäcken
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Din varukorg är tom.

http://reservdelar24.se