Bjärlången-Dalsjöns FVOF

 Troedstorp/Farstorp


Mysig stuga på stor tomt, mitt i den vackra naturen med många sjöar och skogar. Härligt uterum med utsikt ut över den lilla bäcken, som rinner strax utanför stugan.

Trevliga vägar att promenera eller cykla på i närheten. Mysig stuga på stor tomt, mitt i den vackra naturen runt Hässleholm, med många sjöar och skog.
Härligt uterum med utsikt ut över den lilla bäcken, Farstorpsån, som rinner strax utanför stugan.Läs mer om bostaden och boka här!

 Vittsjö/Hässleholm


Fint semesterhus med braskamin på härlig sjötomt, panoramautsikt ut över sjön, båt med åror ingår. Semesterhuset ligger på en lugn bygata i Vittsjö.

Du har nära till bad och fiske i Pickelsjön och Vittsjön, där det finns kanot och båtuthyrning. Vittsjön hänger samman med ytterligare två sjöar, vilket ger stora möjligheter till långa härliga utflykter på vattnet.
Du har nära till Älgsafari i Markaryd, vill du bada i havet når du på ca en timma Åhus eller Halmstad med långa härliga sandstränder.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Vittsjö


Trevligt hus beläget 100 m från Vittsjön med skön badstrand. Stort, härligt vardagsrum med bl a biljardbord och en bar.

Stort sovrum i källare med egen toalett och dusch. Skogsdunge bakom huset.Läs mer om bostaden och boka här!

 Vittsjö


Fräsch och trevlig semesterlägenhet med lugnt läge i Vittsjö på gränsen mot Småland med närhet till Vittjö Golf och Vittsjö Camping. Här finns kanot-, cykel- och båtuthyrning och vattenskidåkning.

Även möjlighet att spela minigolf. Fin badplats i Pickelsjön.
Besök älgarna i Smålandet i Markaryd. Shopping i Hässleholm. Fräsch och trevlig semesterlägenhet med lugnt läge i Vittsjö på gränsen mot Småland med närhet till Vittjö Golf och Vittsjö Camping.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Vittsjö


Fint semesterhus med trevlig uteplats och markis med belysning över en del av uteplatsen. Ca 300 m till Mellansjön (där ligger roddbåten som ingår) som hänger samman med Oretorpssjön, Vittsjön och Pickelsjön.

Sjöarna erbjuder både bad och fiske samt trevliga utflykter med båt om man känner för det. I närområdet kring semesterhuset finns det flera vandringsleder, bl a Skåneleden, vid Gundrastorp finns vackra Ubbalts Naturreservat.
I skogarna runt sjöarna är det gott om vilt, bär och svamp.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Vittsjö


Mysig semesterlägenhet på lugn bygata nära till bad och fiske i Pickelsjön. Det finns kanot- och båtuthyrning i närliggande Vittsjön, som hänger samman med ytterligare två sjöar.

Detta ger stora möjligheter till långa, härliga utflykter på vattnet. Du har nära till älgsafari i Markaryd och på ca en timma når du antingen Halmstad eller Åhus med fina och långa sandstränder.Läs mer om bostaden och boka här!

 Vittsjö


Trivsamt fritidshus med stor terrass i söderläge. Fridfullt beläget i en sjörik trakt med mycket vacker natur.

S2 är genomgångsrum.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Gundrastorp/Vittsjö 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Vittsjö


Mysigt semesterhus med avskilt läge nära en sjö med barnvänlig strand. Huset ligger på en stor och lummig tomt vid kanten av en skog.

I området finns vackra vandringsleder för den som vill njuta av naturen till fots. Mysigt semesterhus med avskilt läge nära en sjö med barnvänlig strand.
Huset ligger på en stor och lummig tomt vid kanten av en skog. I området finns vackra vandringsleder för den som vill njuta av naturen till fots.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Osby/Hästveda


Mysig stuga på härlig tomt nära Lursjön med fin sandstrand, lekplats och grillplats. Kanot ingår.

Stugan ligger i ett sjörikt område med många möjligheter till bad vid fina badplatser och bra fiske. Området bjuder på underbar natur med flertalet vandringsleder, rikt fågelliv, bär, svamp och vilt, tex rådjur och älg.
Stugans läge gör att du enkelt kan göra dagsutflykter i både Skåne och Småland med t ex Glasriket eller Börjes i Tingsryd. Barnens by ligger nära liksom Osby med bl a Lekoseum.Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Osby/Hästveda

Luhrsjön
Skeingesjön och Helge Å (del av)
Almaån (Övre)
Bjärlången Dalsjön
Tydingesjön, Kallsjön
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Din varukorg är tom.

http://reservdelar24.se

457600
Utfärdade fiskekort
57000
Fiskerapporter
662
Fiskeområden