Boanäs SFF

 Vegby/Ulricehamn


På en udde i sjön Åsunden med absolut bästa läge ligger denna välbyggda villa med helt fri utsikt över vattnet. Mycket rymlig och väldisponerad semesterbostad för 12 personer.

5 sovrum och 2 allrum med hänförande utsikt över sjön. Mysig bastu och 3 badrum.
Väl tilltaget, välutrustat kök. I Källaren finns en rodd- samt trappmaskin för den som vill röra på sig lite.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Länghem


Semesterhus i trivsamt och lugnt stugområde i natursköna Länghem, en tätort i Tranemo kommun. Endast 30 km till Borås med shopping, nöjen och djurpark I området finns vackra promenad- och bilvägar i parkmiljö.

Nära till Torpa Stenhus, en borg från medeltiden som är ett måste på besökslistan. Huset har hög mysfaktor med en spa-anläggning, bestående av bubbelkar, dusch och bastu.
Ett funktionellt kök och trivsamt allrum.Läs mer om bostaden och boka här!

 Vegby


Välkomna till en hemtrevlig och mycket smakfullt renoverad semesterstuga med vackra tapeter och golv i tidsenlig anda. Kliv in genom ytterdörren och känn den varma och hemtrevliga atmosfären.

Rakt fram ser man då det härligt stora köket med utrymme för all slags matlagning. Den gamla vedspisen är kvar som kuriosa även om man inte kan elda i den.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Dalsjöfors


Med en magnifik utsikt över Dalsjön finner ni detta semesterhus, utan grannar, med stort bubbelbadkar/spabad och en saltvattenspool som går att använda maj-september. Båda är högt placerade med en enorm utsikt över sjön.

Sol hela dagen och fantastisk kvällssol. Den lilla trappan tar er ner till sjön med den egna bryggan, där roddbåten ligger på plats april-november.
Stort altandäck för soliga lata dagar. Detta hus är helt klart något utöver det vanliga.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Gällstad


Trevlig, gemytlig villa endast 5 min från Rånnavägssjön som kan skymtas mellan träden. Stort, härligt allrum med högt i tak och en mysig kamin. 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Gällstad


Välkommen till detta hus som ligger på sjöstranden med bad och fiske alldeles vid huset. Från husets matplats och vardagsrum har man underbar utsikt över sjön.

I ett av sovrummen finns en bekväm dubbelsäng, i ett annat en bekväm våningssäng. 2 sovplatser finns i annexet.
Till Ulricehamn som är en idyllisk ort att flanera i, speciellt på sommaren, är det endast 15 km. Flera sevärdheter och en kulturbygd med Sveriges fornminnes tätaste område inpå knutarna.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Gällstad


Välkomna till detta renoverade semesterhus som ligger på sjöstranden med bad och fiske alldeles vid huset. Från husets matplats och vardagsrum har man underbar utsikt över sjön Rånnavägssjön.

I ett av sovrummen finns en bekväm dubbelsäng, i ett annat en bekväm våningsäng. Till Ulricehamn är det endast 15 km; slalombacke på vintern och en idyllisk ort att flanera i på sommaren.
Flera sevärdheter och en kulturbygd med Sveriges fornminnes tätaste område inpå knutarna.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Ulricehamn/Marbäck


Mysig stuga som är lantligt belägen. Endast 5 km till Rånnavägssjön och 14 km till Åsunden som båda är fina bad- och fiskesjöar.

På sommaren kan ni handla närproducerade produkter grannen som är husägaren. Mysig stuga som är lantligt belägen.
Endast 5 km till Rånnavägssjön och 14 km till Åsunden som båda är fina bad- och fiskesjöar. Här finns det renaste vatten och rikligt med fisk, t ex gädda, abborre och gös. Semesterbostaden har en mysig braskamin och en extrasäng i allrummet.Läs mer om bostaden och boka här!

 Dalstorp


Högt beläget semesterhus på fd lantgård med utsikt över damm med ädelfisk. 20 kvm altan under tak.

Fiske efter överenskommelse med ägaren. Bastu går att hyra och delas med S07097.
Sovrum 1 är genomgångsrum utan dörr. Högt beläget semesterhus på fd lantgård med utsikt över damm med ädelfisk. Altan under tak, 20kvm med utemöbel. Sovrum 1 är genomgångsrum och saknar dörr.
Bastu med dusch/WC går att hyra och delas med S07097 som ligger i närheten. Fiske efter överenskommelse med husägaren.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

 Dalstorp


Mycket påkostad villavagn med gott om plats. Endast ett par hus i närheten.

Utsikt över en ädelfiskedamm. Fiske enligt överenskommelse med värden.
Gemensam bastu med dusch/WC går att hyra och ligger i en separat byggnad, delas med S07018 som ligger i närheten. Här bor ni i närheten av Dalstorp i Västergötland och kan njuta av naturen och dess stillhet. När det är rätt årstid finns stora möjligheter att hitta svamp och bär. Till Borås och dess djurpark är det 52 km.
Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Dalstorp

Dalstorpasjön
Nygårdssjön, Jälmån, Åsasjön
Grytteredssjön
Lagmanshagasjön m fl sjöar
Södra Sämsjön
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Din varukorg är tom.