Bolmens FVOF

 Lida/Bolmsö


Med en härlig utsikt över sjön Bolmen finner ni detta nybyggda semesterhus beläget på ön Bolmsö i Småland. Stor härlig altan delvis överbyggd, med bekväma sittmöbler samt en altan en trappa upp.

Med ett stenkast ner till vattnet som erbjuder en barnvänlig sandstrand med grillplats, samt fiskrensplats vid sjön. Bolmen, Sveriges 10:e största sjö erbjuder både bra fiske och många fina sandstränder.
Här finns det även 365 öar att upptäcka. Huset är modernt inrett med nya möbler och bekväma sängar.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Bolmsö


En stor härlig altan med ett flertal sköna sittmöbler finner ni i detta fräscha semesterhus inrett med tak upp i spets. En öppen spis finns för mysfaktorn.

Tre fina sovrum med bra resårsängar. Huset ligger endast 300 m från sjön Bolmen i Småland med en fin sandstrand och en lekplats för barnen.
Egen båtplats där ni hittar er båt. Annex helt inrett i trä, med två bäddar kan med fördel hyras till under sommarmånaderna.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Bolmsö


Här bor ni i 2 stugor 20 m, från varandra. Stugorna har bra standard och ligger bara 500 m från sjön Bolmen.

I storstugan har ni ett fantastiskt inglasat uterum som är härligt att sitta i kalla kvällar. Stora stugan är 110 m2 och den lilla 35 m2.
Ni bor på ön Bolmsö som går att köra bil till. Vid norra delen av Bolmsö kan ni ta färjan över med bilen gratis och åka över till andra sidan.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Bolmsö


Välutrustat semesterhus med lugnt och naturskönt läge ca 150 m från sjön Bolmen. Egen båt och grillplats med sjöbod nere vid sjökanten.

Huset har en stor tomt med vackra omgivningar mitt i naturen. Det ligger privat och är barnvänligt.
I boden nere vid sjön har man möjlighet att låsa in sina fiskeredskap. Bolmen är Sveriges 10:e största sjö och känd för bra fiske efter gös och gädda. 1,5 km till ridskola i Östergård på Bolmsö. Cyklar finns att låna.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Lida/Bolmsö


Med en vidunderlig utsikt över sjön Bolmen finner ni detta nybyggda semesterhus beläget på ön Bolmsö i Småland. Stor härlig altan med bekväma sittmöbler och endast ett stenkast ner till vattnet som erbjuder en barnvänlig sandstrand och med grillplats vid sjön.

Bolmen, Sveriges 10:e största sjö erbjuder både bra fiske och många fina sandstränder. Här finns det även 365 öar att upptäcka.
Huset är modernt inrett med nya möbler och bekväma sängar.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Lida/Bolmsö


Trevligt och fräscht semesterhus med väldigt bra standard beläget på Bolmsö direkt vid sjön Bolmen utanför Ljungby i Småland. Ni har en fantastisk panoramautsikt från det inglasade uterummet där ni kan vistas även kyligare kvällar.

Nere vid vattnet finns en härlig sandstrand. Huset har 3 sovrum.
Sedan finns det även ett annex vid sidan om huset som har ett rum med våningssäng och en enkelsäng samt ett eget badrum. I hyran ingår en kanot med elmotor.Läs mer om bostaden och boka här!

 Bolmsö


Modernt semesterhus på Bolmsö med närhet till sjön Bolmen i Småland. Ägaren berättar att huset är i mycket gott skick och välutrustat och ligger i en lantlig miljö på den egna ården.

Bolmsö är en fantastisk ö i sjön Bolmen med mycket historia och anor ända bak till vikingatiden. Området erbjuder både ett rikt sjöliv och en avkopplande lantlig miljö med skog och mark.
Huset är i två plan med två sovrum uppe och ett sovrum på nedre plan. Ljus och fräsch inredning. Öppen spis för mysiga kvällar.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Bolmsö


Fint semesterhus på Bolmsö med delvis överbyggd altan. Kamin för mysiga kvällar.

Båtar av olika storlekar finns att hyra ca 1 km. Barnvänligt badplats med sandstrand och brygga ca.
200m. Bra fiske efter gädda, gös och abborre. Granne med S25046. Fint semesterhus på Bolmsö med närhet till sjön Bolmen i Småland.
Ägaren berättar att huset är i mycket gott skick och välutrustat samt ligger i en lantlig miljö på den egna gården.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Järnäs


Med en sagolik utsikt över sjön Bolmen hittar ni detta semesterhus högt beläget i Järanäs i Småland. Den 8000kvm stora tomten hålls i ordning och här finns gott om plats för lek och spel.

Endast en granne. Vid den egna bryggan ligger båten som ni kan använda under er vistelse i stugan.
Fiskekort kan köpas av husägaren. Precis nedanför huset har ni en enskild härlig sandstrand. Nytt kök 2016, kaklat badrum och ljusa fräscha sovrum. Värden utnyttjar källaren för sin gräsklippare och motorcykel.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Hölminge/Bolmen


Trevligt fritidshus med smakfull inredning och beläget på Klens udde med egen sjötomt vid sjön Bolmen. Lugnt privat läge med fantastisk sjöutsikt.

Till huset hör en egen brygga och där ligger båten. Det finns även ett fint uterum för kyliga höstkvällar.
Huset ligger i ett stugområde men det känns ändå privat eftersom tomten ligger längst ut på udden. Bolmen är Sveriges 10:e största sjö och känd för bra fiske efter gös och gädda.

 


Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Hölminge/Bolmen

Bolmen
Kösen
Ljungsjön
Bolmåns FVOF
Lagan-Skålåns FVO
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz eller i egen regi (De som har en grön ram). Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det. Vill ni synas här och marknadsföra ert boende? kontakta oss för information!
 Din varukorg är tom.