Anderstorps FVOF

Annons

 Rydaholm


Här bor ni vackert med utsikt över sjön Furen som ligger några hundra meter bort. Huset finns ute på landet med 14 km in till samhället Rydaholm.

Stor generös trädgård och ett par minuters gång ner till sjön. Stort semesterhus med många sängplatser som passar för ett par familjer eller en större grupp.
På under en timme når ni både skidanläggningen i Isaberg och westernstaden High Chaparall. Alltså är det ett hus som går och bo i under hela året.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Hok/Yxenhaga


Välkomna till den lilla röda stugan i området älgen i stugbyn Yxenhaga 45 km från Jönköping. Liten stuga med veranda för 2-4 personer.

Här kan ni bo billigt om man inte behöver så stor stuga. Stugan ligger nära skogen och nära sjön i en lugnt och fridfullt område i Hok.
Alla stugor har gratis internet Wi-Fi. Det finns en tennisbana, aktivitetsrum och bastu på Yxenhaga Resort.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Gällstad


Trevlig, gemytlig villa endast 5 min från Rånnavägssjön som kan skymtas mellan träden. Stort, härligt allrum med högt i tak och en mysig kamin. 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Ljungby


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Bolmsö


Här bor ni i 2 stugor 20 m, från varandra. Stugorna har bra standard och ligger bara 500 m från sjön Bolmen.

I storstugan har ni ett fantastiskt inglasat uterum som är härligt att sitta i kalla kvällar. Stora stugan är 110 m2 och den lilla 35 m2.
Ni bor på ön Bolmsö som går att köra bil till. Vid norra delen av Bolmsö kan ni ta färjan över med bilen gratis och åka över till andra sidan.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Hok/Yxenhaga


Välkomna till en stuga bara 35 minuter från Jönköping. Här kan ni bo på er sommar semester eller på sportlovet.

Öppet året om i stugbyn Yxenhaga. I stugan finns tvättmaskin och gratis Wi-Fi.
Vill man ta det lugnt i stugbyn finns det kanot och roddbåt att hyra. Det går även att köpa fiskekort i receptionen. Flera grillplatser finns det i stugbyn och även bastu finns för den som vill svettas.Åker ni hit på vintern och vill åka skidor finns Isaberg bara 64 km bort.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Hok/Yxenhaga


Vackert belägen röd stugby i Yxenhaga bara 45 km från Jönköping. Till denna stuga får även katten eller hunden följa med på semestern.

Det finns en tennisbana, aktivitetsrum och bastu på Yxenhaga Resort. Det går även att hyra kanot och roddbåt om ni vill åka en tur på sjön och kanske fiska.
I stugan finns tvättmaskin och fritt internet Wi-Fi. Microvågsugn och vanlig ugn kan ordnas om ni kontaktar stugbyn innan ankomst.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Hok/Yxenhaga


Njut av er semestern i mysiga Yxenhaga stugby. I denna stuga får man även ta med sig sina husdjur.

Här kan ni gå långpromenader med hunden i skogen som ligger precis vid stugbyn. Har man tur kan man möta en älg.
I stugan finns tvättmaskin och fri Wi-Fi. Microvågsugn och vanlig ugn kan ordnas om ni kontaktar stugbyn innan ankomst. Stugorna ligger fint med närhet till sjö och fiske. Roddbåt och kanot kan hyras på plats.
Vill ni åka på älgsafari ska ni besöka Skullaryd Moose Park.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Hok/Yxenhaga


Välkomna att njuta av ledigheten i en stuga i Yxenhaga Resort 45 km från Jönköping. Här bor ni nära naturen och har en utsikt över från altanen.

Stugan har tvättmaskin och gratis Wi-Fi. I stugbyn finns tennisbana, aktivitetsrum och bastu.
Även en lekplats och många bara cykelvägar på området. Det går att hyra kanot och roddbåt och köpa fiskekort i receptionen. Nära till skogen från stugan. Har man tur kan man möta en älg.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Unnaryd


Trevlig stuga i byn Lockabäck i Hylte utanför Unnaryd. Ni befinner er nu i Smålands landskap men i Hallands län.

Stugan ligger naturskönt med betande får i hagarna. Ni har tillgång till en båt på trailer som kan ta er runt i sjöriket.
Det finns nämligen många små sjöar runt omkring. Närhet till Jälluntofta som har fina vandringsleder. Rydöbruk har en fin golfbana. Ridled finns i närheten.
Restaurang på Valsnäs Camping och även Tiraholm Fisk. Trevlig stuga i byn Lockabäck utanför Unnaryd.
Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Unnaryd

Unnens FVOF
Stora Färgen, Mellan Färgen, Södra Färgen, Yabergssjön, Hallasjön, Holmsjön
Bolmen
Krokån
Torpa FVO (Mäen, Skärsjön, mfl)
 Husen som visas på iFiske är annonser och presenteras i samarbete med Stugor.biz eller i egen regi (De som har en grön ram). Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det. Vill ni synas här och marknadsföra ert boende? kontakta oss för information! De texter och foton som syns i annonserna kommer från externa företag, oftast Novasol. Vi på iFiske kan inte ändra på text eller bild, utan hänvisar till stuguthyrarens kundtjänst för respektive boende. Det finns möjlighet att köpa en annonsplats på denna sida direkt av iFiske, kontakta oss för mer information.
 Din varukorg är tom.