Harmoni AB

 Hässleholm/Vinslöv


Mysigt och annorlunda boende i semesterlägenhet på fd bondgård med viss verksamhet. I skogskanten på tomten finns en damm med både bad och fiskemöjligheter, liksom hagar med linderödsgrisar och gutefår, inhägnade med elstaket.

På markerna i skogen runt stugan finns ett rikt fågelliv, älg, hjort, rådjur samt med mycket svamp och bär. Skåneleden går i tomtgräns och bjuder på härliga vandringsmöjligheter.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Hässleholm


Mysig stuga med kamin och en fin veranda på en härlig tomt med underbar natur. Nära Finjasjön med bra fiske.

Utflykter till Skånes Djurpark samt Österlen med bl a Tomelilla Sommarland. Man tar sig också lätt över dagen till Glasriket, Kristianstad med sitt vattenrike, Blekinges fantastiska skärgård samt till mysiga Ystad och Simrishamn.
En fin upplevelse är att ta tåget till Malmö och Köpenhamn. Nära järnväg. Biologisk toalett i separat byggnad.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Hässleholm/Tyringe


Fin stuga med braskamin och uteplatser åt två håll, 50 m till Finjasjön där du kan både bada och fiska. Möjlighet att hyra roddbåt av husägaren.

Det finns många sjöar, både större och mindre, i området för bad och fiske, t ex Lursjön (med väldigt bra bad och känd för sitt rena vatten), Ringsjöarna, Vittsjön, Tydingesjön (med bra bad) och Ballingslövssjön.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Linderöd/Kristianstad


Fin stuga på härlig tomt med uterum, ca 300 m till liten sjö med bad och fiskemöjlighet, ca 1500 m promenad till Bosarpssjön med fin badplats och minigolf. Nära Kristianstad, Hässleholm, Österlen och Blekinge Skärgård.

Fin stuga på härlig tomt, uterum och kamin, ca 300 m till liten sjö med bad och fiskemöjlighet, ca 1500 m promenad (3000 m med bil) till Bosarpssjön med fin badplats, glasskiosk och minigolf.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Bosarpasjön/Sösdala


Välplanerad stuga på sjötomt med fantastisk sjöutsikt på privat udde i Bosarpasjön. Perfekt läge för avkoppling med bad och fiske. 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Sösdala


Mysigt semesterhus där man valt att spara mycket av den gamla charmen. Semesterhuset har gemensam pool (klar juni 2015) och ligger i skogsbrynet med åkrar och dammar åt andra hållet.

I området finns gott om skogsvägar för sköna promenader. För dig som vill motionera finns åtskilliga kilometer att löpträna på.
Det finns gott om vilt, tex rådjur och hjort, ibland kan även älg skymtas. Semesterhuset ligger nära Höör med Skånes Djurpark, Bosjökloster med fin golfbana och Fulltofta strövområde.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Sösdala


Fin stuga med gemensam pool i skogskanten. Härlig utsikt över åkrar och dammar mitt i Skånes vackra landskap.

Området har åtskilliga kilometer skogsvägar för sköna promenader eller löpträning. Det finns gott om vilt, tex rådjur och hjort, ibland kan även älg skymtas.
Stugan ligger nära Höör med Skånes Djurpark, Bosjökloster med fin golfbana och Fulltofta strövområde. I området finns också ett flertal sjöar med fiske och badmöjligheter, tex Ringsjön eller Bosarpssjön.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Östra Göinge/Kristianstad


Stuga på stor tomt. Flera golfbanor inom 30 km.

Nära sjöar t ex Immeln, Ivösjön med möjligheter till kanotutflykter, fin badplats vid Tydingesjön. Fiska i t ex Helge å eller Lursjön.
Sovrum 1 är genomgångsrum. Mysig stuga med kamin på stor tomt, som delas med ägaren. Flertalet golfbanor finns inom en radie på 30 km, närmast har du Aralövs GK. Du har nära till flera sjöar tex Immeln och Ivösjön med möjligheter till härliga bad och kanotutflykter, Kallsjön och Lursjön.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Rävninge/Norra Sandby


Rymligt och välskött semesterhus med bra planlösning och avskilt och rofyllt läge. 4 rum och kök, 130 kvm.

6 bäddar. Ovanvåning: 2 sovrum: 2 enkelsängar/våningssäng.
Bottenvåning: sovrum: dubbelsäng. Spjälsäng. Allrum: matplats, soffmöblemang, TV. Kök: spis/ugn, kamin, micro, kyl/frys, kaffebryggare, matplats.
Dusch/WC. Stor trädgård med trädgårdsmöbler, grill. Rökning & husdjur ej tillåtet.Läs mer om bostaden och boka här!

 Hässleholm


Boende på fd bondgård. En stuga med kök och allrum, en stuga med dusch/WC och två stugor där man sover.

Skog och hagar med betande hästar vid stugorna. Ägaren har en snäll hund som går lös på gården, höns och katt.
Mysigt och annorlunda boende på fd bondgård. Boendet består av flera stugor. En stuga med kök och allrum i ett fd cafè, en stuga med dusch/WC och två stugor där man sover. Skog och hagar med betande hästar vid sovstugorna.
Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Hässleholm

Finjasjön
Bjärlången Dalsjön
Almaån (Övre)
Värsjön
Luhrsjön
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Din varukorg är tom.

http://reservdelar24.se

455059
Utfärdade fiskekort
56852
Fiskerapporter
662
Fiskeområden