Harmoni AB

 Hässleholm/Vinslöv


Boende på fd bondgård med viss verksamhet. Damm med bad och fiskemöjlighet på tomten, hagar med linderödsgrisar och gutefår i skogen strax utanför, med elstaket.

Ägaren bor till och från i andra lägenheten i huset. Mysigt och annorlunda boende i semesterlägenhet på fd bondgård med viss verksamhet.
I skogskanten på tomten finns en damm med både bad och fiskemöjligheter, liksom hagar med linderödsgrisar och gutefår, inhägnade med elstaket.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Hässleholm


Mysig stuga med kamin på härlig tomt med underbar natur. Nära Finjasjön med bra fiske.

Utflykter till Skånes Djurpark samt Österlen med bl a Tomelilla Sommarland. Nära järnväg.
Taolett separat. Mysig stuga med kamin och en fin veranda på en härlig tomt med underbar natur. Nära Finjasjön med bra fiske. Utflykter till Skånes Djurpark samt Österlen med bl a Tomelilla Sommarland.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Linderöd/Kristianstad


Fin stuga på härlig tomt med uterum, ca 300 m till liten sjö med bad och fiskemöjlighet, ca 1500 m promenad till Bosarpssjön med fin badplats och minigolf. Nära Kristianstad, Hässleholm, Österlen och Blekinge Skärgård.

Fin stuga på härlig tomt, uterum och kamin, ca 300 m till liten sjö med bad och fiskemöjlighet, ca 1500 m promenad (3000 m med bil) till Bosarpssjön med fin badplats, glasskiosk och minigolf.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Bosarpasjön/Sösdala


Välplanerad stuga på sjötomt med fantastisk sjöutsikt på privat udde i Bosarpasjön. Perfekt läge för avkoppling med bad och fiske. 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Sösdala


Trevligt hus med den gamla charmen bevarad. Liten bastu.

Utsikt över dammar. Djurpark 20 km.
Mysigt semesterhus där man valt att spara mycket av den gamla charmen. Semesterhuset har gemensam pool (klar juni 2015) och ligger i skogsbrynet med åkrar och dammar åt andra hållet. I området finns gott om skogsvägar för sköna promenader. För dig som vill motionera finns åtskilliga kilometer att löpträna på.
Det finns gott om vilt, tex rådjur och hjort, ibland kan även älg skymtas.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Sösdala


Högt belägen trevlig stuga med utsikt över ängar o dammar. Djurpark, bad- och fiskesjöar inom 20 km.

Fin stuga med gemensam pool i skogskanten. Härlig utsikt över åkrar och dammar mitt i Skånes vackra landskap.
Området har åtskilliga kilometer skogsvägar för sköna promenader eller löpträning. Det finns gott om vilt, tex rådjur och hjort, ibland kan även älg skymtas. Stugan ligger nära Höör med Skånes Djurpark, Bosjökloster med fin golfbana och Fulltofta strövområde.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Östra Göinge/Kristianstad


Mysig stuga med kamin på stor tomt, som delas med ägaren. Flertalet golfbanor finns inom en radie på 30 km, närmast har du Aralövs GK.

Du har nära till flera sjöar tex Immeln och Ivösjön med möjligheter till härliga bad och kanotutflykter, Kallsjön och Lursjön. Fin badplats finns vid Tydingesjön.
Vill du fiska har du nära till Helge å.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Rävninge/Norra Sandby


Rymligt och välskött semesterhus med bra planlösning och avskilt och rofyllt läge på stor trädgård. Njut av er semester vid huset eller åk till Hässleholm för shopping.

Ni kan även åka till friluftsbadet i Glimåkra. Rymligt och välskött semesterhus med bra planlösning och avskilt och rofyllt läge.
4 rum och kök, 130 kvm. 6 bäddar. Ovanvåning: 2 sovrum: 2 enkelsängar/våningssäng. Bottenvåning: sovrum: dubbelsäng.
Spjälsäng. Allrum: matplats, soffmöblemang, TV.Läs mer om bostaden och boka här!

 Hässleholm


Boende på fd bondgård. En stuga med kök och allrum, en stuga med dusch/WC och två stugor där man sover.

Skog och hagar med betande hästar vid stugorna. Ägaren har en snäll hund som går lös på gården, höns och katt.
Mysigt och annorlunda boende på fd bondgård. Boendet består av flera stugor. En stuga med kök och allrum i ett fd cafè, en stuga med dusch/WC och två stugor där man sover. Skog och hagar med betande hästar vid sovstugorna.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Höör/Hässleholm


Mysig stuga med kamin på härlig tomt i skogskanten, uteplats med utsikt över en liten damm samt en veranda där du kan njuta av en god kopp kaffe. I skogen och markerna runt stugan finns det mycket fåglar, hjort och rådjur.

Det är även rikligt med svamp och bär. Vill du bada eller fiska är det ca 1 km till Tjörnarpssjön, 6 km till Vaxsjön, även nära till Ringsjön.
Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Höör/Hässleholm

Tjörnarpssjöns FVOF
Kvesarumssjön
Vaxsjön
Bosarpsjöns FVOF
Finjasjön
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Din varukorg är tom.

http://reservdelar24.se