Nås FVOF

Annons

 Malung


Med mycket vackert läge vid sjön Tyngen i Dalarna ligger detta rymliga semesterhus. Stor och avskild tomt.

Huset ligger på en udde med egen sandstrand med bedårande utsikt åt tre väderstreck. Nära till Malung med gamla hantverkstraditioner.
Roddbåt ingår. Koppla av i den fristående bastun och ta ett dopp. Fina bär- och svampmarker i omgivningen. Runt Malung finns flera olika vandringsleder som t ex Bäverstigen, vid Örsåsen, Lybergsgnupen, Kvarnstensbrottet och Klacken.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Idkerberget/Borlänge


Funktionellt möblerat semesterhus i timmer med stor altan i söderläge och 10 m från fiskrik sjö. Egen strand och båt med motor.

Mycket vackert läge med storslagen utsikt.

  


Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Idkerberget/Borlänge

Övre Hillen, Nedre Hillen, Gårlången, Ljussjön m fl sjöar
Väsman
Dalälven, Båtstasjön, Bysjön mfl
Haggen, Saxen, Snösjön m fl sjöar
Kolbäcksån (Put and Take)
 Husen som visas på iFiske är annonser och presenteras i samarbete med Stugor.biz eller i egen regi (De som har en grön ram). Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det. Vill ni synas här och marknadsföra ert boende? kontakta oss för information! De texter och foton som syns i annonserna kommer från externa företag, oftast Novasol. Vi på iFiske kan inte ändra på text eller bild, utan hänvisar till stuguthyrarens kundtjänst för respektive boende. Det finns möjlighet att köpa en annonsplats på denna sida direkt av iFiske, kontakta oss för mer information.
 Din varukorg är tom.

http://reservdelar24.se