Sätra Bruk AB

 Älgarås


Avskilt belägen stuga på egen strandtomt med ett mysigt annex med övernattningsmöjlighet alldeles vid sjön Velen i Västergötland. Båt och kanot ingår.

Semesterbostaden har flera väggfasta sovalkover och andra spännande lösningar, stort allrum med äldre möblemang. Fritt internet.
Området är rikt på bär och svamp. Nära till Tivedens Nationalpark med utmärkta vandringsleder samt flera vackra sjöar och många spännande grottor. Stugan ligger nästan mitt emellan Vänern och Vättern.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Älgarås


Avskilt belägen stuga, vacker inbäddad i skogsbrynet. Mycket fräsch semesterbostad för en eller två familjer.

Ombonat sovrum med dubbelsäng, stort allrum med bädsoffa för två, somna till värmen och ljudet från braskaminen. Uppför brant trappa till allrum med bäddsoffa för två.
Annex med två enkelbäddar. Stor terrass med grill. Väl tilltagen gräsmatta för lek och spel. Skog och mark kring stugan är rik på bär, svamp och älg.
Ni har 5 km till sjön Unden för bad och fiskeutflykter.Läs mer om bostaden och boka här!

 Älgarås


Mysigt semesterhus som är lugnt och tyst beläget ca 500 m från Sisjön. Vacker natur med fågelsång inpå knuten och relativt nära till Göta Kanal och Tivedens nationalpark.

Töreboda 11 km där det finns turistinformation. Området är rikt på skog och sjöar för vandringar.
Mysigt trähus som är lugnt och tyst beläget ca 500 m från Sisjön. Vacker natur med fågelsång inpå knuten. Relativt nära till Göta Kanal och Tivedens nationalpark. Töreboda 11 km där det finns turistinformation.Läs mer om bostaden och boka här!

 Tiveden/Laxå


Vackert belägen stuga med utsikt ner mot sjön Unden, en vacker sjö rik på fisk och många fina badplatser med sandstrand. I sjön finns röding, öring, sik (3 olika varianter), gädda, abborre, lake samt vitfisk.

Nära till Tivedens Nationalpark med oändliga orörda skogar som gjorts lättillgängliga tack vare Bergslagsleden som går rakt igenom. Här kan ni vandra, cykla och paddla kanot i den vackra naturen.Läs mer om bostaden och boka här!

 Undenäs/Lindbergslid


Välskött fritidshus i utkanten av Tiveden. Goda bär- och svampmarker.

Viltrikt område med djupa skogar.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Älgarås


Stort och rymligt semesterhus som är lugnt beläget med utsikt mot Sisjön och fågelsång runt knuten. Vacker natur och relativt nära till Göta Kanal och Tivedens nationalpark.

Möjlighet att vandra i skog och vid sjöar. Töreboda 10 km.
Närmaste restaurang i Älgarås 6 km. Stort och rymligt trähus som är lugnt beläget med utsikt mot Sisjön och fågelsång runt knuten. Vacker natur och relativt nära till Göta Kanal och Tivedens nationalpark. Möjlighet att vandra i skog och vid sjöar.
Töreboda 10 km.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Älgarås


Vackert belägen semesterbostad vid Älgarås i Västergötland med utsikt över åkrar och ängar. Stora ytor inne och ute väl lämpat för två eller tre barnfamiljer eller större sällskap.

Sju sovrum och två badrum. Här finns det mesta man kan önska sig som egen båt och internet.
Endast 50m från huset börjar en vandringsled. Det är endast 5 km till sjön Unden för spännande bad och fiskeutflykter. Till Töreboda är det 20 km denna vackra stad ligger vid Göta Kanal.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Gårdsjö


Lantligt och fridfullt beläget semesterhus vid skogsbäcken. Ni har tillgång till en härlig vildmarkspool och bastu (mot betalning) för avkoppling och rekreation.

En kort promenad tar er till sjön Unden för spännande bad och fiskeutflykter. Här är ni också välkommen att ta med er er egen häst och ni har tillgång till betesmarker och en underbar ridled som slingrar sig vackert genom landskapet.
Husägaren bedriver fåravel med gårdsförsäljning och är mycket mån om att ni trivs på gården.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Gårdsjö


Lantligt och fridfullt beläget vid skogsbäcken. Ni har tillgång till en härlig vildmarkspool och bastu (mot betalning) för avkoppling och rekreation.

En kort promenad tar er till sjön Unden för spännande bad och fiskeutflykter. Här är ni också välkommen att ta med er er egen häst och ni har tillgång till betesmarker och en underbar ridled som slingrar sig vackert genom landskapet.
Husägaren bedriver fåravel med gårdsförsäljning och är mycket mån om att ni trivs på gården.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Mölltorp/Karlsborg


Trevlig semesterlägenhet med bra standard belägen i Mölltorp. Fräscht badrum med massagedusch.

En båt står till ert förfogande vid Hanhultsjön. Elmotor kan hyras.
Extra frys finns. Sjön Viken i Västergötland och Tivedens Nationalpark ligger i närheten. Besök även Karlsborg eller Hjo vid Vättern. Skövde är också en trevlig stad! Trevlig semesterlägenhet med bra standard.
Fräscht badrum med massagedusch. En båt står till ert förfogande vid Hanhultsjön. Elmotor kan hyras. Extra frys finns.

 


Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Mölltorp/Karlsborg

Gällsjön
Kyrksjön
Bottensjön
Viken
Edsån
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz eller i egen regi (De som har en grön ram). Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det. Vill ni synas här och marknadsföra ert boende? kontakta oss för information!
 Din varukorg är tom.