Emten-Flämsjöns FVOF

 Götene


Trevlig och fräsch semesterbostad nära Vänern och Kinnekulle, även kallat det blommande berget. Här finner ni bland annat utsiktstorn, rogivande vandringsleder i naturresevat, vackra vattenfall, medeltida kyrkor, hällristningar och mycket mer som kan göra er semester till ett oförglömligt minne.

Stugan har ett sovloft med plats för två, ett välutrustat kök, ett frächt badrum med dusch och ett väl tilltaget allrum med utgång till terrassen. Utsikt över vackert odlingslandskap, hästar och kor.Läs mer om bostaden och boka här!

 Timmersdala


Mycket trevlig stuga med egen strand och brygga. Här ligger roddbåten och kanoten för spännande bad och fiskeutflykter i sjön Vristulven.

Där det finns abborre, braxen, gärs, gädda, löja, mört, sarv och sutare. Bastu i separat byggnad.
Två annex, ett med sovplats för tre och ett med hygienutrymmen och tvättmaskin. Huvudbyggnaden har stor terrass under tak samt en mysig inglasad veranda med utsikt över sjön. Stort allrum med öppen spis. Skog och mark är rik på bär och svamp.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Timmersdala


Mysig stuga endast 300 m från sjön Vristulven som har mycket rent vatten, fina badplatser och är rik på fisk såsom abborre, braxen, gers och gädda, delar av sjön är naturreservat. Dusch och TC i separat byggnad.

Stort härligt soldäck. Väl tilltaget allrum med braskamin.
Välutrustat kök med bra arbetsytor. En dubbelbädd i annex. Skogen inpå knuten ger fina naturupplevelser, här finns rikligt av bär, svamp och älg.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Broddetorp


Omsorgsfullt renoverat hus, lugnt beläget på landet. Utsikt över Hornborgasjön, känd fågelsjö med trandans.

Skara sommarland och Falköping 15 km. Omsorgsfullt renoverat semesterhus, lugnt beläget på landet.
Utsikt över Hornborgasjön, känd fågelsjö med trandans. Skara sommarland och Falköping 15 km. Den som tycker om att vandra så finns det vackra vandringsleder nere vid hornborgarsjön och uppe på Mösseberg i Falköping. Skövde ca 2 mil.Läs mer om bostaden och boka här!

 Lundsbrunn


Lantligt beläget hus i Västergötland med aktivt jordbruk inpå knuten. Nära till spaanläggning i Lundsbrunn och Mariedals slott med tillhörande fina golfbana.

Inte långt till fina sandstränder vid Vänern. Lantligt beläget hus med aktivt jordbruk inpå knuten.
Nära Spaanläggning, slott och fin golfbana. Inte långt till fina sandstränder vid vänern.Läs mer om bostaden och boka här!

 Skara


Lantligt belägen semesterbostad ute på Skaraslätten. Mysig stuga med stor gräsmatta för lek och spel.

Nära till Skara med många utflyktsmål, här finns bland annat Sommarland för hela familjen och en vacker domkyrka. Många affärer och varuhus för prisvärd shopping.
Endast 10 km till Hornborgasjön där man kan beskåda den vackra trandansen under våren. 30 min till Skövde, en mycket trevlig stad med ett stort utbud av nöjen och aktiviteter. Lantligt belägen semesterbostad ute på Skaraslätten.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Lerdala


Lantligt beläget parhus, väl lämpat för den lite större familjen som tycker om djur och natur. I området betar kossorna fridfullt i ett mycket vackert landskap.

Endast 300 m till en naturskön golfbana. Nära till flera sjöar för spännande fiske- och badutflykter.
Huset har tre stora sovrum och ett väl tilltaget kök. Beläget mitt emellan Skara, Skövde och Götene med ett stort utbud av nöjen och aktiviteter för hela familjen.Läs mer om bostaden och boka här!

 Falköping


Lantligt belägen stuga med stor, härlig terrass. Väl tilltagen tomt för lek och spel.

Enkelt kök och bad. Nära till Hornborgasjön och vacker natur.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Hällekis


Högt belägen stuga på vackra Kinnekulle, berget är ett kärt turistmål som erbjuder natur och kulturupplevelser. Det finns många vandringsleder på Kinnekulle som slingrar sig förbi vattenfall, utsiktsplatser, stränder mm.

Högt belägen stuga på vackra Kinnekulle, berget är ett kärt turistmål som erbjuder natur och kulturupplevelser utöver det vanliga. Det finns en mängd vandringsleder på Kinnekulle som slingrar sig förbi vattenfall, utsiktsplatser, stränder, ängar och kulturminnen.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Källby


Mycket fräsch och trivsam stuga i lugnt och etablerat stugområde, som gränsar till bryggor och badvikar i Vänern. Ca.

100m till badplats med sandstrand, klipphällar och brygga. Huset är ombonat och har mysiga sovrum, stort allrum och väl tilltagna terrasser med och utan tak.
Till Lidköping är det 16 km och här kan ni shoppa eller besöka någon av de många restaurangerna eller caféer. För både barn och vuxna är ett besök i Skara Sommarland, 30 km, ett tips.Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Källby

Stenbrottet Kinnekulle
Flians övre
Skärvalången, Bysjön, Eggbysjön och Vagnsjön
Emten (Ämten) och Flämsjön
Lången
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz eller i egen regi (De som har en grön ram). Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det. Vill ni synas här och marknadsföra ert boende? kontakta oss för information!
 Din varukorg är tom.