Enhagens FVOF

 Svenljunga


Varligt renoverat 1800-talshus på en aktiv fårgård. Stort, härligt lantkök med många faciliteter.

Stor tomt för lek och rekareation. Båtar i två olika sjöar.
Cyklar finns. PÅ 1850-talet byggdes det ursprungliga huset som helrenoverats och byggts till under 2000-talet. Semesterhuset har ett fullt utrustat lantkök, rymligt badrum och inte minst en storstuga med timmerväggar och kakelugn. En rejäl tomt med goda lekmöjligheter och i hagen betar klappvänliga får.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Örsås/Svenljunga


Trivsam stuga, högt belägen på stor kuperad sjötomt vid Yttre Stångsjön i närheten av Örsås i Västergötland. Här i området finns flera sjöar för bad och för fiske efter gädda och abborre.

Egen brygga och grillplats vid sjön. Ett flertal ädelfisksjöar i närområdet.
En fin promenadstig runt sjön. Viltrik natur. Bra svampmarker. Endast en granne på den lilla vägen fram till stugan.
Toaletten är en separett. Dörr saknas till sovrum. Fiskekort kan köpas av ägaren.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Ambjörnarp


Mycket vackert belägen stuga, mellan byvägen och sjön. Här har ni egen badvik med härlig sandstrand för hela familjen, mysig grillplats att elda vid och gunga som liknar Madickens.

Här kan ni vandra, fiska mm Mycket vackert belägen stuga, mellan byvägen och sjön. Här har ni egen badvik med härlig sandstrand för hela familjen, mysig grillplats att elda vid och gunga som liknar Madickens.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Sjötofta


Ett litet, men välutnyttjat semesterhus med altan på baksidan. Båten står på en trailer - ligger alltså inte vid någon sjö, men det finns ett flertal bra fiskesjöar i närheten.

Kanot samt cyklar går att hyra. Ett litet, men välutnyttjat semesterhus med altan på baksidan.
Huset finner ni strax utanför Sjötofta i Västergötland med närhet till naturen och ett flertal bra fiskesjöar. Båten står på en trailer - ligger alltså inte vid någon sjö.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

 Ambjörnarp


Vackert belägen stuga med sjöutsikt över den härliga sjön Visen. Här finns fin sandstrand och brygga som delas med grannhuset.

Uteplats med kvällssol. I Ambjörnarp, 2 km, finns minigolf, vattenskidåkning mm.
Fina bär och svampmarker. Vackert belägen stuga med sjöutsikt över den härliga sjön Visen. Här finns fin sandstrand och brygga som delas med grannhuset. Huset ligger i närheten av Ambjörnarp i Västergötland.
Uteplats med kvällssol. För den fiskeintresserade finns båtar att hyra inom 2 km.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Sjötofta


Renoverad torpstuga med mycket lugnt läge i skogsmiljö. Fri tillgång till egen båt och fritt fiske i Kalvån och Stomsjön nära huset.

Bastu delas med S04713. Högt läge med mycket fria ytor för lek och spel har detta hus beläget nära Sjötofta i Västergötland.
Fritt fiske efter gädda, gös, abborre i både Kalvån och Stomsjön. Båten finns vid utloppet av Kalvån. Fin, barnvänlig sandstrand med hopptorn och grillplats endast 700 m från huset. Endast S04713 som granne som ni även delar bastun med.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Ambjörnarp


Mycket vackert belägen semesterhus alldeles vid Byasjön med stor härlig tomt där ni kan leka och spela spel. Här kan ni njuta på den egna stranden och hoppa i från badbryggan.

Stugan är väl lämpad för två familjer, här finns fyra sovrum, väl tilltaget allrum samt ett stort och välutrustat kök. Flera terrasser och inglasade uterum ger er möjlighet att välja efter väder och vind.
Området är rikt på bär, svamp och älg. Nära till Tranemo för shopping och cafébesök.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Sjötofta


Högt och avskilt belägen stuga vid Sjötofta. Nära till skog och mark, rik på bär, svamp och älg.

Nära till flera fina fiske- och badsjöar med det renaste vatten. Nere vid bäcken ligger en mysig, vedeldad bastu.
Mycket väl tilltagen tomt, väl lämpad för lek och spel. Semesterbostaden har en äldre, gedigen inredning. Nedervåningen innehåller badrum, kök, allrum och ett sovrum. På plan två finns ytterligare ett sovrum.
Högt och avskilt belägen stuga.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Sjötofta


Stort och rymligt semesterhus vid Sjötofta beläget nära gränsen till Småland. Lugnt och naturskönt läge på stor och vacker tomt nära Stomsjön.

Båten ligger på plats vid sjön och det erbjuds fritt fiske efter gädda och abborre. Har ni tur ser ni både älg och rådjur direkt från huset.
Gott om bär- och svampmarker. Gör gärna ett besök i nationalparken Store Mosse eller besök westernstaden High Chaparral. Till Isabergs älgpark är det 38 km och 50 km till lågprisvaruhus i Ullared.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Ambjörnarp


Rött hus beläget i närheten av Ambjörnarp. Ett av sovrummen har en kakelugn och i allrummet finns en öppen spis.

Stor gräsmatta för lek och spel. Detta är ett perfekt ställe för lugn och ro.
Rött hus beläget i närheten av Ambjörnarp i Västergötland. Ett av sovrummen har en kakelugn och i allrummet finns en öppen spis. Stor gräsmatta för lek och spel. Detta är ett perfekt ställe för lugn och ro med endast en granne lite längre bort.
Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Ambjörnarp

Hornbetasjön, Mossebosjön och Skogssjön
Malensjöarna
Kroksjön A-vatten
Jälmån-Assman
Majsjön, Saxesjön och Assbrunnen
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz eller i egen regi (De som har en grön ram). Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det. Vill ni synas här och marknadsföra ert boende? kontakta oss för information!
 Din varukorg är tom.