Fävrens FVOF

Annons

 Varberg/Horred


Trevlig stuga, avskilt belägen i skogsbrynet. Välbyggd och ombonad.

Väl lämpad för barnfamilj, här finns lekstuga, gunga och sandlåda. Vältilltagen terrass för sköna sommarkvällar vid grillen.
Mycket mysig vedeldad bastu med avkopplande utsikt. Trevlig stuga, avskillt belägen i skogsbrynet. Välbyggd och ombonad. Väl lämpad för barnfamilj, här finns lekstuga, gunga och sandlåda.
Stor gräsmatta för lek och spel. Vältilltagen terrass för sköna sommarkvällar vid grillen.Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Kungsäter


Stuga med vackert, rofyllt läge och fin utsikt. 2 bäddar i gillestuga med kamin.

400 m till Stora Sävsjön med egen brygga, båt och bra fiske. Lågprisvaruhus i Ullared 24 km.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Källsjö/Ullared


Välvårdat, mysigt semesterhus med öppen och spännade planlösning, beläget i välordnad fritidsby i Källsjö. Området är känt för sina mycket natursköna och sjörika omgivningar.

Allrum med braskamin. Solig och insynskyddad altan.
100 m från huset finns en gemensam anläggning med utomhuspool (öppen under juli månad), bastu, bordtennislokal, boulebana, lekplats, roddbåt, tvättstuga och tillgång till tennisbana. Fiskemöjligheter i sjön Barken. 10 km till Ullared med Sveriges största lågprismarknad.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Källsjö/Ullared


Semesterhus naturskönt beläget i populära Kvarnfallsringen/Källsjö. Både huset och området är väldigt barnvänligt.

Här kan både stora och små trivas och man kan bo här året runt. Genomgående ljus inredning och uteplats både på framsidan och på baksidan av huset, så man kan få sol både morgon och kväll.
Braskamin värmer gott på kvällen. Huset ligger i ett stugområde, uppdelade i gula, röda, bruna och vita byn. Allt väldigt välordnat.Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Källsjö/Ullared


På stor strandtomt vid den underbara Hjärtaredssjön finner ni detta mycket välbelägna hus, endast 20 meter från vattnet. Vid tomtgränsen rinner dessutom en å med forsar och vattenfall.

Den 40 kvm stora terrassen erbjuder både sol och en fin sjöutsikt. Det finns också en privat uteplats direkt vid sjökanten.
Huset har två WC, båda med duschar. På övervåningen finns två sovrum, det ena med sjöutsikt.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Förlanda/Fjärås


Trivsam stuga med utsökt och privat läge på stor sjötomt. Terrass med sjöutsikt.

Egen brygga. Badplatsen 300 m bort nås med båten.
Trivsam stuga med utsökt och privat läge på stor sjötomt. Terrass med sjöutsikt. Egen brygga. Badplatsen 300 m bort nås med båten.
Djupborrad brunn. Shopping och trevliga restauranger i Kungsbacka. Ridning på islandshästar i närheten. Varberg med bl a fästning 45 km.
OBS! Ej tillåtet med bensinmotor i sjön.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Björketorp


Trevligt och ombonat semesterhus, väl lämpad för den lite större barnfamiljen. Stugan har fem sovrum, två toaletter och ett välutrustat kök.

Här finns en väl tilltagen, inhägnad gräsmatta för lek och spel, På tomten finns också studsmatta och en härlig jacuzzi. Fem minuters promenad för spännande fiskeutflykter i Viskan som vackert ringlar sig genom Viskadalen.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Åskloster


I utkanten av den lilla byn Nyebro ligger detta semesterhus med stor trädgård och härliga gräsytor för utelek. Från den vedeldade bastun med fönster har man utsikt över ån Viskan som har bra fiskemöjligheter.

I utkanten av den lilla byn Nyebro ca 2 km från Åskloster ligger detta semesterhus med stort vardagsrum, 3 sovrum och tillhörande bastubyggnad. Intill husets tomt rinner Viskan med bra fiskemöjligheter.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Öxabäck


Ett rymligt semesterhus med lugnt läge på landet, ca 150 m från Järvasjön i närheten av Öxabäck i Västergötland. En liten promenad och ni hittar både båten och badplats.

Man skymtar sjön från huset. Det är dessutom flera sjöar i området.
Två av sängarna finns i ett fd kök och ett sovrum är ett genomgångsrum. Njut av stillheten och plocka svamp eller bär. Gör gärna ett besök i Borås djurpark, shoppingcentret Ullared eller i nationalparken Store Mosse.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Mjöbäck


Avskilt belägen, mysig stuga i skogsbrynet vid egen damm och vacker skogsbäck. Området är rikt på bär, svamp och älg.

Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Mjöbäck

Ätran, Storasjön, Gummasjöarna, mfl.
Holsjön, Karken, St.Hissjön mfl.
Vitasjön
Tjärnesjön
Gudmundaredsjön
 Husen som visas på iFiske är annonser och presenteras i samarbete med Stugor.biz eller i egen regi (De som har en grön ram). Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det. Vill ni synas här och marknadsföra ert boende? kontakta oss för information! De texter och foton som syns i annonserna kommer från externa företag, oftast Novasol. Vi på iFiske kan inte ändra på text eller bild, utan hänvisar till stuguthyrarens kundtjänst för respektive boende. Det finns möjlighet att köpa en annonsplats på denna sida direkt av iFiske, kontakta oss för mer information.
 Din varukorg är tom.