Finjasjöns FVF

 Hässleholm/Tyringe


Fin stuga med braskamin och uteplatser åt två håll, 50 m till Finjasjön där du kan både bada och fiska. Möjlighet att hyra roddbåt av husägaren.

Det finns många sjöar, både större och mindre, i området för bad och fiske, t ex Lursjön (med väldigt bra bad och känd för sitt rena vatten), Ringsjöarna, Vittsjön, Tydingesjön (med bra bad) och Ballingslövssjön.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Hässleholm


Mysig stuga med kamin på härlig tomt med underbar natur. Nära Finjasjön med bra fiske.

Utflykter till Skånes Djurpark samt Österlen med bl a Tomelilla Sommarland. Nära järnväg.
Taolett separat. Mysig stuga med kamin och en fin veranda på en härlig tomt med underbar natur. Nära Finjasjön med bra fiske. Utflykter till Skånes Djurpark samt Österlen med bl a Tomelilla Sommarland.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Hässleholm


Boende på fd bondgård. En stuga med kök och allrum, en stuga med dusch/WC och två stugor där man sover.

Skog och hagar med betande hästar vid stugorna. Ägaren har en snäll hund som går lös på gården, höns och katt.
Mysigt och annorlunda boende på fd bondgård. Boendet består av flera stugor. En stuga med kök och allrum i ett fd cafè, en stuga med dusch/WC och två stugor där man sover. Skog och hagar med betande hästar vid sovstugorna.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Hässleholm/Vinslöv


Bo i stuga i skogen, en å som rinner utanför. Underbar natur som bjuder på mycket vilt, fågelliv och färger som skiftar med årstiderna.

Medtag eget dricksvatten. Mysigt boende i stuga i skogen med Vinneå som rinner strax utanför.
Ca 400 m från stugan finns Brännvinsdammen med möjlighet till både bad och fiske. Naturen runt stugan bjuder på ett rikt fågelliv, älg, hjort, rådjur och mycket svamp, bär och fantastiska färger som skiftar med årstiderna.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Hässleholm/Vinslöv


Mysigt och annorlunda boende i semesterlägenhet på fd bondgård med viss verksamhet. I skogskanten på tomten finns en damm med både bad och fiskemöjligheter, liksom hagar med linderödsgrisar och gutefår, inhägnade med elstaket.

På markerna i skogen runt stugan finns ett rikt fågelliv, älg, hjort, rådjur samt med mycket svamp och bär. Skåneleden går i tomtgräns och bjuder på härliga vandringsmöjligheter.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Hässleholm/Perstorp


Fin stuga med stort uterum och uteplats mot skogen i underbar natur, flera markerade promenadstråk utanför dörren. 900 m till badsjö och 1500 m till fiskesjö.

Båt med åror ingår. I skogen runt stugan finns ett rikt fågelliv, älg, hjort, rådjur och mycket svamp och bär.
Nära till Vedema Naturreservat och flertalet sjöar, bl a Fågelsjön med sitt rika fågelliv, andra sjöar i närheten är Finjasjön, Store och Lille Damm, Bosarpssjön, Syrkhultasjön och Rönne å.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 V. Torup


Semesterhus med generöst och privat sjöläge 10 m från Svenstorpssjön. Stort badrum med bubbelbad.

Privat brygga. Stenbelagd uteplats och trädäck på 65 m2 i etage mot sjön med en stor fast grill.
Sjöutsikt från de stora rummen. Sjö- och skogsmiljö som är perfekt för avkoppling och rekreation. Unikt fågelliv i Store Damms naturskyddsområde. Många sjöar i området.
Rikt djurliv med chans att möta älg och rådjur. Äventyrsbad i Perstorp 8 km. Skånes Djurpark 35 km. Rökning endast i sällskapsrum.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

 Höör/Hässleholm


Mysig stuga med kamin på härlig tomt, uteplats med utsikt över en liten damm samt en veranda där du kan njuta av en god kopp kaffe. Stugan ligger mitt i Skåne med härlig natur, ca 1 timme Skånes milsvida sandstränder.

Mysig stuga med kamin på härlig tomt i skogskanten, uteplats med utsikt över en liten damm samt en veranda där du kan njuta av en god kopp kaffe. I skogen och markerna runt stugan finns det mycket fåglar, hjort och rådjur.
Det är även rikligt med svamp och bär.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Höör/Tjörnarp


Modernt hus med braskamin, beläget i ett stugområde vid Tjörnarpssjön. Inom området finns en stor swimmingpool, badstrand, lekplats, fotbollsplan, boulebana och pingisbord.

Härliga promenadstråk. Nära till Skånes Djurpark.
Du gör enkelt dagsutflykter till Österlen, Ystad och Tomelilla Sommarland. Vill du ha storstadspuls tar du dig snabbt till Malmö och Köpenhamn. Avsluta dagen med att sitta på terrassen och grilla. Modernt hus med braskamin, beläget i ett stugområde vid Tjörnarpssjön.Läs mer om bostaden och boka här!

 Sösdala


Trevligt hus med den gamla charmen bevarad. Liten bastu.

Utsikt över dammar. Djurpark 20 km.
Mysigt semesterhus där man valt att spara mycket av den gamla charmen. Semesterhuset har gemensam pool (klar juni 2015) och ligger i skogsbrynet med åkrar och dammar åt andra hållet. I området finns gott om skogsvägar för sköna promenader. För dig som vill motionera finns åtskilliga kilometer att löpträna på.
Det finns gott om vilt, tex rådjur och hjort, ibland kan även älg skymtas.
Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Sösdala

Finjasjön
Vaxsjön
Brännvinsdammen, Vinneå
Ringsjön
Almaån (Övre)
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz eller i egen regi (De som har en grön ram). Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det. Vill ni synas här och marknadsföra ert boende? kontakta oss för information!
 Din varukorg är tom.