Fläcksjöns FVOF

Annons

 Enåker/Heby


Bo på landet i natursköna Enåker – perfekt för en rid- eller fiskesemester med vännerna eller bara för upplevelsen att bo på en hästgård. Möjlighet att ta med egen häst, bra ridterräng.

600 meter till sjön. Där du både kan bada och fiska.
Vill du fiska i större vatten, och har bil med dragkrok, finns båt att låna. Nationalparken Färnebofjärden ligger på lagom utflyktsavstånd, liksom älgsafari och 18+9-håls golfbanor.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Kvicksund


På en udde i Mälaren ligger detta fräscha semesterhus med stora utrymmen och härlig öppen spis. Panoramautsikt över sjön från alla rum.

Enskilt beläget med naturskyddsområde att ströva omkring i. Stora altaner med trädäck runt tre sidor av huset, delvis under tak.
Vid den egna sandstranden med brygga ligger roddbåten och det är fritt fiske i sjön. Nära Strömsholm och museum. 20 km till Eskilstuna Zoo. Stockholm 120 km.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Salinge/Enköping


Hus med härlig utsikt över landskapet, mellan Enköping, Uppsala och Stockholm. I närheten finns en bra fiskesjö.

Ii området finns älg, hjort och rådjur. Gott om svamp och bär i skogarna.
Semesterhus som ligger med härlig utsikt över landskapet mellan Enköping, Uppsala och Stockholm. I närheten finns en bra fiskesjö till vilken man löser fiskekort hos ägaren. Det finns även andra möjligheter till fiske för den som önskar. I området finns älg, hjort och rådjur och annat djurliv.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Julmyra/Heby


På egen sjötomt ligger detta fina sommarboende. Två stugor, båda med wc/dusch och två bäddar, sammanlänkade av altan under tak.

Här solar man på egen brygga och badar vid sandstränderna i närheten. På egen sjötomt vid sjön Tarmlången i Uppland ligger det här fina sommarboendet med plats för 4 personer.
Två stugor, båda med wc/duschrum, sammanlänkade av stor altan under tak. Den större stugan rymmer också gemensamt kök och allrum med TV och vedeldad kamin.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Smedjebacken


Detta är något för dig som vill uppleva naturen och söker lugnet. Välskött röd stuga mitt i skogen i södra Dalarna.

Fullt utrustat hus med vedspis, tvättstuga och dusch i källaren. Liten sjö intill huset.
Egen brygga och möjlighet att hyra roddbåt. Barnvänligt läge med stor tomt för fotboll, badminton etc. Fina svamp- och bärmarker och nära till vandringsleder. Möjlighet till ädelfiske i intilliggande sjöar.
Bra cykelvägar och populära Romme alpin når du på en timme med bil.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Kvicksund


Fint semesterhus vid stranden av Mälaren i Kvicksund. Alla bekvämligeheter för en trivsam semmester.

Öppen spis i vardagsrum och gratis ved, stor kyxig bastu i källarplanet.Insynsskyddad stor inhägnad trädgård och flera uteplatser för både morgon och kvällssol.
Badbrygga och egen båt vid stranden med bra fiske i sjön. Gångavstånd till golfbana. 18 km till Eskilstuna med Parken ZOO. Fina strövområden att vandra i med gott om bär och svamp.
Flera slott att besöka i trakten bl.a.Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Kvicksund


Fint välrenoverat semesterhus med 2 flygelbyggnader med sovrum. Öppen spis i vardagsrum och altan mot sjön.

Badbrygga och egen båt vid stranden med bra fiske i sjön. Gångväg till golfbana.
18 km till Parken Zoo i Eskilstuna. Fina strövområden att vandrai i med gott om bär och svamp i viltrik trakt. flera slott att besöka i trakten bl. a.
Gripsholma slott i Mariefred. Fint välrenoverat semesterhus med 2 flygelbyggnader med sovrum. Öppen spis i vardagsrum och altan mot sjön.Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Kvicksund

Nedre Kolbäcksån, Kolbäcksgropen, Skantzsjön
Magsjön, Östersjön, Västersjön samt del av Kolbäcksån inom kommungränsen för Surahammar
Aspen
Jungfrun
Virsbo FVF
 Husen som visas på iFiske är annonser och presenteras i samarbete med Stugor.biz eller i egen regi (De som har en grön ram). Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det. Vill ni synas här och marknadsföra ert boende? kontakta oss för information! De texter och foton som syns i annonserna kommer från externa företag, oftast Novasol. Vi på iFiske kan inte ändra på text eller bild, utan hänvisar till stuguthyrarens kundtjänst för respektive boende. Det finns möjlighet att köpa en annonsplats på denna sida direkt av iFiske, kontakta oss för mer information.
 Din varukorg är tom.

http://reservdelar24.se