Rönninge FVOF

Annons

 Björnlunda


Trevligt semesterhus nära Mariefred, Gnesta och Björnlunda. Lantligt beläget på en hästgård.

Rund swimmingpool på tomten med en radie på 4,60 m. 700 m till roddbåt och brygga i sjö med bra fiske.
Det finns en trevlig offentlig badstrand 3,5 km från huset. Ni bor i en viltrik trakt med gott om bär och svamp. Flera golfbanor i området och flera slott att besöka i Trosa och Mariefred med Gripsholms slott och ångbåtsturer till Stockholm.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Gnesta


På den vackra herrgården 3 km från Gnesta bor ni i flygeln medan ägaren bor i huvudbyggnaden. På er uteplats kan ni njuta av morgonkaffet samt äta lunch under parasollet och i sjön ligger er båt som ingår i hyran.

Vill nu ut och cykla i den vackra naturen finns det cyklar att hyra på gården. I Gnesta finns flera trevliga restauranger och i de små butikerna kan ni shoppa.
Utflykter till Mariefred 30 km med Gripsholms slott och ångbåtsturer till Stockholm.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Södertälje


På en stor ö 200 m från land ligger detta genuina och trevliga semesterhus med gamla anor. Transporten ut till huset sker med den egna roddbåten över sundet.

Härlig panoramautsikt över Mälaren. Stora gräsytor för lek och spel.
Bra fiske i sjön. Ägarfamiljen bor i det andra huset på ön. Ni har 20 km in till Södertälje och här kan ni shoppa samt besöka Tom Tits Experiment som är ett vetenskapsmuseum, som roar både stora och små.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Muskö


Trevligt semesterhus med stora altaner och markis på Muskö och nära Nynäshamn. Öppen spis i vardagsrummet.

På tomten ett annex som är 30kvm med två av bäddarna samt en rymlig bastu och det andra badrummet. Huset har internet, Bredband via Fiber 100/10 Mbt/s, så det är inga problem att koppla upp sin surfplatta eller mobil för att se på något TV program.
Här har ni nära till både sjö och hav. 200 m till havet där en roddbåt vid den mysiga stranden Guldboda strand ligger.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Västerljung/Trosa


Semesterhus i sörgårdsidyll vid stranden av sjön Sillen med barnvänlig sandstrand och egen båt. 11 km till idylliska staden Trosa med flera slott att besöka och 2 golfbanor.

Bussförbindelse till Trosa och Stockholm med all sevärdheter och nöjen. Besök gärna det Kungliga slottet Tullgarn utanför Trosa med vacker park och fina trädgårdsanläggningar att vandra runt i.
Värdshus med god mat och orangeri med café. I Trosa finns flera restauranger långs Trosaån med vackra promenadvägar och små broar.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Strängnäs


Rymligt semesterhus på egen udde i Mälaren med panoramautsikt över sjön. Stora sällskapsrum, öppen spis.

Balkong och uteplats mot sjön. Bastu med dusch i källarplan.
Egen brygga. Fritt fiske. Rymligt semesterhus på en egen udde i Mälaren med panoramautsikt över sjön. Stora sällskapsrum och öppen spis.
Balkong och uteplats mot sjön. Bastu och dusch i källarplan. Egen brygga och egen båt. Fritt fiske i sjön.
Ca 10 km till Strängnäs med snabbtåg till Stockholm med alla sevärdheter och evenemang.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Tosterön


Fint semesterhus med annex och panoramautsikt över sjön Mälaren på Tosterön utanför Strängnäs. Egen båt vid badbryggan och fritt fiske i sjön.

Stor altan med rofullt läge mot sjön. Egen tennisbana på tomten.
Snabbtåg från Strängnäs till Stockholm med alla sevärdheter och nöjen. 25 km till idylliska staden Mariefred med Gripsholms slott med vacker trädgård och servering att besöka och ångbåtsturer till Stockholm. Museijärnväg med ånglok mellan Läggesta och Mariefred.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Strängnäs


Fint semesterhus beläget vid Mälarens strand. Härlig braskamin i storstugan.

Bastu med kaklade våtutrymmen. Stor altan i söderläge med panoramautsikt över sjön.
Färska, ekologiska grönsaker finns att köpa på gården. Möjlighet att boka matsal/café på gården för fester eller liknande. Fina anlagda strandpromenader med intressanta örter, blommor och växter att botanisera i. Ca 20 km till 27-håls golfbana.
Bra fiske i sjön och barnvänlig sandstrand.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Stjärnhov


Lyxigt semesterhus på Gällringesund utanför Stjärnhov med panoramautsikt över sjön Gällringen. Närhet till Nyköping, Trosa, biskopsstaden Strängnäs och Stockholm.

Huset är smakfullt inrett med alla bekvämligheter. Köket är väl utrustat om man är intresserad av matlagning med bl a brödrost, elvisp, vattenkokare, matberedare och våffeljärn.
Båda badrummen är kaklade och har golvvärme samt hårtork. På nedre plan finns en gästtoalett. Tvättstuga med strykmöjlighet.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Stjärnhov


Semesterhus lantligt beläget i Stjärnhov i Gnesta kommun. Smakfullt inrett med alla bekvämligheter.

Lugnt, avskilt läge på en mindre gård som bedriver ekologiskt jordbruk. Egen båt och fritt fiske i sjön.
Bastu vid sjön kan hyras av husägaren. Stor altan i söderläge där ni kan njuta soliga dagar. I hyran ingår trådlöst internet med 10 GB, behöver man mer går det att köpa till. Viltrik trakt med gott om älg, hjort, rådjur och vildsvin samt ett rikt fågelliv.
Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Stjärnhov

Norra Nyköpingsån
Flaten, Uttran och Dånviken
Jungfrun
Muskan, Fjättern
Översjön
 Husen som visas på iFiske är annonser och presenteras i samarbete med Stugor.biz eller i egen regi (De som har en grön ram). Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det. Vill ni synas här och marknadsföra ert boende? kontakta oss för information! De texter och foton som syns i annonserna kommer från externa företag, oftast Novasol. Vi på iFiske kan inte ändra på text eller bild, utan hänvisar till stuguthyrarens kundtjänst för respektive boende. Det finns möjlighet att köpa en annonsplats på denna sida direkt av iFiske, kontakta oss för mer information.
 Din varukorg är tom.