Rönninge FVOF

 Ekerö


Ett härligt semesterhus med stor trädgård, utomhuspool och spabad. Huset ligger på Ekerö - den ö i Mälaren där Drottningholms slott (kungafamiljens bostad) ligger.

På bara ett par hundra meters avstånd finns både badstränder och fiske, i området finns också flera golfbanor. För de yngre finns studsmatta och fin lekstuga med rutschkana på tomten.
Huset har en stor terrass med paviljong och även ett ombonat uterum. Inomhus finns rymligt vardagsrum med TV, öppen spis och flera matplatser.Läs mer om bostaden och boka här!

 Södertälje


Rymligt och spännande semesterhus med bubbelpool inomhus för 2 pers. Stora trädäckade altaner för både morgon och kvällssol.

Flera kakelugnar och öppen spis. Enskilt läge omgärdat av ängar och skog med ett rikt djurliv.
Egen brygga med båt vid stranden och fritt fiske på ägarens vatten. Snabbtåg från Nykvarn till Stockholm med alla sevärdheter och nöjen. Besök gärna Tom Tits Experiment i Södertälje och Torekällberget med alla djur att kela med och rida på ponnyhästar.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Stockholm


Vid stranden av Kvarnsjön ligger detta trevliga semesterhus med stora altaner och insynsskyddad tomt. Öppen spis inne.

Egen båt och brygga vid stranden. Inga företagsbokningar.
Bra kommunikationer till Stockholm. Vid stranden av Kvarnsjön i ligger detta trevliga semesterhus med stora altaner och insynsskyddad tomt. Öppen spis inne och egen båt och brygga vid den egna stranden. Bra kommunikationer till Stockholm med alla sevärdheter och nöjen.Läs mer om bostaden och boka här!

 Järna


Trevligt semesterhus med spännande planlösning i Järna. Pendeltåg till Stockholm med alla sevärdheter och nöjen.

20 km till den idylliska staden Trosa med havsutflykter, strandpromenader längs Trosaån med fina restauranger. Flera slott att besöka i området och flera golfbanor i trakten.
Flera ekologiska caféer och restauranger i Järna. Farstanäs havsbad 6 km med fin sandstrand. Trevligt semesterhus med spännande planlösning i Järna. Pendeltåg till Stockholm med alla sevärdheter och nöjen.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Huddinge


Trevligt barnvänligt sommarhus med fin trädgård. Kakelugn i vardagsrum och stor insynsskyddad altan.

Bra kommunikationer till Stockholm med alla sevärdheter. Trevligt, rymligt och barnvänligt semesterhus i Huddinge med fin trädgård med studsmatta och gungor.
Kakelugn i vardagsrum och stor, insynsskyddad altan. Bra kommunikationer till Stockholm med alla sevärdheter och nöjen. 10 km till golfbana och 1 km till badstrand i Långsjön. Inte långt till markerad vandringsled.Läs mer om bostaden och boka här!

 Huddinge


Semesterhus med vackert och lantligt läge endast 10 km från Stockholm. Annex med trinettkök.

På gården finns mjölkkor. Nära till naturreservat med tre sjöar.
Nära Stockholmsmässan, 9 km.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Nykvarn


Fint semesterhus vid Mälarens strand med stor alatan mot sjön i söderläge. Egen båt med riktigt bra fiske i sjön.

Snabbtåg till Stockholm från Nykvarn på 20 min. Fint semesterhus vid Mälarens strand med stor altan mot sjön i söderläge.
Egen båt med riktigt bra fiske i sjön. Snabbtåg till Stockholm från Nykvarn på 20 minuter med alla sevärdheter och evenemang.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Södertälje


På en stor ö 200 m från land ligger detta genuina och trevliga semesterhus med gamla anor. Transporten ut till huset sker med den egna roddbåten över sundet.

Härlig panoramautsikt över Mälaren. Stora gräsytor för lek och spel.
Bra fiske i sjön. Ägarfamiljen bor i det andra huset på ön. Ni har 20 km in till Södertälje och här kan ni shoppa samt besöka Tom Tits Experiment som är ett vetenskapsmuseum, som roar både stora och små.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

 Ösmo


Härligt, fräsch stuga i timmer, byggt efter gamla ritningar. Stugan är högt belägen vid sjön Muskan, som är utmärkt att vandra runt och slingan är 9 km lång.

Nynäshamn GK ligger 900 m från stugan och denna golfbana har 27 hål som är fördelade på tre slingor med varierande karaktär. 400 m från huset finns en pay and play bana med 9 hål och där går det även att hyra klubbor.
Till båtuthyrning har ni 9 km. 10 km till Nynäshamn där ni kan shoppa eller ta båten över till Gotland.Läs mer om bostaden och boka här!

 Färingsö


Fint renoverat 60-talshus på vackra Färingsö med lugnt, lantligt läge. Njut av lugnet från solstolarna på den insynsskyddade terrassen.

Utmärkt utgångspunkt för aktiviteter som cykling, vandring, golf och kulturella utflykter. Bussförbindelse till Stockholm.
Vill man som gäst ha en aktiv semester är den här semesterstugan på Färingsö idealisk som utgångspunkt.Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Färingsö

Översjön
Flaten, Uttran och Dånviken
Edssjön och Fysingen
Sollentuna
Muskan, Fjättern
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Din varukorg är tom.

http://reservdelar24.se