Flisbysjöns FVOF

Annons

 Österås/Bruzaholm


Semesterhus som ligger högt och vackert med utsikt över Byasjön. Ängar och skog omger huset och ni har endast ett par hundra meter ner till sjön där också båten ligger.

Semesterhus med högt och vackert läge med utsikt över Byasjön. Ängar och skog omger huset och ni har endast ett par hundra meter ner till sjön där också båten som ingår, ligger.
Byasjön erbjuder bra fiske och i närheten finns också möjlighet till ädelfiske. Vill ni bada är det ca. 2,5 km till en långgrund sandstrand.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Hok/Yxenhaga


I vackra Yxenhaga kan ni bo i den mysiga stugbyn bävern med närhet till sjön med fiske och skogspromenader precis utanför stugan. I stugan finns TV med tyska och skandinaviska kanaler.

Endast 35 minuter från Jönköping.Även fritt internet med Wi-Fi och tvättmaskin för en smidig ledighet.
Här kan familjen ha semester alla årstider. Det finna många roliga saker att göra sommar som vinter.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Hok/Yxenhaga


Välkomna till den lilla röda stugan i området älgen i stugbyn Yxenhaga 45 km från Jönköping. Liten stuga med veranda för 2-4 personer.

Här kan ni bo billigt om man inte behöver så stor stuga. Stugan ligger nära skogen och nära sjön i en lugnt och fridfullt område i Hok.
Alla stugor har gratis internet Wi-Fi. Det finns en tennisbana, aktivitetsrum och bastu på Yxenhaga Resort.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Hok/Yxenhaga


Välkomna till stugbyn Älgen i Yxenhaga stugby 35 minuter från Jönköping. Passa på att njuta av er semester med närhet till skogen och fiskevatten.

Stugan har gratis internet Wi-Fi och även en tvättmaskin finns i stugan. Det är två sovrum och två toaletter så två familjer kan bo här med gott om plats.
Nära till många sevärdheter. Besök mysiga Gränna och titta på när de tillverkar polkagrisar. Ta båten över till Visingsö och titta på den vackra och välbevarade slottsruinen, Visingsborg.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Hok/Yxenhaga


Njut av er semestern i mysiga Yxenhaga stugby. I denna stuga får man ta med sig husdjur.

Roddbåt och kanot kan hyras på plats. Den ligger bara 35 minuter från Jönköping.
För älgsafari besök Skullaryd Moose Park. Njut av er semestern i mysiga Yxenhaga stugby. I denna stuga får man även ta med sig sina husdjur. Här kan ni gå långpromenader med hunden i skogen som ligger precis vid stugbyn.
Har man tur kan man möta en älg. I stugan finns tvättmaskin och fri Wi-Fi.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Vittaryd/Aneby


Trevlig och fräsch stuga i Vittaryd utanför Aneby. Stor trädgård med öppna landskap omgiven av åkrar.

Stugan ligger på ägarens tomt där ni har en lummig trädgård och ett lusthus som ni kan använda. Ni har förstås egen sittmöjlighet och stor yta runt huset för barnen att leka på.
Gungställning samt lekstuga finns och det finns 3 cyklar för utlåning. Det finns många promenadstigar direkt från huset och ni kan gå in till Aneby så det ligger på landet men ändå stadsnära.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Hok/Yxenhaga


Välkomna att njuta av ledigheten i en stuga i Yxenhaga Resort 45 km från Jönköping. Här bor ni nära naturen och har en utsikt över från altanen.

Stugan har tvättmaskin och gratis Wi-Fi. I stugbyn finns tennisbana, aktivitetsrum och bastu.
Även en lekplats och många bara cykelvägar på området. Det går att hyra kanot och roddbåt och köpa fiskekort i receptionen. Nära till skogen från stugan. Har man tur kan man möta en älg.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Hok/Yxenhaga


Välkomna till stugbyn Bävern bara 35 minuter från Jönköping. Här kan släkt, famlij och vänner fira jul, nyår eller sommarsemestern.

De röda stugorna ligger i Yxenhaga Resort. Här kan ni boka flera stugor bredvid varandra.
Stugan har gratis Wi-Fi och även en tvättmaskin finns. Här har ni utsikt mot sjön från altanen. På området finns lekplats, bastu och aktivitetsrum. Det går att hyra kanot och roddbåt.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Hok/Yxenhaga


Välkomna till en stugby endast 45 km från Jönköping. Resorten heter Yxenhaga och ligger nära skog och vatten.

Passar bra för de som gillar skogspromenader. Har man tur kan man möta en älg i skogen.
Tycker man om att fiska går det att hyra roddbåt och kanot. Fiskekort man köpa i receptionen. I stugbyn finns aktivitetsrum, tennisbana, bastu, lekplats mm.I stugan finns det gratis Wi-Fi och tvättmaskin.
Det finns många roliga platser att besöka för barnen.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Ydre


Välkomna till ett semesterhus med inglasad altan och där ni bor nära naturen. Huset ligger bara 90 m från sjön Västra Lägern med bra fiske.

Det går att hyra båt och motor på plats av. Granne med S60096, S60097 och S60098.
Välkomna till ett semesterhus som ligger bara 90 m från sjön Västra Lägern med bra fiske. Det går att hyra båt och motor på plats av ägaren. Här bor ni nära naturen och kor betar en bit från huset. Utsikt mot sjön från balkongen.
Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Ydre

Västra Lägern
Östra Lägern
Raklången
Sjöarp-Öasjön
Försjön
 Husen som visas på iFiske är annonser och presenteras i samarbete med Stugor.biz eller i egen regi (De som har en grön ram). Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det. Vill ni synas här och marknadsföra ert boende? kontakta oss för information! De texter och foton som syns i annonserna kommer från externa företag, oftast Novasol. Vi på iFiske kan inte ändra på text eller bild, utan hänvisar till stuguthyrarens kundtjänst för respektive boende. Det finns möjlighet att köpa en annonsplats på denna sida direkt av iFiske, kontakta oss för mer information.
 Din varukorg är tom.

http://reservdelar24.se