Sportfiskarna Trollhättan/Vänersborg

Annons

 Köpmannebro


Vackert belägen stuga på en udde i Ryrsjön. Promenadavstånd till bad- och fiskemöjligheter från strand eller från båten som ingår.

Stugan är mycket trevlig och ombonad med öppen planlösning. Varligt renoverad till toppskick med välutrustat kök, fräscht badrum och sköna sängar.
Skog och mark kring huset erbjuder rikligt med bär och svamp och fina promemnadvägar för avkoppling och rekreation. Nära till Kroppefjäll med naturreservat och en rik fauna med t ex älgar.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Lilla Edet


Mysig semesterbostad belägen i skogsbrynet med utsikt ner över Rishagerödsvattnet. Skog och mark är rik på bär och svamp.

Stugan har stora ljusinsläpp mot sjön och stora terrasser. Båt ingår.
Ni bor ca. 10 minuter från Lilla Edet som är vida känt för ett av landets finaste laxfiskevatten. Andra välbesökta turistmål är Sveriges första sluss som finns bevarad här och vackra Thorskogs Slott med Ströms Slottspark. Inom ca.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Dals Rostock


Trivsamt hus i skogsbrynet med panoramautsikt över odlingslandskapet och lite längre bort sjön Kolungen. Här ligger båten för spännande fiskeutflykter.

Trivsamt hus i skogsbrynet med panoramautsikt över odlingslandskapet och lite längre bort sjön Kolungen. Här ligger båten för spännande fiskeutflykter.
Endast 6 km till Melleruds centrum. Nära till golfbana, sandstrand och båthamn med ramp i Vänern. Gångavstånd till badsjö.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Mellerud


Ekologiskt boende i samklang med naturen. Ett ett ombonat och trivsamt semesterhus, mjukt inbäddat i skogsbrynet.

Nära till vad naturan har att erbjuda i form av lugn, avkoppling och promenader på jakt efter bär, svamp eller kanske skogens konung, Älgen. Väldigt bra vinterfiske.
Möjlighet till småviltsjakt. Inte långt till Baldersnäs Herrgård med bl a restaurang och bodar med olika hantverkare. Ekologiskt boende i samklang med naturen.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Bullaren


Mycket trevligt semesterhus med överbyggd terrass. Soligt läge.

Skog och mark runt stugan är rik på bär, svamp och älg. Nära till södra Bullaresjön för bad och fiske.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Hedekas


Högt och vackert belägen semesterbostad, ni bor i annexet till prästgården från mitten på 1700-talet. Stugan är varligt renoverad med bibehållen karaktär och detaljer från ursprunget.

Här finns ett modernt kök med gasspis och väl tilltagna arbetsytor. Ett stor allrum med detaljer från förr.
På plan två finns två mindre sovrum med snedtak, mellan dessa finns ett större sovrum med dubbelsäng.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Uddevalla


Trevlig och ombonad stuga med stora ytor för umgänge och rekreation. Gott om bär, svamp och vilda djur i området.

Endast 400 m till fiske och båt. Kanadensare finns.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Hjälteby


Denna charmiga stuga ligger på Mjörn mellan Tjörn och Orust endast 100m till den underbara Stigfjorden. Ligger i ett lugnt och fridfullt stugområde på en rymlig tomt med plats för lek och spel.

Välkomna till denna charmiga semesterstuga på Mjörn mellan Tjörn och Orust endast 100m till den underbara Stigfjorden och Västerhavet i Bohuslän. Stugan ligger i ett lugnt och fridfullt stugområde på en rymlig tomt med gräsmatta för lek och spel samt kuperad naturtomt.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Färgelanda


Högt beläget hus mellan Strandsjön och Sanviken. Promenadavstånd till egen brygga där också båten ligger.

Nära till skog och mark för promenader eller bär- och svampplockning. Högt beläget semesterhus mellan Strandsjön och Sanviken och med promenadavstånd till egen brygga där också båten ligger.
Nära till skog och mark för promenader på jakt efter bär, svamp eller kanske skogens konung, älgen!.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Mellerud


Endast 250m från sjön Näsölen, rik på fisk och med renaste vatten, ligger denna mysiga stuga. Båt ingår.

Öppen planlösning med braskamin, två sovrum och terrass under tak. Endast 250m från sjön Näsölen, rik på fisk och med renaste vatten, ligger denna mysiga stuga i Dalsland.
Båt ingår. Öppen planlösning med braskamin, två sovrum och terrass under tak. Nära till vandringsleder på Kroppefjäll, skogarna kring stugan är rika på bär, svamp och älg.
Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Mellerud

Råvarp
Örsjön
Ånimmen
Marsjöarna
Ärrsjön
 Husen som visas på iFiske är annonser och presenteras i samarbete med Stugor.biz eller i egen regi (De som har en grön ram). Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det. Vill ni synas här och marknadsföra ert boende? kontakta oss för information! De texter och foton som syns i annonserna kommer från externa företag, oftast Novasol. Vi på iFiske kan inte ändra på text eller bild, utan hänvisar till stuguthyrarens kundtjänst för respektive boende. Det finns möjlighet att köpa en annonsplats på denna sida direkt av iFiske, kontakta oss för mer information.
 Din varukorg är tom.

http://reservdelar24.se