Fylleåns FVOF

 Halmstad


Trevlig stuga med en gäststuga på tomten. Belägen i ekbacke gränsande till Fylleån med forsar och fall.

Vacker gång- och cykelväg till Simlångsdalen. 1,3 km till bad i insjö.
15 km till havsbad Östra Stranden och Tylösand. Trevlig stuga med gäststuga på tomten i Halland och 10 km till Halmstad. Stugan ligger i en ekbacke som gränsar till Fylleån med sina forsar och fall, som t ex Tolarpsfallen och Norteforsen. Vacker gång- och cykelväg till Simlångsdalen där ni också kan besöka Danske Fall.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Frösakull/Halmstad


Liten, mysig stuga på stor, ostörd tomt. Skyddad altan i västerläge.

En fridfull oas endast 1700 m från Frösakulls härliga havsbad! Halmstad 10 km. 2 fina golfbanor i närheten.Läs mer om bostaden och boka här!

 Östra Strand/Halmstad


Liten mysig stuga på badrocksavstånd från fina havsbad. Endast 200 m till stranden.

Solig altan. Stort, inglasat uterum.
Tvättmaskin i separat servicebyggnad. Halmstad centrum 4 km. Liten mysig stuga på badrocksavstånd från fina havsbad. Endast 200 m till stranden.
Solig altan. Stort, inglasat uterum. Tvättmaskin i separat servicebyggnad. Halmstad centrum 4 km.Läs mer om bostaden och boka här!

 Halmstad/Östra Stranden


Denna lilla stuga har allt på minimal yta. Inga väggar i bottenplan och trång brant trappa till mysigt sovloft som barnen kommer att älska.

På sovloftet ryms inga sängar, därför finns bara madrasser direkt på golvet. Stugan ligger i ett område med sommarboende utan egentliga tomtgräser, men det finns ändå en liten bod för förvaring av dynor och cyklar, som man får låna.
En liten altan med rejäla möbler för att kunna äta ute och loungestolar för att slappa i trädgården.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Veinge/Laholm


Trevlig, fräsch stuga i lantlig miljö med fin utsikt över ett pittoreskt landskap. Sovloft med 2 bäddar.

Solig terrass på 20 m2. Kamin med fri ved.
Havsbad 10 km. Halmstad med shopping 13 km. Lågprisvaruhuset i Ullared 80 km. Laxfiske i Lagan, 10 km.
Trevlig, fräsch stuga i lantlig miljö med fin utsikt över ett pittoreskt landskap. Sovloft med 2 bäddar. Solig terrass på 20 m2. Kamin med fri ved.
Havsbad 10 km.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Tofta/Halmstad


Mycket charmig, helrenoverad stuga på fin tomt vid Fylleån i Halland. Fritt fiske (gädda, abborre, laxöring) utmed ägarens tomt.

Tre härliga utomhusterrasser varav två med utsikt över Fylleån samt ett stort inglasat uterum. Under höstsäsongen finns möjlighet att använda luftvärmepumpen.
På olika avstånd runt stugan finns det flera olika fritidsaktiviteter och besöksmål som är värda ett eller flera besök. Havsbad med flera kilometers sandstränder i Halmstad, 11 km.Läs mer om bostaden och boka här!

 Halmstad/Haverdal


Semesterhuset ligger så nära stranden man kan komma vid bukten som kan ge lite känsla av Karibien. En underbar promenad genom Haverdals naturreservat med sina låga knotiga kusttallar, längs en trolsk bäck innan man blickar ut över havet från en tio meter hög sanddyn.

Vid denna bukt, som ligger norr om det mer intensiva Tylösand, finns lugnet. Heta sommardagar kan man vada längs den perfekt mjuka sandbottnen.
Detta är troligen en av Sveriges bästa stränder.Läs mer om bostaden och boka här!

 Halmstad


Charmigt inrett semesterhus där man bor på övervåningen i öppen planlösning. På den stora och högt placerade altanen har man kilometervis utsikt över det vackra halländska landskapet.

Trädgård för lek, spel och grillning. Charmigt inrett semesterhus där man bor på övervåningen i helt öppen planlösning.
På den stora och högt placerade altanen har man kilometervis utsikt över det vackra landskapet. Inomhus finns en braskamin som man kan mysa vid under kyliga kvällar.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Haverdalsstrand


Trevlig lägenhet på bottenvåningen. Vackert läge nära havet med långa, härliga sandstränder.

Naturreservat med Sveriges största sandkulle 500 m.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Simlångsdalen


Fin liten röd stuga som ligger uppe på en höjd med härligt utsikt över kullarna och nära till skog samt till bad- och fiskevatten. För barnen finns sandlåda och studsmatta utomhus.

Hallandsleden går 100 m från stugan. Mitt i den Halländska naturen hittar man denna fina lilla stuga.
Den är ljus och fräsch och ser nästan helt ny ut och allt är modernt och fräscht. Det finns allt i 2 plan, 2 sovrum och ett sovloft med bäddsoffa och extra säng. Från sovloftet kan man se ner i allrummet/köket.Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Simlångsdalen

Brearedssjön, Simlången och Gyltigesjön, Töddesjön
Torvsjön
Toftasjön
Fylleån
Lagan, Hjörneredssjön
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz eller i egen regi (De som har en grön ram). Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det. Vill ni synas här och marknadsföra ert boende? kontakta oss för information!
 Din varukorg är tom.