Fylleåns FVOF

 Östra Strand/Halmstad


Liten mysig stuga på badrocksavstånd från fina havsbad. Endast 200 m till stranden.

Solig altan. Stort, inglasat uterum.
Tvättmaskin i separat servicebyggnad. Halmstad centrum 4 km. Liten mysig stuga på badrocksavstånd från fina havsbad. Endast 200 m till stranden.
Solig altan. Stort, inglasat uterum. Tvättmaskin i separat servicebyggnad. Halmstad centrum 4 km.Läs mer om bostaden och boka här!

 Halmstad/Östra Stranden


Ett riktigt litet sommarboende mitt bland andra sommarstugor i klitterna vid havet söder om Halmstad och med endast 100 m till lång härlig sandstrand. Cykelavstånd till restauranger och nöjen i Halmstad.

Denna lilla stuga har allt på minimal yta. Inga väggar i bottenplan och trång brant trappa till mysigt sovloft som barnen kommer att älska.
På sovloftet ryms inga sängar, därför finns bara madrasser direkt på golvet.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Halmstad


Trevlig stuga med gäststuga på tomten i Halland och 10 km till Halmstad. Stugan ligger i en ekbacke som gränsar till Fylleån med sina forsar och fall, som t ex Tolarpsfallen och Norteforsen.

Vacker gång- och cykelväg till Simlångsdalen där ni också kan besöka Danske Fall. 15 km till havsbad vid Östra Stranden och Tylösand.
Det går utmärkt att cykla in till Halmstad där ni har stort utbud av restauranger och shopping. 76 km till Gekås i Ullared, som är nordens största lågprisvaruhus.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Frösakull/Halmstad


Liten, mysig stuga på stor, ostörd tomt. Skyddad altan i västerläge.

En fridfull oas endast 1700 m från Frösakulls härliga havsbad! Halmstad 10 km. 2 fina golfbanor i närheten.Läs mer om bostaden och boka här!

 Veinge/Laholm


Trevlig, fräsch stuga i lantlig miljö med fin utsikt över ett pittoreskt landskap. Sovloft med 2 bäddar.

Solig terrass på 20 m2. Kamin med fri ved.
Havsbad 10 km. Halmstad med shopping 13 km. Lågprisvaruhuset i Ullared 80 km. Laxfiske i Lagan, 10 km.
Trevlig, fräsch stuga i lantlig miljö med fin utsikt över ett pittoreskt landskap. Sovloft med 2 bäddar. Solig terrass på 20 m2. Kamin med fri ved.
Havsbad 10 km.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Linghult/Eldsberga


Genuin torpidyll i vackert bokskogsområde med smakfull inredning. 1 km till trolsk skogssjö och ca 10 km till välordnad badplats.

Fantastiska strövområden med vandringsleder. Genuin torpidyll i vackert bokskogsområde.
Fräscht och smakfullt inredd stuga med den gamla charmen kvar. Det är 1 km till trolsk skogssjö och ca 10 km till välordnad badplats vid Östra Stranden. Inte långt till hjorthägn med cafe/bistro och gårdsbutik. Fantastiska strövområden med vandringsleden Hallandsleden inpå knuten.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Oskarström


Trevlig stuga belägen i ett naturskönt område i Halland med betande får runt huset. Ni bor endast 2 km från Oskarström och har enbart 18 km in till Halmstad.

Där hittar ni fina golfbanor i Haverdal och Tylösand och även härliga havsbad. Rydö Golf ligger heller inte långt bort.
Det går bra bussförbindelser in till Halmstad om ni vill göra ett restaurangbesök eller shoppa. Besök Furulundsbadet i Oskarström som har en uppvärmd bassäng.Läs mer om bostaden och boka här!

 Tofta/Halmstad


Mycket charmig, helrenoverad stuga på fin tomt vid Fylleån i Halland. Fritt fiske (gädda, abborre, laxöring) utmed ägarens tomt.

Tre härliga utomhusterrasser varav två med utsikt över Fylleån samt ett stort inglasat uterum. Under höstsäsongen finns möjlighet att använda luftvärmepumpen.
På olika avstånd runt stugan finns det flera olika fritidsaktiviteter och besöksmål som är värda ett eller flera besök. Havsbad med flera kilometers sandstränder i Halmstad, 11 km.Läs mer om bostaden och boka här!

 Halmstad/Haverdal


Semesterhuset ligger så nära stranden man kan komma vid bukten som kan ge lite känsla av Karibien. En underbar promenad genom Haverdals naturreservat med sina låga knotiga kusttallar, längs en trolsk bäck innan man blickar ut över havet från en tio meter hög sanddyn.

Vid denna bukt, som ligger norr om det mer intensiva Tylösand, finns lugnet. Heta sommardagar kan man vada längs den perfekt mjuka sandbottnen.
Detta är troligen en av Sveriges bästa stränder.Läs mer om bostaden och boka här!

 Haverdalsstrand


Trevlig lägenhet på bottenvåningen. Vackert läge nära havet med långa, härliga sandstränder.

Naturreservat med Sveriges största sandkulle 500 m.
Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Haverdalsstrand

Suseån
Ätrans Nedre FVOF
Falkenbergs Laxfiske
Fylleån
Högvadsån
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Din varukorg är tom.

http://reservdelar24.se