Gavellångsjöns FVO

Annons

 Herräng/Hallstavik


Välkommen till det här fina 1800-talshuset som ligger på en hästgård med möjlighet att hyra liten ponny att rida eller köra, och att ta med egen häst. Bad och fiske från klippor i Edeboviken, roddbåt kan hyras.

Välkommen till det här fina 1800-talshuset några minuter utanför Hallstavik, på vägen till Herräng. Perfekt läge för dig som kommer för att se Rospiggarna Speedway eller besöka Herräng Dance Camp.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Norrtälje/Grisslehamn


Hus strax utanför Grisslehamn i Stockholms norra skärgård, 200 m från havet. Huset ligger i en underbart vacker enebacke.

Fiske och bad och härligt skärgårdsliv. Semesterhuset ligger strax utanför Grisslehamn i Stockholms norra skärgård, 200 m från havet.
Huset ligger i en underbart vacker enebacke. Möjlighet till fiske och bad och härligt skärgårdsliv. Skärgårdsbåtarna går från Grisslehamn, liksom Eckerölinjen till Åland.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Rö/Roslagen


Med fin utsikt över sjön Sparren och omgiven av mark och skog ligger den här hemtrevliga timmerstugan. Läget är lantligt och fritt, här njuter man ostört av den vackra roslagsnaturen och intar sommarlunchen på terrassen i godan ro eller solar på den egna bryggan.

Tillgång till roddbåt och kajaker. Stugan har ett trevligt sällskapsrum med sittgrupper, piano, öppen spis och TV.
Rymligt, fullt utrustat kök med härligt långbord att umgås kring.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Rimbo


Semesterhus som är en flygelbyggnad på gård i Roslagen. Härlig täljstenskamin.

Egen båt i sjön Sparren med bra fiske. Vacker natur med gott om bär och svamp.
Mycket viltrik trakt. Närhet till Norrtälje och Stockholm med sevärdsheter t ex Gröna Lund, Slottet och Skansen. Flygelbyggnad på gård i Roslagen. Härlig täljstenskamin.
Egen båt i sjön Sparren med bra fiske.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Singö/Roslagen


Högt belägen liten stuga på Singö med sjötomt och gemensam brygga, roddbåt finns för fiske. Kvällssol på verandan.

Perfekt som skrivarlya eller för att uppleva fågellivet året om, området är populärt bland ornitologer. Högt belägen liten stuga på Singö i Roslagen.
Hit hälsas ni välkomna av det trevliga ägarparet som bor i stugan bredvid. Sjötomt med gemensam brygga, roddbåt finns för fiske.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Vaxholm


Ett bra hus på sjötomt med havsutsikt över ett gammalt sommarområde på det klassiska Bogesundslandet nära Vaxholm. Ett bra hus på sjötomt med havsutsikt över fartygens infartsled till Stockholm, 1000 m2 beläget i ett gammalt sommarområde på det klassiska Bogesundslandet nära Vaxholm, det är ett året runt hus, villa, 4 rum och kök, med en stor terrass i vinkel utanför med havsutsikt över stora farleden in till Stockholm, med alla fartyg och båtar som drar förbi. 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Blidö/Stockholm


Semesterhus på Blidö i Stockholms norra skärgård med fantastisk havsutsikt och ogenerat läge. Blidö nås med bilfärja.

Bad och fiske från tomten och rätt att fiska med nät på fjärden. Båt går att hyra i närheten.
På Blidö finns välsorterad mataffär året runt, restaurang och även möjlighet att få beställa mat. Bio finns också på ön. Möjlighet till dagsturer med gamla sandkilen Helmi. Norrtälje som är en fin gammal stad är den närmsta tätorten.
Här finner man det mesta som behövs.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Åkersberga


Högt beläget semesterhus i välordnat fritidshusområde i Stockholms norra skärgård. Panoramautsikt från den stora altanen i söder.


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Norrtälje


Vid havet i Stockholms norra skärgård ligger detta lilla paradis för 6 personer. Största huset med brant trappa till sovloft, kök, matplats samt dubbelsäng och inglasad veranda.

Nere vid vattnet finns en vedeldad bastutunna på stor brygga. Nybyggd gäststuga med panoramafönster och stor altan.
Toalett samt dusch i separat stuga. Egen roddbåt. Cyklar finns att låna.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Räfsnäs/Rådmansö


Bo vid havet och sola, bada och fiska från gemensam brygga. Stuga på strandtomt i Roslagen.

Fin terrass med havsutsikt. Bastun delas med husägaren.
Liten sandstrand, gungor och uteleksaker. Nära till Räfsnäs brygga. Bo vid havet och sola, bada och fiska från gemensam brygga. Stuga på strandtomt i Roslagen med 5 sovplatser; tre i sovrummet och två i vardagsrummet.
Fin terrass med havsutsikt. Bastun delas med husägaren. Liten sandstrand, gungor och uteleksaker. Husdjur är välkomna.

 


Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Räfsnäs/Rådmansö

Gavellångsjön
Drängsjön
Åkers Kanal, Trastsjön, Södersjön
Vällen
Österåkers SFK Medlemsskap
 Husen som visas på iFiske är annonser och presenteras i samarbete med Stugor.biz eller i egen regi (De som har en grön ram). Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det. Vill ni synas här och marknadsföra ert boende? kontakta oss för information! De texter och foton som syns i annonserna kommer från externa företag, oftast Novasol. Vi på iFiske kan inte ändra på text eller bild, utan hänvisar till stuguthyrarens kundtjänst för respektive boende. Det finns möjlighet att köpa en annonsplats på denna sida direkt av iFiske, kontakta oss för mer information.
 Din varukorg är tom.

http://reservdelar24.se