Gnöttlerns FVF

Annons

 Vimmerby


I denna stuga som ligger mitt i de småländska skogarna. Här får ni vara ostörda.

Härifrån kan ni besöka Astrid Lindgrens Värld, Katthult, Bullerbyn varför inte ett besök i Filmstaden och kom ihåg besöka Astrid Lindgrens Näset. Virums älgpark är en upplevelse, kom riktigt nära skogens konung älgen.
Ni som gillar att vandra bege er till Norra Kvills Nationalpark eller gå ut runt stugknuten och känn doften av Småland. Varför inte besöka Nils Holgerssons värld.Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Figeholm


Här bor ni i en fräsch semesterlägenhet mitt i det lilla samhället Figeholm med endast 250m ner till Kalmar sund. Figeholm ligger i Småland och har Sveriges fjärde örikaste skärgård.

Här finns både butik samt restaurang. Det är endast 20 km till Oskarshamn som erbjuder ett större utbud.
Här kan ni även åka med en båt ut till Blå Jungfrun som är en isolerad ö med en magnifik siluett. På Blå Jungfrun kan ni vandra runt, utforska grottor och springa runt i labyrinten Trojeborg.Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Horn  


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Virserum


Här bor ni vackert ute på landet i ett semesterhus med skog och beteshagar inpå knuten. Bara ett stenkast från skidanläggningen Dackestupet med utförsåkning samt längdskidåkning och på sommaren banor för mountainbikes.

Här bor ni vackert ute på landet med skog och beteshagar inpå knuten. Bara ett stenkast från skidanläggningen Dackestupet med 3 nedfarter och två liftar.
På sommaren kan ni åka utför på banor för mountainbikes. Endast ett par km in till samhället Virserum.Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Bruzaholm


Semesterlägenheten ligger bara 20 m från strandkanten med möjlighet till bad från egen tomt. Här bor ni på det småländska höglandet i ena halvan av ägarens sommarhus som består av två lägenheter.

Lägenheten är, förutom sjön, omgivet av skog där ni kan ströva och vid årstid plocka svamp och bär. I omgivningen finns också möjlighet till bra fiske av olika slag.
Dels från egen tomt men också i omgivande sjöar. Ligger nära t ex Astrid Lindgrens värld och Glasriket.Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Bruzaholm

Byasjön, Hälsjön
Bellen
Fagerhultasjön, Vrången m fl sjöar
Skedesjön, Kyrkesjön, Smedhemsån
Bulsjöån
 Husen som visas på iFiske är annonser och presenteras i samarbete med Stugor.biz eller i egen regi (De som har en grön ram). Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det. Vill ni synas här och marknadsföra ert boende? kontakta oss för information! De texter och foton som syns i annonserna kommer från externa företag, oftast Novasol. Vi på iFiske kan inte ändra på text eller bild, utan hänvisar till stuguthyrarens kundtjänst för respektive boende. Det finns möjlighet att köpa en annonsplats på denna sida direkt av iFiske, kontakta oss för mer information.
 Din varukorg är tom.