Ale fiskarna

Annons

 Mollösund


Mycket fräsch och rymlig semesterlägenhet i centrala Mollösund på sydvästra udden av Orust. Semesterbostaden är belägen på plan två och har tre sovrum, fräscht badrum.

Stort mysigt allrum och en härlig balkong. Liten mysig trädgård med utemöbler.
Eldnings och grillförbud då husen ligger tätt och är byggda av trä. Kustsamhället är ett av Sveriges äldsta fiskelägen med anor från 1500-talet.Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Styrsö


Semesterlägenhet på Styrsö bilfri ö i Göteborgs Södra SkärgårdStyrsö en ljuvlig ö i södra delen av Göteborgs skärgård med bra bad, caféer och restauranger. Ibland kallas Styrsö för den gröna ön.

Semesterlägenheten är en källarlägenhet i ägarens hus med uteplatser i en vacker och välskött trädgård. Semesterlägenheten ligger i Halsvik ca 700 meter från färjeläget Styrsö Tången.
Till badplats ca 300 meter.Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Styrsö

Mölndalsån
Stora och Lilla Ramsjön
Mollsjön, Lommekärr, Trolltjärn mfl
Göta älv (Kungälv-Ale) och Grönån
Lillesjön
 Husen som visas på iFiske är annonser och presenteras i samarbete med Stugor.biz eller i egen regi (De som har en grön ram). Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det. Vill ni synas här och marknadsföra ert boende? kontakta oss för information! De texter och foton som syns i annonserna kommer från externa företag, oftast Novasol. Vi på iFiske kan inte ändra på text eller bild, utan hänvisar till stuguthyrarens kundtjänst för respektive boende. Det finns möjlighet att köpa en annonsplats på denna sida direkt av iFiske, kontakta oss för mer information.
 Din varukorg är tom.