Götarpssjöns FVOF

 Åsenhöga/Gnosjö


Som ett örnnäste mitt i vildmarken med panoramautsikt över sjö och öar ligger detta nyare, trivsamma hus. Rustik interiör med braskamin.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Marieholm


Upplev en äkta smålandsemester i en intressant och kulturhistorisk miljö med rötter från medeltiden. Det charmerande semesterhuset "Hammargården" ligger direkt vid Hammardammen och är perfekt för flera familjer som vill semestra tillsammans. Här kan man fiska och bada och det är tillgång till 2 bastuar. Huset är välutrustat och innehåller 2 kök, 3 badrum och 8 sovrum med totalt 14 sängplatser.


Ved ingår. Det finns flera terrasser med sjöutsikt, där man kan njuta av morgonkaffet.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

 Gnosjö


Fantastiskt semesterhus som är ljust och trevligt med mycket bra standard. Ni bor med naturen utanför knuten och bara ett grannhus. Området i Småland är kuperat och det finns fina vandringsmöjligheter. Det är 7 km till Gnosjö där ni finner inköpsmöjligheter.


För större utbud är det 30 km till Värnamo. Här kan ni även besöka Vandalorum som är ett museum för samtidskonst och design.Läs mer om bostaden och boka här!

 Gnosjö


Helt avskild ligger denna semesterstuga med utsikt över Gärdessjön. Stor delvis öppen och överbyggd altan med sjöutsikt. Den lilla stigen tar er ner till sjön - där båten ligger. Tar du däremot stigen ut till udden - hittar du den vackra grillplatsen.


Timmerstugan byggdes 2010 och har en enorm takhöjd. Öppet mellan köket och det stora allrummet som har en braskamin. Här finns det plats för alla att umgås. Fyra sovrum - varav det ena även med en barnsäng.
Badrum med bubbelbadkar för en person.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

 Gnosjö


På stor sjötomt med utsökt och helt privat läge, ligger detta semesterhus, endast 5 m från Sjöarpssjön med bad och fiske. Från den delvis överbyggda terrassen har du fin utsikt över sjön. Den egna båten ligger vid stranden ca 30 m längre bort. Huset håller en god standard och är smakfullt inrett och har bl a braskamin och bastu för skön avkoppling.


Till Isaberg/Hestra med slalombackar och längdåkningsspår, samt äventysbana och en älgpark är det 11 km.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

 Åsenhöga/Gjosnö


Enklare stuga på ägarens gård. Det finns många sjöar i området. Ni bor mitt ute i naturen nära Store Mosse som är en nationalpark och har fina vandringsleder. Nära till Isaberg med både sommar- och vinter aktiviteter.


Enklare stuga på ägarens gård i Gunnilstorp utanför Åsenhöga. I området finns många sjöar. Ni bor mitt ute i naturen med närhet till Store Mosse som är en nationalpark och har fina vandringsleder. Isaberg/Hestra har aktiviteter både på sommaren och vintern.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Marieholm


Charmig kulturbyggnad med vacker utsikt. Privat o rofyllt läge med storskogen som granne. Fina kanot- o vandringsleder. Egen brygga och grillplats vid vattnet.


2 roddbåtar ingår. Charmigt semesterhus - en kulturbyggnad med vacker utsikt i Mo. Privat och rofyllt läge med storskogen som granne. Fina kanot- och vandringsleder.
Egen brygga och grillplats vid vattnet. 2 roddbåtar ingår i hyran. Elljusspår för längdåkning i Åsenhöga 8 km. 12 km till Store Mosse, High Chaparrall 15 km.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

 Isaberg/Nissafors


Fräsch, centralt belägen semesterlägenhet i Nissafors. Ligger endast 5 km från södra Sveriges största skidanläggning Isaberg med slalombackar för alla samt en pulkabacke, värmestuga och restaurang. Fräsch, centralt belägen semesterlägenhet i Nissafors i Småland. Ligger endast 5 km från semesterparadiset Isaberg med slalom, äventyrsbana, älgpark och fina bad och fiske.


Stor gemensam trädgård med bl. sittmöbler och fin gräsmatta.Läs mer om bostaden och boka här!

 Hestra/Isaberg


Stort härligt hus med gott om plats för alla. Två härliga allrum med biljardbord, boxsäck, o öppen spis. Inglasad altan. Studsmatta och inhägnad trädgård, perfekt för barnen och hundarna.


Nissan med bra fiske 50 m . Bad i Hammarsjön ca 800m. Isabergs natursköna Golfbana strax intill. Isaberg med sina slalombackar.
Sommarrestaurang 250m. Madrasser på golv för barnen. Stort härligt semesterhus med i närheten av Isaberg i Småland, gott om plats för alla.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Hestra


På sjötomt med Isabergs slalombacke i blickfånget ligger detta trevliga semesterhus. Huset ligger i närheten av Hestra i Småland. Det är endast 30 m till stranden med fin sandstrand för bad. Här finns båten och bryggan.


Härlig sjöutsikt från den inbyggda altanen och från allrummet. Öppen spis för mysfaktorn. Sovrum 1 har draperi och med ingång till badrummet. Vandringsleder i närheten.
På vintern kan ni isfiska på sjön. Isaberg bjuder även på en älgpark, äventyrsbana och en naturskön golfbana.

 


Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Hestra

Norra Gusjön, Hammarsjön mfl.
Götarpssjön
Lagmanshagasjön m fl sjöar
Hären
Bråarpasjön, Hallasjön, mfl.
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Din varukorg är tom.

http://reservdelar24.se