Götarpssjöns FVOF

 Marieholm


Upplev en äkta smålandsemester i en intressant och kulturhistorisk miljö med rötter från medeltiden. Det charmerande semesterhuset ”Hammargården” ligger direkt vid Hammardammen och är perfekt för flera familjer som vill semestra tillsammans.

Här kan man fiska och bada och det är tillgång till 2 bastuar. Huset är välutrustat och innehåller 2 kök, 3 badrum och 8 sovrum med totalt 14 sängplatser.
Ved ingår. Det finns flera terrasser med sjöutsikt, där man kan njuta av morgonkaffet.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Gnosjö


Helt avskilt ligger denna semesterstuga med utsikt över Gärdessjön. Med närheten till Gnosjö i Småland.

Stor delvis öppen och överbyggd altan med sjöutsikt. Den lilla stigen tar er ner till sjön - där båten ligger.
Tar du däremot stigen ut till udden - hittar du den vackra grillplatsen. Timmerstugan byggdes 2010 och har en enorm takhöjd. Öppet mellan köket och det stora allrummet som har en braskamin. Här finns det plats för alla att umgås.
Fyra sovrum - varav det ena även med en barnsäng.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Gnosjö


På stor sjötomt med utsökt och helt privat läge, ligger detta semesterhus, endast 5 m från Sjöarpssjön med bad och fiske. Från den delvis överbyggda terrassen har du fin utsikt över sjön.

Den egna båten ligger vid stranden ca 30 m längre bort. Huset håller en god standard och är smakfullt inrett och har bl a braskamin och bastu för skön avkoppling.
Till Isaberg/Hestra med slalombackar och längdåkningsspår, samt äventysbana och en älgpark är det 11 km.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Åsenhöga/Gjosnö


Enklare stuga på ägarens gård i Gunnilstorp utanför Åsenhöga. I området finns många sjöar.

Ni bor mitt ute i naturen med närhet till Store Mosse som är en nationalpark och har fina vandringsleder. Isaberg/Hestra har aktiviteter både på sommaren och vintern.
Slalombackar och även en äventyrspark för barnen i Isabergs stugby. Här finns bland annat en racerbana för Segway och ni kan hyra cyklar. Här finns också en trevlig restaurang som heter Höganloft.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Marieholm


Charmigt semesterhus, en kulturbyggnad med vacker utsikt. Privat och rofyllt med storskogen som granne.

Fina kanot- och vandringsleder. Egen brygga och grillplats vid vattnet.
2 roddbåtar ingår. Sovrum 4, genomgångsrum. Charmigt semesterhus - en kulturbyggnad med vacker utsikt i Mo. Ett privat och rofyllt läge med storskogen som granne.
I huset finns tvättmaskin, torktumlare, diskmaskin och ett välutrustat kök med en gammal vedspis som ni kan tända när ni fixar till frukosten.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

 Isaberg/Nissafors


Fräsch, välbelägen semesterlägenhet endast 5 km från semesterparadiset Isaberg med slalom, bad och fiske. 25 km till vildawesternstaden High Chaparral.

Fräsch, centralt belägen semesterlägenhet i Nissafors. Ligger endast 5 km från södra Sveriges största skidanläggning Isaberg med slalombackar för alla samt en pulkabacke, värmestuga och restaurang.
Fräsch, centralt belägen semesterlägenhet i Nissafors i Småland.Läs mer om bostaden och boka här!

 Hestra/Isaberg


Stort härligt semesterhus med i närheten av Isaberg i Småland, gott om plats för alla. Här finns två härliga allrum med biljardbord, boxsäck, o öppen spis.

Inglasad altan där nu njuter de mesta av era måltider. Studsmatta och en helt inhägnad trädgård.
Perfekt både för barnen och hundarna. Nissan med bra fiske endast 50 m längre bort. Bada gör man i Hammarsjön ca 800m från huset. Stor fin lekplats 2 km från huset.
Isabergs Golfklubb med natursköna banor strax intill.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Hestra


På sjötomt med Isabergs slalombacke i blickfånget ligger detta trevliga semesterhus. Huset ligger i närheten av Hestra i Småland.

Det är endast 30 m till stranden med fin sandstrand för bad. Här finns båten och bryggan.
Härlig sjöutsikt från den inbyggda altanen och från allrummet. Öppen spis för mysfaktorn. Sovrum 1 har draperi och med ingång till badrummet. Vandringsleder i närheten.
På vintern kan ni isfiska på sjön. Isaberg bjuder även på en älgpark, äventyrsbana och en naturskön golfbana.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Hestra/Sjöliden


Fräscht och högt beläget semesterhus med en vidunderlig utsikt över Hammarsjön. Huset ligger i västra Småland.

Här njuter ni av att sitta på verandan och se de vackra solnedgångarna över sjön. Det är gott om plats både ute och inne.
I källaren finns det stora utrymmen för bl.a. torkning av skidkläder. Huset renoverades 2012.
Precis nedanför huset ligger en barnvänlig sandstrand och det är en liten väg mellan huset och sjön. I närheten finns många olika vackra promenadstigar.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Hären/Gnosjö


Trevlig stuga med panoramautsikt över Härensjön som är en bra fiskesjö. Sovrummet har en skärmvägg, så det känns som två sovrum även om det inte har någon dörr.

Fint bad och sandstrand precis framför huset. Trevlig stuga med fin panorama utsikt över Härensjön utanför Gnosjö.
Härensjön är en bra fiskesjö med gädda, abborre och gös. Sjön har en förbindelse vid campingplatsen till en annan sjö. Här på campingen kan ni också köpa fiskekort.

 


Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Hären/Gnosjö

Bråarpasjön, Hagsjön, Fryebosjön m fl vatten.
Götarpssjön
Mossasjön
Skärvsjön
Norra Gusjön, Hammarsjön mfl.
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz eller i egen regi (De som har en grön ram). Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det. Vill ni synas här och marknadsföra ert boende? kontakta oss för information!
 Din varukorg är tom.