Gräskens FVO

 Sjötofta


Ni bor på anrika Ekedals Herrgård alldeles vid ett naturreservat. Semesterbostaden innehåller hela andra våningen på herrgården.

Sju bäddar i sköna sängar finns i lägenheten, så också ett väl tilltaget kök och ett rymligt allrum. I annexet finns ytterligare fem bäddar.
Väl lämpat för flera familjer eller ett större sällskap. Ni förfogar över en stor del av tomten som sträcker sig ner till bäcken som vackert slingrar sig genom landskapet.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Gislaved


I detta härliga semesterhus med stora sällskapsrum och ett härligt kök njuter man av lugnet. I huset finns stora sällskapsrum och ett härligt kök.

Sovrummen på andra våning har lägre takhöjd. Genuina trägolv i hela huset.
Det lilla annexet har både kök och toalett. Ni får inte elda i kaminerna i huset pga brandrisk. Skidanläggningen Isaberg ligger 35 minuters bilresa bort. Södra Sveriges största skidanläggning har 10 pister och 8 liftar på 6 km preparerade nedfarter.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

 Burseryd


Högt beläget hus med sjöutsikt över Majsjön i Småland. Ligger på en bondgård med djur.

Båten ligger vid Majsjön och huset erbuder fritt fiske i Majsjön, Asprunnen och Siggasjön. Bra fiske efter gädda, gös och abborre.
Extrabåt till Majsjön finns att hyra hos värden. Till de två andra sjöarna kan man hyra båtar på plats. Hög häck mot grannhuset. Högt belägen stuga med utsikt över Majsjön.
Ni kan värma er vid den öppna spisen efter en dag på Isabergs skidanläggning 30 km från stugan.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Sjötofta


Högt och avskilt belägen stuga vid Sjötofta. Nära till skog och mark, rik på bär, svamp och älg.

Nära till flera fina fiske- och badsjöar med det renaste vatten. Nere vid bäcken ligger en mysig, vedeldad bastu.
Mycket väl tilltagen tomt, väl lämpad för lek och spel. Semesterbostaden har en äldre, gedigen inredning. Nedervåningen innehåller badrum, kök, allrum och ett sovrum. På plan två finns ytterligare ett sovrum.
Högt och avskilt belägen stuga.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Håcksvik


Mysig, trivsam och fint renoverad stuga som ligger i närheten av Håcksvik i Västergötland. Det är ca 300 m till egen brygga med badmöjlighet.

Här ligger också båten. Ädelfiske och fin, barnvänlig sandstrand 500-600 m.
Härligt, stort uterum. Två av bäddarna finns i annex med WC och dusch. Älgpark och äventyrsbana i Hestra 37 km. Ca 40 km till lågprisvaruhus i Ullared.
För den som vill uppleva lite mer - ta gärna en tur till nationalparken Store Mosse eller besök westernstaden High Charparral.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Sjötofta


Stort och rymligt semesterhus vid Sjötofta beläget nära gränsen till Småland. Lugnt och naturskönt läge på stor och vacker tomt nära Stomsjön.

Båten ligger på plats vid sjön och det erbjuds fritt fiske efter gädda och abborre. Har ni tur ser ni både älg och rådjur direkt från huset.
Gott om bär- och svampmarker. Gör gärna ett besök i nationalparken Store Mosse eller besök westernstaden High Chaparral. Till Isabergs älgpark är det 38 km och 50 km till lågprisvaruhus i Ullared.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Sjötofta


Renoverad torpstuga med mycket lugnt läge i skogsmiljö. Fri tillgång till egen båt och fritt fiske i Kalvån och Stomsjön nära huset.

Bastu delas med S04713. Högt läge med mycket fria ytor för lek och spel har detta hus beläget nära Sjötofta i Västergötland.
Fritt fiske efter gädda, gös, abborre i både Kalvån och Stomsjön. Båten finns vid utloppet av Kalvån. Fin, barnvänlig sandstrand med hopptorn och grillplats endast 700 m från huset. Endast S04713 som granne som ni även delar bastun med.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Sjötofta


Ett litet, men välutnyttjat semesterhus med altan på baksidan. Båten står på en trailer - ligger alltså inte vid någon sjö, men det finns ett flertal bra fiskesjöar i närheten.

Kanot samt cyklar går att hyra. Ett litet, men välutnyttjat semesterhus med altan på baksidan.
Huset finner ni strax utanför Sjötofta i Västergötland med närhet till naturen och ett flertal bra fiskesjöar. Båten står på en trailer - ligger alltså inte vid någon sjö.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

 Sjötofta


Trevligt semesterhus, högt beläget i ett naturskönt område i närheten av Sjötofta i den västra delen av Småland. Gott om plats både ute och inne.

Endast en granne. Här njuter ni av lugnet och stillheten.
Bär- och svampmarker runt husknuten. Båt med fritt fiske i Lillesjön efter bl a gädda och abborre. Fiske mot avgift i Hornbetasjön ca 700 m där det även erbjuds fiske efter gös. Sovrum 1 har extrabreda sängar och är genomgångsrum till sovrum 3.
Westernstaden High Chaparral ca 40 km.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Loftsgård, Gislaved


I vackert naturlandskap vid sjön Majsjön i Småland ligger Loftsgårds 6 stugor med sjöutsikt och ca 50 m från varandra och 10-150 m från sjön. Stugorna är mycket trevliga och välutrustade med överbyggda altaner mot sjön.

Öppen spis eller braskamin i samtliga för mysfaktorn. Altan med trädgårdsmöbler.
Till varje stuga hör en båt samt gratis fiskekort för hela familjen med tillåtelse att fiska i tre sjöar. I Gislaved, 7 km från stugorna, finns affärer, simhall och restaurang.
Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Loftsgård, Gislaved

Hornbetasjön, Mossebosjön och Skogssjön
Malensjöarna
Majsjön, Saxesjön och Assbrunnen
Gräsken, Lillgräsken, Dalsjön och Rocksjön
Kroksjön A-vatten
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz eller i egen regi (De som har en grön ram). Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det. Vill ni synas här och marknadsföra ert boende? kontakta oss för information!
 Din varukorg är tom.