Gyllebosjöns FVO

Annons

 Sjöbo


Denna fina semesterlägenhet ligger i en underbart, härlig miljö i Sjöbo och Skåne. Lägenheten ligger på andra våningen i ett semesterhus som är en totalrenoverad skola vilket betyder att det är luftigt och högt i tak.

Fin utsikt över trädgården. Skogens djur, med bl a rådjur och kanske även älg kan komma gående över tomten.
Denna fina semesterlägenhet ligger i en underbart, härlig miljö i Sjöbo och Skåne.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Sjöbo


Denna fina semesterlägenhet ligger i en underbar, härlig miljö i Sjöbo och Skåne. Lägenheten är inrymd i en totalrenoverad, gammal skola på andra våningen med utsikt över trädgården.

Skogens djur med rådjur och ibland även älg kan komma gående över tomten. I trädgården kan ni njuta av att grilla efter utflykter på Österlen eller efter att ha varit på champagneprovning på Köpingsberg.
Här kan ni se var Wallanderfilmerna utspelar sig. Ni tar er med lätthet ned till badsjön.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Ystad


En stuga mitt i Ystads sandskog, med havet och dess fantastiska sandstränder som inte ligger långt bort. Här har du nära till allt.

Strosa omkring i Ystads stadskärna med alla rosenträdgårdar är ljuvligt för själen. Välkommen till stuga mitt i Ystads sandskog.
Havet och dess fantastiska sandstränder ligger inte långt bort. Här har du nära till allt. Ett av Europas bästa spa anläggningar ligger bara en kort promenadväg bort.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Åhus


Ljust och trevligt hus 300 m från fantastisk sandstrand söder om Åhus. Paddling i Helgeå strax intill, kanot ingår.


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Kristianstad/Linderödsåsen


Fint boende på fd gård mitt i den skånska naturen på Linderödsåsen, passar dig som uppskattar lugn, tystnad och fågelkvitter. Fina sovrum med egna badrum, gemensam bastu.

Semesterhusets läge gör att du har Österlen med t ex Ystad och Simrishamn nära för alla utflykter och sevärdheter det finns där, liksom närheten till Malmö, Köpenhamn och Kristianstad om du vill shoppa. Saknar TV.
Fint semesterhus på fd gård, mitt i den skånska naturen på Linderödsåsen.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Löderups Strandbad


Fin stuga på härlig solig tomt i strandskog, 150 m från stranden i Löderups Strandbad. Stugan har 2 fina terrasser och tomten är mycket barnvänlig.

Besök gärna Kåseberga, med restauranger och fiskrökerier. Här besöker du givetvis Ale Stenar, nordens största skeppssättning.
Denna del av Skåne har sommartid mycket att erbjuda. Mysiga fiskelägen med caféer och trevliga restauranger. Konstnärer öppnar upp sina ateljéer som är välkomna att besöka. Simrishamn når du på 20 min.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Hörby


Fin stuga ca 70 m från Ringsjön med uppvärmt uterum och där båt med åror ingår. Ca 200 m till lekplats, SPA, minigolf och restaurang.

Fina cykel- och promenadstråk i närområdet, ca 25 min promenad till Elisefarms GK. Fin stuga med uppvärmt uterum ca 70 m från Ringsjön, Skånes största sjö.
Båt med åror ingår, vill du ha fler båtar finns det båtuthyrning ca 200 m från stugan på Ringsjöstrands Camping, där det också finns lekplats, SPA, restaurang, minigolf och cykeluthyrning.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Bosarpasjön/Sösdala


Välplanerad stuga på sjötomt med fantastisk sjöutsikt på privat udde i Bosarpasjön. Perfekt läge för avkoppling med bad och fiske.


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Vombsjön/Sjöbo


Härligt sommarhus på strandtomt vid Vombsjön nordväst om Sjöbo i Skåne. Här kan ni sitta vid sjökanten och njuta av utsikten ut över den 12 km2 stora Vombsjön.

Ni kan bada från husets båtbrygga och närmaste sandstrand (strand foto) ligger 6,5 km från stugan. Vombsjön är känt för sitt rika fågelliv samt mycket bra fiske av abborre, gädda, gös, m fl.
Fiskekort krävs och kan köpas av ägaren. Det finns möjligt att få se kronhjort, vita dovhjort samt havs- och kungsörnar i skogarna kring Vombsjön.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Brantevik


I det en gång betydande fiskeläget Brantevik på Österlen, ligger detta trevliga semesterhus. Här sover man bekvämt i 3 sovrum på andra våningen.

Härifrån är en härlig havsutsikt. På bottenvåningen finns ett stort kök och rymligt vardagsrum med kamin.
Trädgården i västerläge är mycket smakfull med grillplats och är omgärdad av mur, som hindrar insyn. Havet och hamnarna (2 st) ligger ett par hundra meter bort.
Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Brantevik

Gyllebosjön
Ivösjön
Råbelövssjön
Snogeholmssjön
Grundsjön
 Husen som visas på iFiske är annonser och presenteras i samarbete med Stugor.biz eller i egen regi (De som har en grön ram). Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det. Vill ni synas här och marknadsföra ert boende? kontakta oss för information! De texter och foton som syns i annonserna kommer från externa företag, oftast Novasol. Vi på iFiske kan inte ändra på text eller bild, utan hänvisar till stuguthyrarens kundtjänst för respektive boende. Det finns möjlighet att köpa en annonsplats på denna sida direkt av iFiske, kontakta oss för mer information.
 Din varukorg är tom.