Gyllebosjöns FVO

 Gyllebo/Gärsnäs


Njut av det härliga livet på Österlen i detta trivsamma och rymliga semesterhus som är beläget i Gyllebo fritidsområde. Husets funktionella och moderna komfort inbjuder till en härlig semestervistelse under årets alla årstider.

Via det generösa uterummet med skjutbara glaspartier når man en stor härlig terrass i sydvästläge med sköna utemöbler och grill. Den perfekta samlingsplatsen i goda vänners lag!.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Gyllebo fritidsområde


I ett lugnt och fridfullt fritidsområde mitt på det vackra Österlen ligger denna fina stuga. Alldeles i närheten finns Gyllebosjön med badstrand, badbryggor och goda fiskemöjligheter.

Roddbåt ingår när fiskekort löses. Gyllebo naturreservat med naturvackra strövstigar som bland annat leder runt sjön gör området till en härlig miljö att vistas i.Läs mer om bostaden och boka här!

 Gyllebo


Semesterhus beläget på Österlen med badtunna, bastu och braskamin. Nära till Simrishamn med sina fina gränder, Wallanders Ystad med bra shopping och fantastiska restauranger.

Ni har nära till flera golfbanor och många härliga utflyktsmål, t ex Kåseberga, Ale Stenar, Stenshuvud, Ystad Djurpark och Tomelilla sommarland. Semesterhuset ligger i ett fritidshusområde nära Gyllebosjön som erbjuder både bad och fiske.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Gyllebosjön/Gärsnäs


Modernt semesterhus med gammal karaktär och stil. Stor trädgård med fruktträd, blommor och kryddor.

Grill och flera uteplatser. Tomten gränsar direkt till bokskog och naturreservat.
Gångavstånd till Gyllebosjön där man kan bada och fiska. Nära till Stenshuvud nationalpark och fiskebyarna Vik, Baskemölla och Kivik. Många promenadleder och vacker natur. Vackra stränder längs hela kusten, såsom Rörum strand, Stenshuvud, Sandhammaren.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Gyllebo/Gärsnäs


Fint och omskött hus i fridfullt fritidsområde. Sjö och vackert naturreservat i närheten som inbjuder till både bad, fiske, vandring och cykling.

Nära till havet och många trevliga utflyktsmål, shopping och sevärdheter i området Ett fint och omskött semesterhus som inbjuder till en trivsam vistelse. Huset är beläget i ett lugnt och fridfullt fritidsområde mitt på det vackra Österlen och med Gyllebo naturreservat alldeles runt knuten.Läs mer om bostaden och boka här!

 Gyllebo fritidsområde


Fin stuga belägen i ett lugnt fritidsområde mitt på det härliga Österlen. Gyllebosjön ligger bara 900 meter härifrån och erbjuder en liten strand, badbryggor och möjlighet till fiske med roddbåt (fiskekort krävs).

I Gyllebo naturreservat finns det många vandringsleder och skogsvägar som inbjuder till vandring i härlig naturmiljö. Stugan är fritt belägen på en tomt med gräsmatta.
Här finns en gunga och alldeles i närheten en lekplats för de små.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Gyllebo fritidsområde


Fin stuga i naturskön omgivning alldeles i närheten av Gyllebosjön och Gyllebo naturreservat. Vid Gyllebosjön finns det en liten strand med badbryggor och man kan ta sig runt sjön på fina vandringsleder och stigar i härlig naturmiljö.

Sjön erbjuder också fiske och roddbåt ingår när obligatoriskt fiskekort löses. Till havet och den härliga vita sandstranden vid Rörum är det cirka 10 minuters bilfärd.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Gyllebosjön/Gärsnäs


Trevligt och praktiskt inrett semesterhus, 400 m från bad- och fiskesjö i hjärtat av Österlen. Badplatsen är utrustad med olika bryggor och hopptorn.

Det även en liten sandstrand. Området är känt för sina fina bär- och svampmarker.
Stora chanser att även få se vilda djur, t ex rådjur, kronhjort, älg och vildsvin. Österlens alla aktiviteter och fina badstränder är bara några minuter bort. Här finns också fina golfbanor, gallerier, boutiquer, gårdsbutiker och trevliga restauranger.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Gyllebo/Ö. Vemmerlöv


Stuga på naturtomt i fritidshusområde ca 600 m till Gyllebosjön där ni kan bada och fiska, ca 15 km från Simrishamn. 4 rum o kök, 6 bäddar, 74 kvm.

3 sovrum med 2 enkelsängar i varje. Allrum med TV och braskamin.
Köksavdelning i anslutning till allrummet med spis/ugn, kyl/frys, kaffebryggare. Dusch/WC. Tvättmaskin. Altan under tak med trädgårdsmöbler.
Grill. Cyklar och båt kan hyras. Bad och fiske i Gyllebosjön. Rökning ej tillåtet.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Gyllebo fritidsområde


Liten välskött gästtuga mitt på det vackra Österlen. Stugan är belägen på en egen avskärmad tomt i det lugna Gyllebo fritidsområde.

Här finns ett sovrum med våningssängar, pentry för enklare matlagning samt TV och WC. Duschar gör man under bar himmel, väl avskärmat vid stugans ena gavel.
Både varmt och kallt vatten finns. De flyttbara utemöblerna på tomten ger möjlighet till sol hela dagen.
Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Gyllebo fritidsområde

Gyllebosjön
Snogeholmssjön
Råbelövssjön
Ivösjön
Brännvinsdammen, Vinneå
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz eller i egen regi (De som har en grön ram). Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det. Vill ni synas här och marknadsföra ert boende? kontakta oss för information!
 Din varukorg är tom.