Hällsjöns FVOF

 Lakene/Hagfors


Mycket fin sportstuga m öppet läge o utsikt över den fiskrika Lakenesjön. Bra bär- och svampmarker.

Viltrikt område.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Lakene/Hagfors


Lantligt semesterhus med stor trädgård som bjuder på lekplatser för barn. Huset är omgivet av ljus björkskog och ängar.

Nära till Lakenesjön för spännande bad och fiskeutflykter. En älgpark erbjuder älgsafari i närheten.
Lantligt semesterhus i trä med stor trädgård, omgiven av ljus björkskog och ängar. Huset har ett kök med öppen spis på bottenvåningen och två charmiga sovrum på övervåningen, ett med dubbelsäng och ett med två enkelsängar, som kan användas som en dubbelsäng.Läs mer om bostaden och boka här!

 Sunne


Bo mitt i centrala Sunne i en detta moderna semesterhus. Villan renoverades 2017.

Se välkända sevärdheter som Selma Lagerlöfs Mårbacka, Rottneros park och Tossebergsklätten. Här finner du även vattenland samt Ski Sunne, cykelleder, golfbana, restauranger, shopping och nöjesliv.
Båt ingår i detta boende och den finner man 23 km från bostaden i sjön Storjangen som är omgiven av fin värmländsk skog och natur. I Sunne är det ofta något på gång och eventen avlöser ibland varandra.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Sunne


Avskilt belägen semesterbostad med panoramautsikt över Garstjärnen där badbrygga och båt ligger. Nära till flera fina fiske- och badsjöar som ni når genom orörd vildmark.

Skogen kring stugan är rik på bär, svamp och älg. I detta semesterhus finns alla bekvämligheter, såsom ett mycket välutrustat kök med tex vinkyl och espressomaskin.
I vardagsrummet med braskamin har ni hänförande utsikt över sjön och skogen. Mycket fräscht badrum.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Råda


Med panoramautsikt på strandtomt med egen badvik vid Klarälven, ligger detta trivsamma fritidshus. Möjlighet att se både bäver och älg.

Eldstad finns i trädgården.Ved kan köpas av ägaren.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Sunne


En härlig semesterlägenhet med öppen planlösning belägen vid Selma Lagerlöfs hem utanför Sunne i Värmland. Detta är en miljö färgad av historiens vingslag.

Nära till skog och mark för mysiga promenader och utflykter. En härlig semesterlägenhet med öppen planlösning belägen vid Selma Lagerlöfs hem, i en miljö färgad av historiens vingslag.
Nära till skog och mark för mysiga promenader och utflykter.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Munkfors


Lägenhet på plan två. Här finns tre sovrum med sköna sängar, två badrum varav ett med jacuzzi och tvättmaskin.

Ett välutrustat kök och ett väl tillaget allrum, anslutet till en terrass med tak. Huset är högt beläget med panoramautsikt över vackra Klarälven och bort över bruksmiljön som etablerade sig här redan på1600- talet.
Munkfors historia sträcker sig tillbaka till medeltiden då pilgrimsleden passerade här.Läs mer om bostaden och boka här!

 Lysvik


Mycket fräscht nyare fritidshus, skogsnära beläget, endast 1,3 km från sjön Fryken. Vackert läge med bergen, djupa dalar och stora chanser att se vilt utanför knuten.

Endast 13 km till Fortum Ski Tunnel i Torsby som är världens längsta med sina 1,3 km. Här kan ni njuta av längdskidåkning i naturlig terräng.
Bra bär- och svampmarker. Spännande planlösning med välutrustat kök, allrum öppet upp i nock, vilket släpper in mycket ljus. 2 av sovplatserna på ovanvåningen är madrasser.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Munkfors


Ett stenkast från Klarälven med fina fiskemöjligheter. Rymlig stuga med stor, täckt terrass och balkong.

Väl tilltagna ytor både inne och ute för lek och spel. Skog och mark omkring är rik på bär, svamp och älg.
Ett stenkast från Klarälven med fina fiskemöjligheter, där ni kanske kan fånga t ex harr och öring ligger denna rymliga stuga med stor, täckt terrass och balkong. Två sovrum och badrum med badkar på plan två.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Gettjärn/Sunne


Välkommen till Gettjärn som ligger 12 km från Sunne. Här bor du i en lägenhet i lantlig miljö mitt i byn Gettjärn med utsikt över åkrar och skog.

Huset består av 3 lägenheter och Studion Må bra. Er lägenheten är i markplan och har kök med matplats, sovrum med en dubbelsäng, en enkelsäng och en våningssäng samt dusch och wc.
Till sjön Rottnen är det ca 2 km och där finns badplats och fiskemöjlighet. En fin utflykt är att besöka naturreservatet Gettjärnsklätten som ligger några km från boendet.Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Gettjärn/Sunne

Aplungen, Gråsjön mfl
Ängssjön, Rötjärn, Märrtjärn mfl
Värmeln
Badasjöarna m.fl sjöar
Treen, Mangen, Trehörningen, mfl
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz eller i egen regi (De som har en grön ram). Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det. Vill ni synas här och marknadsföra ert boende? kontakta oss för information!
 Din varukorg är tom.