Hällungens FVOF

 Lilla Edet


Mysig semesterbostad belägen i skogsbrynet med utsikt ner över Rishagerödsvattnet. Skog och mark är rik på bär och svamp.

Stugan har stora ljusinsläpp mot sjön och stora terrasser. Båt ingår.
Ni bor ca. 10 minuter från Lilla Edet som är vida känt för ett av landets finaste laxfiskevatten. Andra välbesökta turistmål är Sveriges första sluss som finns bevarad här och vackra Thorskogs Slott med Ströms Slottspark. Inom ca.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Lilla Edet


Mysig semesterhus alldeles vid en porlande skogsbäck, nära till skog och mark för bär och svampplockning. Två stora terrasser.

Fem sovrum gör huset väl lämpat för den lite större familjen. Trevlig allrum med plats för alla.
Väl tilltaget och välutrustat kök med mysig kamin. I källaren tre sovrum med enkelbädd. Nära till Lilla Edet för shopping och restaurangbesök och Göta Älv känd för sitt fantastiska laxfiske.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Svanesund


Trevlig stuga i Svanesund på östra Orust, Sveriges tredje största ö. Semesterhuset ligger nära Halsefjorden för bad och fiskeutflykter.

Nära till Stenungsund och Uddevalla för shopping och utflykter. Svanesunds badplats är erkänt barnvänlig och har hopptorn.
Trevlig stuga i Svanesund på östra Orust, Sveriges tredje största ö. Stugan ligger nära Halsefjorden för bad och fiskeutflykter.Läs mer om bostaden och boka här!

 Ljungskile


Högt belägen stuga med en fantastisk utsikt från altanen över havstensfjorden mot Orust där du även kan njuta solens nedgång. Stugan är ljus med fina möbler och renoverad 2016 och badrummet 2018.

Lillstugan med sovrum 3 har ljusa väggar. Allrummet som också har fönster åt fjorden har en vacker vit braskamin för mysiga kvällar.
Gott om bär, svamp och härliga promenadvägar i det kuperade området. Ni har 8 km till Ljungskile och öster om staden reser sig Bredfjället ut sig.Läs mer om bostaden och boka här!

 Svanesund


Lantligt belägen semesterlägenhet med utsikt ner mot Halsöfjorden. Nära till salta bad och spännande fiskeutflykter från klippor och sandstrand.

Trevlig semesterbostad med två sovrum med sköna bäddar och ett välutrustat kök. Här bor ni i en marin miljö på Sveriges tredje största ö med en lång historia med rederier och fiskeflottor.
I de små kustsamhällena med sina mysiga gränder och vackra bebyggelse kan man fortfarande se spår av forna tider.Läs mer om bostaden och boka här!

 Svanesund/Skogen


Hus med bra standard, enskilt beläget med stor terrass på centrala Orust med stort utbud av aktiviteter såsom kultur, nöjen, sol och bad.Läs mer om bostaden och boka här!

 Svanesund


Liten gemytlig stuga m bra standard. Terrass mot söder.

Närhet till skog. Älgrikt område.Läs mer om bostaden och boka här!

 Lilla Edet


Avskilt, högt beläget på en egen ö med vacker panoramautsikt ligger detta trevliga semesterhus. Förutom den roddbåt som ingår och den motor man kan hyra, kan även 1 extra roddbåt hyras, liksom 1 extra motor.

Dessutom kan 2 kanadensare och 2 kajaker hyras. Här kan naturmänniskan finna sitt paradis utan buller från biltrafik och med massor av frisk luft.
Ni parkerar bilen på fastlandet vid den vackra sandstranden och har ett kort avstånd mellan bil och båt för omlastning av er packning.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Varekil/Orust


Högt belägen semesterbostad i etablerat sommarstugeområde. Endast 500 meter till Halsefjorden för salta bad och spännande fiskeutflykter.

Ni befinner er på södra Orust Sveriges tredje största ö. Här finns många små vägar och stigar för promenader och rekreation.
Stugan håller villastandard. Här finns tre sovrum, tre allrum, och ett välutrustat kök. Fräscha badrum och bastu. Högt belägen semesterbostad i etablerat sommarstugeområde.Läs mer om bostaden och boka här!

 Jörlanda


Lantligt belägen semesterbostad med härlig, kuperad tomt bestående av gräsplan och bohusgranit. Allrum med bäddsoffa och extrasäng.

Mysigt sovrum, genomgångsrum till toalett och dusch. Tvättmaskin i källaren.
Terrass och flera mysiga platser i trädgården med vacker utsikt. Nära till Stenungsund och Göteborg för shopping, nöjen och kultur. En kort biltur över Tjörnbroarna tar er till vackra Tjörn och Orust med många spännande utflyktsmål.Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Jörlanda

Göta älv (Kungälv-Ale) och Grönån
Göta älv (SFK Laxen)
Mollsjön, Lommekärr, Trolltjärn mfl
Göta älvs Lilla Edet
Öresjö
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz eller i egen regi (De som har en grön ram). Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det. Vill ni synas här och marknadsföra ert boende? kontakta oss för information!
 Din varukorg är tom.