Häråns FVOF

 Mjöhult


Charmfull stuga i Mjöhult med tillgång till båt! Denna röda stuga med vita knutar ligger i en riktig "Bullerby-miljö". En smal trappa tar dig upp till det mysiga sovloftet med lågt i tak.

Charmfull stuga i Mjöhult med tillgång till båt! Denna röda stuga med vita knutar ligger i en riktig "Bullerby-miljö" i natursköna Småland. Stugan är hemtrevligt inredd med ett ljust allrum och kök på bottenplan.
En smal trappa tar dig upp till det mysiga sovloftet med lågt i tak.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Herrestad/Värnamo


Trädan är ett charmigt torp i Hörda utanför Värnamo. Torpet är renoverat i gammal stil, men samtidigt enkel.

Det finns en härlig öppen spis i storstugan. Det gamla hönshuset har renoverats till ett jättefräscht badrum och ligger 25 m bort från stugan.
Här finns både dusch och mulltoa. Ni har tillgång till båt nere vid Herrestadssjön som är en bra fiskesjö. Det finns många sjöar i närheten såsom Nästasjön, Vidöstern och Bolme.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Fryele


Charmig stuga med en vidunderlig utsikt över landskapet. 3 sovrum och ytterligare ett stort sovrum i annex.

Härlig terrass i olika etage. Bad och fiske i sjön Hindsen eller enbart fiske i Härån.
Drömmer du om en stuga i Småland? Denna röda stuga med vita knutar är belägen 12 kilometer från Värnamo och har en vidunderlig utsikt över landskapet. På den härliga terrassen kan du lapa sol under varma dagar, läsa en god bok och bara njuta av ledigheten.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Nästa/Värnamo


Ljust och fräscht möblerat semesterhus vid Nästasjön. Härlig inbyggd altan med sjöutsikt.

Fin badplats endast 150m. För barnen finns gunga och sandlåda.
Nära till Värnamo och ca. 45 km till Isaberg. Ljust och fräscht möblerat semesterhus beläget intill Nästasjön med en helt underbar badplats. Huset ligger i ett öppet landskap med betande djur.
Närhet till Värnamo i det lugna Småland. För barnen finns både gunga och sandlåda.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Starkeryd/Linnesjön


Härligt semesterhus byggt 2017 med egen sjötomt vid Linnesjön. Huset är fräscht och har bra standard med en stor altan som är delvis överbyggd med panoramautsikt över sjön som erbjuder bra fiske.

Båt finns att hyra. Härligt semesterhus byggt 2017 med egen sjötomt vid Linnesjön i Starkeryd 15 km från Skillingaryd.
Huset är fräscht och har bra standard med öppen planlösning upp i nock. Ni har jordvärme samt golvvärme i hela huset.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Starkeryd/Linnesjön


Endast 100 m frånl Linnesjön hittar ni detta fina semesterhus med bastu i separat byggnad och stor altan med murad grill. Stort gemensamt allrum och kök, där kaminen står för mysfaktorn vid svala kvällar.

Sovrum på plan 2 utan dörr. Linnesjön erbjuder ett bra fiske.
Båt ingår och motor kan hyras till. Närhet till Store Mosse nationalpark. Gör gärna en utflykt till Astrid Lindgrens Värld. För den som har intresse finns High Chapparral i närheten.
Shopping i Värnamo eller Skillingaryd.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

 Starkeryd


Rött hus med vita knutar, högt beläget med en vidunderlig utsikt över Linnesjön. Semesterhuset är smakfullt inrett med stora, fria ytor.

Här bor du helt för dig själv, vägen slutar vid huset. Altan i tre väderstreck där man ser sjön från alla.
Egen badplats precis nedanför huset. Fiske efter både gädda och abborre. Njut av stillheten och naturen med promenader, cykling eller bara ladda batterierna. Närhet till Vaggeryd i Småland.
Jönköping 50 km. Isaberg/Hestra 55 km.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

 Skillingaryd


Trevlig modern stuga med bra standard på Mölnarp Höjden med utsikt över Linnesjön. Ni har en härlig altan där ni kan sitta och njuta av utsikten till frukost och på kvällen.

Utflyktsmål är Jönköping, Gränna, Visingsö mm. Trevlig modern stuga med bra standard på ägarens tomt.
Stugan har ett vackert läge på Mölnarp Höjden med utsikt över Linnesjön utanför Skillingaryd i Småland. Ni har en härlig altan där ni kan sitta och njuta av utsikten till frukost och på kvällen.Läs mer om bostaden och boka här!

 Klevshult/Torrmyra


Semesterhus vid Torrmyrasjön mellan Klevshult och Nydala i Småland. En helt underbar glasveranda med sjöutsikt.

Badrum med golvvärme. Kakelugn för de svala kvällarna.
Två sovrum på bottenplan och 4 sovrum på andra våning. Ett av sovrummen på andra våningen är genomgångsrum. Rymligt kök med plats för hela familjen att hjälpas åt. Stor, härlig trädgård med fruktträd.
Torrmyrasjön där båten ligger på plats erbjuder fiske efter gädda, ål och abborre. Värden säljer fiskekort till sjön.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Ohs/Värnamo


Ett rött hus mitt i en skogsglänta - är vad ni finner detta boende i närheten av Ohs i Småland. Stugan är successivt renoverad och avskilt belägen utan synliga grannar.

På andra våningen finns ett allrum med video och spel, samt ett sovrum. Roddbåten med elmotor kan hyras och står på en trailer, vilket innebär att man måste ha en dragkrok på bilen.
Det är sedan lätt att ta sig till sjöarna Rusken, Kalvsjön och Älgarydssjön för att fiska. Det går att hyra extra båtar vid sjön Ohs.

  


Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Ohs/Värnamo

Rusken
Lyen, Rymmen, Hultasjön, Kätteln mfl
Hindsen
Furen
Allsarpasjön, Brohultssjön & Mossjön
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz eller i egen regi (De som har en grön ram). Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det. Vill ni synas här och marknadsföra ert boende? kontakta oss för information!
 Din varukorg är tom.