Knislingebygdens FVOF

 Östra Göinge/Kristianstad


Stuga på stor tomt. Flera golfbanor inom 30 km.

Nära sjöar t ex Immeln, Ivösjön med möjligheter till kanotutflykter, fin badplats vid Tydingesjön. Fiska i t ex Helge å eller Lursjön.
Sovrum 1 är genomgångsrum. Mysig stuga med kamin på stor tomt, som delas med ägaren. Flertalet golfbanor finns inom en radie på 30 km, närmast har du Aralövs GK. Du har nära till flera sjöar tex Immeln och Ivösjön med möjligheter till härliga bad och kanotutflykter, Kallsjön och Lursjön.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Immeln/Östra Göinge


Fint hus med stor tomt vid sjön Immeln med fina möjligheter till bad, kanoting och fiske. Tillgång till bagarbod med stenugn och matplats.

Frukost kan betällas hos husägaren. Fint semesterhus med stor tomt vid sjön Immeln i vackra Göingebygden.
Sjön Immeln erbjuder fina möjligheter till bad, kanoting och fiske. Tillgång till bagarebod med stenugn och matplats, där det finns möjlighet att baka sin egen pizza. Frukost kan betällas hos husägaren , liksom möjlighet att låna tvättmaskin.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Kristianstad/Arkelstorp


Mysig semesterstuga på härlig tomt bredvid hästgård. Möjlighet att ta med egen häst.

Stugan ligger i skogsbrynet vilket innebär att du har härliga promenader och ridmöjligheter utanför dörren. Hästar och får betar vid tomtgräns.
Gott om vilt i skogen, t ex älg och hjortar, men även bär och svamp. Nära Kristianstad med bra shopping och restauranger. Stugan ligger i ett sjörikt område, vissa av sjöarna på cykelavstånd.Läs mer om bostaden och boka här!

 Rävninge/Norra Sandby


Rymligt och välskött semesterhus med bra planlösning och avskilt och rofyllt läge på stor trädgård. Njut av er semester vid huset eller åk till Hässleholm för shopping.

Ni kan även åka till friluftsbadet i Glimåkra. Rymligt och välskött semesterhus med bra planlösning och avskilt och rofyllt läge.
4 rum och kök, 130 kvm. 6 bäddar. Ovanvåning: 2 sovrum: 2 enkelsängar/våningssäng. Bottenvåning: sovrum: dubbelsäng.
Spjälsäng. Allrum: matplats, soffmöblemang, TV.Läs mer om bostaden och boka här!

 Arkelstorp


Välkommen till denna mysiga stuga i Arkelstorp med en härlig utsikt över de skånska vidderna! Från balkongen i det övre sovrummet kan du se ut över de vidsträckta ängarna och har du tur kan du få syn på en älg eller ett rådjur. I den stora trädgården med bärbuskar och äppelträd kan barnen leka samtidigt som du tillagar en pizza i den italienska utomhusugnen.

På det stora altandäcket kan du avnjuta en härlig middag och ett gott glas därtill.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Visseltofta/Osby


Mysig stuga på stor, avskild och härlig tomt nära Helgeå, där ligger båten och där kan du fiska. Här har det tidigare funnits ett känt dansställe och det finns delar av grunden kvar på tomten.

I byn Visseltofta ligger en vacker gammal kyrka och i närliggande Osby finns BRIOS Lekoseum. Ca 1 km från huset finns en gårdsbutik där man bl a kan köpa ägg, grönsaker och kött.
Närliggande Glasriket och Markaryds älgpark är andra utflyktsmål som rekmmenderas.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Arkelstorp/Immeln


Omgiven av äng och lövskog ligger denna mysigt inredda stuga med härlig terrass mot väster i naturskön omgivning. S1 är genomgångsrum.


Läs mer om bostaden och boka här!

 Arkelstorp/Immeln


Trevligt hus med annex. Beläget på stor naturtomt.

Båt och båtplats finns vid fiskrika sjön Immeln, 600 m. S2 genomgångsrum.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

 Kristanstad/Österslöv


Fint semesterhus på hästgård där det går hästar i hagen utanför tomten. Inte långt till sjön Immeln där man t ex kan hyra kanot.

Fantastisk sandstrand i Åhus. Många utflyktsmöjligheter.
Fint semesterhus med braskamin på hästgård, där det går hästar i hagen utanför den mysiga tomten med massor av äppleträd, plommon- och päronträd. Möjlighet att ta med egen häst finns. I byn finns en genuin byakrog i mysig miljö, väl värd ett besök.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Osby/Hästveda


Mysig stuga på härlig tomt nära Lursjön med fin sandstrand, lek- och grillplats. Kanot ingår.

Sjörikt område med många fina bad och bra fiske. Området bjuder på underbar natur med flera vandringsleder, rikt fågelliv mm.
Mysig stuga på härlig tomt nära Lursjön med fin sandstrand, lekplats och grillplats. Kanot ingår. Stugan ligger i ett sjörikt område med många möjligheter till bad vid fina badplatser och bra fiske.Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Osby/Hästveda

Luhrsjön
Skeingesjön och Helge Å (del av)
Almaån (Övre)
Bjärlången Dalsjön
Tydingesjön, Kallsjön
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz eller i egen regi (De som har en grön ram). Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det. Vill ni synas här och marknadsföra ert boende? kontakta oss för information!
 Din varukorg är tom.