Hjälmsjön Pinnåns FVOF

Annons

 Traryd


Originellt semesterhus med djärv och spännande arkitektur! Huset är sexkantigt, har byggts efter ekologiska principer där bara naturmaterial använts och är allergifritt. Huset håller en hög standard.

Golvvärme ger hög komfort i alla rum. Det finns även en kamin för mysiga braskvällar.
Runt huset löper en stor terrass med sjöutsikt. Vid vackra sjön Exen med bad och fiske (speciellt gädda och gös) 700 m, kan ni disponera en båt.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Vittsjö/Hässleholm


Fint semesterhus med braskamin på härlig sjötomt, panoramautsikt ut över sjön, båt med åror ingår. Semesterhuset ligger på en lugn bygata i Vittsjö.

Du har nära till bad och fiske i Pickelsjön och Vittsjön, där det finns kanot och båtuthyrning. Vittsjön hänger samman med ytterligare två sjöar, vilket ger stora möjligheter till långa härliga utflykter på vattnet.
Du har nära till Älgsafari i Markaryd, vill du bada i havet når du på ca en timma Åhus eller Halmstad med långa härliga sandstränder.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Hishult/Våxtorp


Fräscht semesterhus med bibehållen gammaldags charm och stor härlig uteplats för sommarens grillkvällar. I köket finns en fungerande gammal vedspis och om man vill mysa under kalla kvällar kan man tända upp braskaminen i vardagsrummet.

Runt huset finns en stor gräsmatta för lek och spel. Här kan man njuta av tystnaden i naturen samtidigt som man har nära till allt.
Bad och fiske finns inom en km avstånd.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Åsljunga/Örkelljunga


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Kruseböke/Älmhult


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Ängelholm/Båstad


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Älmhult


Trevligt semesterhus, möblerat i äldre stil med tyst, lugnt, ljust o ogenerat läge. Llämpligt för två familjer.

Bra strövmarker. Mycket bra gös-, gädd- och abborrfiske i Örsjön.
Egen båt- o grillplats. Trevligt semesterhus, möblerat i äldre stil med tyst, lugnt, ljust och ogenerat läge. Mycket lämpligt för två familjer. Huset ligger i öppet kulturlandskap med betande djur.
Bra strövmarker. Mycket bra gös-, gädd- och abborrfiske i Örsjön (3km). Egen båt- och grillplats vid sjön.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Hishult


Stuga i vacker, sjörik trakt med cykelvänliga småvägar. 3 cyklar får disponeras.

15 km till tempererat bad med 3 pooler i Knäred. Kanotuthyrning och slalombacke i Vallåsen 20 km.
Båt ingår i Grötsjön. Badmöjlighet i Store sjö. Fina havsbad i Mellbystrand utanför Laholm. Älgparken Smålandet i Markaryd 15 km.
Inga företagsbokningar! Stuga i vacker, sjörik trakt med kamin för kalla kvällar. Till Vallåsens alpina skidanläggning är det 15 km.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Hallaröd/Höör


Fräsch stuga med egen trädgård på gård 12 km från Höör. Tillgång till stora fiskedammar med regnbågslax (fiskekort) i lugn miljö.

4 bäddar. 2 rum och kök + sovloft, ca 60 kvm.
Nedervåning: 1 sovrum: 2 enkelsängar. Resebarnsäng. Allrum: sittgrupp, TV, matplats. Köksavdelning: spis/ugn, kyl/frys, micro, kaffebryggare.
Dusch/WC, tvättmaskin. Sovloft: dubbelsäng. Trådlöst internet. Terrass med utemöbler, grill.
4 cyklar att låna. Kaniner, hund och katter, samt hagar med kor.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Söderåsen/Ljungbyhed


Mysig stuga vid Bonnarpssjön med sjötomt och uteplats ut mot vattnet. Båt med åror ingår.

Du kan både bada och fiska i sjön, dessutom finns det ädelfiske i dammar på Söderåsen, ca 3 km från stugan. På Söderåsen med Naturreservat och Skäralid finns det dessutom fantastiskt vackra vandringsleder och en bra restaurang.
Vill du spela golf är det ca 3 km till Ljungbyhed GK. Segelflyg och dressincykling erbjuds i Ljungbyhed, dit du kan promenera över golfbanan, ca 2,5 km.

 


Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Söderåsen/Ljungbyhed

Rönneå inom Klippans kommun
Hjälmsjön Pinnån
Bälingesjön
Västersjön
Hultasjön, Gårdsjön, Krokasjön och Vemmentorpssjön
 Husen som visas på iFiske är annonser och presenteras i samarbete med Stugor.biz eller i egen regi (De som har en grön ram). Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det. Vill ni synas här och marknadsföra ert boende? kontakta oss för information! De texter och foton som syns i annonserna kommer från externa företag, oftast Novasol. Vi på iFiske kan inte ändra på text eller bild, utan hänvisar till stuguthyrarens kundtjänst för respektive boende. Det finns möjlighet att köpa en annonsplats på denna sida direkt av iFiske, kontakta oss för mer information.
 Din varukorg är tom.