Högvadsåns Nedre FVOF

 Ullared


Trevligt semesterhus som är varsamt renoverat med känsla beläget på stor och fin tomt. Läget är lugnt i Svartrå med närhet till den halländska naturen.

Inte långt till havsbad i Falkenberg och shopping i Ullared. Drygt 30 km till Varbergs Fästning.
Liseberg och Göteborg 100 km. Trevligt semesterhus, varsamt renoverat med känsla. Lugnt läge i Svartrå med närhet till den halländska naturen. Fin stor tomt samt närhet till havsbad i Falkenberg och shopping i Ullared.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Köinge


Semesterhus i Köinge i Halland med fin utsikt från altanen. Stor lekplats intill.

Båt ingår i Björkasjön som ligger 6 km från Köinge. Laxfiske 400m.
Ni disponerar huset för er själva, en del används enbart till förvaring. Det är fin natur och många golfbanor i närheten. I Vessigebro kan ni äta god lunch på Ekholmens restaurang. Ni har bara 20 km till Falkenberg där ni kan njuta av havsbaden vid Skreastrand eller varför inte besöka Varbergs fästning 30 km.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Ullared


Välkomna till detta semesterhus beläget endast 10 km från en av Sveriges största shoppingcenter GEKÅS i Ullared. Huset ligger i den lilla orten Okome med närhet till skog, natur samt sjöar där man kan vandra omkring, plocka bär, svamp, bada eller fiska.

Sjön Fegen har grunda vikar, släta klipphällar och härliga badstränder. Sjön har inte mindre än 17 olika fiskarter och ett intressant fågelliv.Läs mer om bostaden och boka här!

 Ullared


I Ullared ligger detta stora semesterhus på en rymlig tomt. Perfekt för den stora familjen eller 2 familjer som vill shoppa, fiska, besöka Äventyrspark med höghöjdsbana, vandra i skogarna, bada i sjöarna, spela golf mm.

I Ullared ligger detta stora semesterhus. En perfekt villa för den stora familjen eller 2 familjer som vill shoppa, fiska eller bara njuta av den vackra naturen.Läs mer om bostaden och boka här!

 Askome/Vessigebro


Mycket välskött och trivsam stuga som är renoverad i gammal stil. Ostört läge i skogsbryn där grillplats finns.

Båtplatsen vid Ätraforsdammen har också en grillplats. Här kan ni ro ut med båten och fiska men även Ätran erbjuder intressant laxfiske.
Välbevarad vedspis i köket. Kanot kan hyras för den som önskar. Bra vandringsområden. Ekholmens krog serverar dagens i Vessigebro.
Ca 20 km till Falkenberg och Skrea Strand. Längdåkning vid Åkulla fritidsgård eller Ätrans samhälle 20 km.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Tvååaker


Stugan ligger mycket naturskönt i Åkulla Bokskogar som är Europas nordligaste bokskog tillsammans med 3 andra stugor. Från allrummet har ni direkt utgång till stor altan med utemöbler och underbar sjöutsikt med Åkulla Bokskogar bakom.

Med utsikt över Humsjön och intill Skärsjön. På Skärbacks Gård finns det tillgång till bad bara för stugornas gäster samt ägarens familj.
Den som vill fiska abborre/gädda eller ta en båttur på sjön kan hyra båt.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

 Tvååaker


Stugan ligger mycket naturskönt i Åkulla Bokskogar som är Europas nordligaste bokskog. Från allrummet direkt utgång till den stora altanen med underbar sjöutsikt med Åkulla Bokskogar bakom.

I dess omedelbara närhet är sjöarna Skärsjön och Humsjön samt 3 stugor till. På Skärbacks Gård finns det tillgång till bad bara för stugornas gäster samt ägarens familj.
Den som vill fiska eller ta en båttur på sjön kan hyra båt. Runt stugknuten finns det 12 vandringsleder med olika längd.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Ullared


Fin stuga i vacker skogsbygd med 200m till mindre sjö med fritt fiske. Stugan ligger i ett sjörikt område och ligger nära en mindre väg.

Naturen inbjuder till långa vandringar, cykelturer eller en kanotfärd. Vid sjön Fegen kan man hyra kanot.
GEKÅS lågprisvaruhus i Ullared ligger 6 km från stugan och här finns förutom affärer annat att göra. Testa deras höghöjdsbana, Upzone. Där kan du kasta dig ut i lianer, klättra i nät, balansera på grenar eller åka i linbanan och mycket mer.Läs mer om bostaden och boka här!

 Vessigebro


Rymligt och lantligt semesterhus som ligger i en stor och vacker trädgård med flera spännande växter. Inhägnad balkong där ni kan njuta av utsikten och svala sommarkvällar.

Goda fiskemöjligheter i sjörik trakt. Rymligt och lantligt semesterhus som ligger i en stor och vacker trädgård med flera spännande växter.
Inhägnad balkong där ni kan njuta av utsikten och svala sommarkvällar. Goda fiskemöjligheter i sjörik trakt. 700 m till Tussjön där er båt ligger.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Källsjö/Ullared


På stor strandtomt vid den underbara Hjärtaredssjön finner ni detta mycket välbelägna hus, endast 20 meter från vattnet. Vid tomtgränsen rinner dessutom en å med forsar och vattenfall.

Den 40 kvm stora terrassen erbjuder både sol och en fin sjöutsikt. Det finns också en privat uteplats direkt vid sjökanten.
Huset har två WC, båda med duschar. På övervåningen finns två sovrum, det ena med sjöutsikt.

 


Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Källsjö/Ullared

Svarten, Boksjön, Stora Mellsjön m.fl
Gudmundaredsjön
Högvadsån
Stora Neden, Furesjön, Gällarpesjön samt Gällsjön
Yasjön, Äntasjön och Stora Asjön
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Din varukorg är tom.

http://reservdelar24.se