Högvadsåns Nedre FVOF

 Ullared


Trevligt semesterhus, varsamt renoverat med känsla. Lugnt läge i Svartrå med närhet till den halländska naturen.

Fin stor tomt samt närhet till havsbad i Falkenberg och shopping i Ullared. Trevligt semesterhus som är varsamt renoverat med känsla beläget på stor och fin tomt.
Läget är lugnt i Svartrå med närhet till den halländska naturen. Inte långt till havsbad i Falkenberg och shopping i Ullared. Drygt 30 km till Varbergs Fästning. Liseberg och Göteborg 100 km.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Köinge


Semesterhus i Köinge i Halland med fin utsikt från altanen. Stor lekplats intill.

Båt ingår i Björkasjön som ligger 6 km från Köinge. Laxfiske 400m.
Ni disponerar huset för er själva, en del används enbart till förvaring. Det är fin natur och många golfbanor i närheten. I Vessigebro kan ni äta god lunch på Ekholmens restaurang. Ni har bara 20 km till Falkenberg där ni kan njuta av havsbaden vid Skreastrand eller varför inte besöka Varbergs fästning 30 km.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Ullared


Semesterhus 10 km från lågprisvaruhuset GEKÅS. Ligger nära skog, natur samt sjöar där man kan vandra omkring, plocka bär, svamp, bada eller fiska.

Sjön Fegen har grunda vikar, släta klipphällar och härliga badstränder. Välkomna till detta semesterhus beläget endast 10 km från en av Sveriges största shoppingcenter GEKÅS i Ullared.
Huset ligger i den lilla orten Okome med närhet till skog, natur samt sjöar där man kan vandra omkring, plocka bär, svamp, bada eller fiska.Läs mer om bostaden och boka här!

 Ullared


I Ullared ligger detta stora semesterhus. En perfekt villa för den stora familjen eller 2 familjer som vill shoppa, fiska eller bara njuta av den vackra naturen.

Här kan ni laga mat tillsammans i det moderna köket och sitta och äta på den rymliga terrassen och efter maten spela kubb i trädgården. Intill villan ligger en förskola med lekplats.
Nedanför villans tomt rinner Högvadsån lugnt fram som är den största bifloden till Ätran med bra fiskemöjligheter efter lax, öring, gädda, abborre.Läs mer om bostaden och boka här!

 Askome/Vessigebro


Mycket välskött och trivsam stuga som är renoverad i gammal stil. Ostört läge i skogsbryn där grillplats finns.

Båtplatsen vid Ätraforsdammen har också en grillplats. Här kan ni ro ut med båten och fiska men även Ätran erbjuder intressant laxfiske.
Välbevarad vedspis i köket. Kanot kan hyras för den som önskar. Bra vandringsområden. Ekholmens krog serverar dagens i Vessigebro.
Ca 20 km till Falkenberg och Skrea Strand. Längdåkning vid Åkulla fritidsgård eller Ätrans samhälle 20 km.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Vessigebro


Rymligt och lantligt semesterhus som ligger i en stor och vacker trädgård med flera spännande växter. Inhägnad balkong där ni kan njuta av utsikten och svala sommarkvällar.

Goda fiskemöjligheter i sjörik trakt. 700 m till Tussjön där er båt ligger.
2 km till fin badplats vid Sjönevadssjön. Genom Vessigebro rinner ån Ätran på sin färd mot havet. I det mysiga samhället och i omgivningarna runt omkring finns många trevliga utflyktsmål. Här kan ni även bada, fiska, golfa, leka och träna.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Källsjö/Ullared


På stor strandtomt vid den underbara Hjärtaredssjön finner ni detta mycket välbelägna hus, endast 20 meter från vattnet. Vid tomtgränsen rinner dessutom en å med forsar och vattenfall.

Den 40 kvm stora terrassen erbjuder både sol och en fin sjöutsikt. Det finns också en privat uteplats direkt vid sjökanten.
Huset har två WC, båda med duschar. På övervåningen finns två sovrum, det ena med sjöutsikt.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Vessigebro


Trevligt semesterhus, högt beläget på naturtomt i den vackra sjörika brytningsbygden mellan skog och slätt. Härifrån når man lätt stora strövområden i skogarna, bad- och fiskesjöar eller kustens sandstränder.

Huset har komfortabel golvvärme och dessutom trivselskapande braskamin. Stor terrass under tak där ni kan njuta av härliga måltider.
Spännande bad i tunna kan erbjudas mot kostnad efter överenskommelse med husägaren. Roddbåt ingår i Sjönevadssjön.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Källsjö/Ullared


Välvårdat, mysigt semesterhus med öppen och spännade planlösning, beläget i välordnad fritidsby i Källsjö. Området är känt för sina mycket natursköna och sjörika omgivningar.

Allrum med braskamin. Solig och insynskyddad altan.
100 m från huset finns en gemensam anläggning med utomhuspool (öppen under juli månad), bastu, bordtennislokal, boulebana, lekplats, roddbåt, tvättstuga och tillgång till tennisbana. Fiskemöjligheter i sjön Barken. 10 km till Ullared med Sveriges största lågprismarknad.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Vessigebro


Stuga med bra läge endast 50m från den fagra Sjönevadssjön med 200m till sandstrand och badbrygga. Du har tillgång till båt och "fisket är fritt".

Öppen, trivsam planlösning med storstuga och tre sovrum, varav ett har utgång direkt till solig uteplats. Den stora överbyggda altanen har fin sjöutsikt.
Här skymtar du en ö med en spännande, medeltida borgruin. Ett drömställe för aktivitet eller vila under alla årstider.

 


Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Vessigebro

Ätrans Nedre FVOF
Högvadsån
Suseån
Tjärnesjön
Svarten, Boksjön, Stora Mellsjön m.fl
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz eller i egen regi (De som har en grön ram). Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det. Vill ni synas här och marknadsföra ert boende? kontakta oss för information!
 Din varukorg är tom.