Hörendessjöns FVOF

 Smedjebacken


Detta är något för dig som vill uppleva naturen och söker lugnet. Välskött röd stuga mitt i skogen i södra Dalarna.

Fullt utrustat hus med vedspis, tvättstuga och dusch i källaren. Liten sjö intill huset.
Egen brygga och möjlighet att hyra roddbåt. Barnvänligt läge med stor tomt för fotboll, badminton etc. Fina svamp- och bärmarker och nära till vandringsleder. Möjlighet till ädelfiske i intilliggande sjöar.
Bra cykelvägar och populära Romme alpin når du på en timme med bil.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Sandviken


Mysig stuga i den vackra Färnebofjärdens Nationalpark, med härliga naturupplevelser och bra fiske. Vattnet är inte drickbart, ta med dricksvatten.

Stugan har egen brunn och det vattnet går det bra att duscha och diska i. Mysig stuga med öppen och smart planlösning.
Helt privat läge på fin sjötomt vid Dalälvens strand. Allrum, kök/matplats, två sovrum och badrum. Stor och solig altan mot sjösidan. Bad från brygga.
50 m från sandstrand. Sjöutsikt från sovrummen.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Julmyra/Heby


På egen sjötomt vid sjön Tarmlången i Uppland ligger det här fina sommarboendet med plats för 4 personer. Två stugor, båda med wc/duschrum, sammanlänkade av stor altan under tak.

Den större stugan rymmer också gemensamt kök och allrum med TV och vedeldad kamin. Här solar man på egen brygga och badar vid sandstränderna i närheten som kan nås med roddbåt eller kanot (bad vid tomten rekommenderas ej p.
g.a. dyig botten). Det är också fritt fiske i både Tarmlången och Siggeforasjön intill.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Salinge/Enköping


Semesterhus som ligger med härlig utsikt över landskapet mellan Enköping, Uppsala och Stockholm. I närheten finns en bra fiskesjö till vilken man löser fiskekort hos ägaren.

Det finns även andra möjligheter till fiske för den som önskar. I området finns älg, hjort och rådjur och annat djurliv.
Det är gott om svamp och bär i skogarna under de perioder dessa växer och den svenska allemansrätten ger alla god möjlighet att njuta dessa tillgångar.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Enåker/Heby


Bo på landet i natursköna Enåker – perfekt för en rid- eller fiskesemester med vännerna eller bara för upplevelsen att bo på en hästgård. Möjlighet att ta med egen häst, bra ridterräng.

600 meter till sjön. Där du både kan bada och fiska.
Vill du fiska i större vatten, och har bil med dragkrok, finns båt att låna. Nationalparken Färnebofjärden ligger på lagom utflyktsavstånd, liksom älgsafari och 18+9-håls golfbanor.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Örsundsbro


Ljuvligt, lugnt sommarviste för både familjen och husdjuren i fin stuga – här bor man mitt i naturen omgiven av trädgård, ängar och skog på husägarens egen mark. Det finns plats för 8 personer i stugan och i det lilla 1700-talstorpet intill.

Stugan har gemensamt kök, sällskapsrum med TV och 3 sovrum. Sovrum 1 och 2 är genomgångsrum.
2 av bäddarna finns i annexet. Det finns en liten kemtoalett, dessutom separat utedass. Modernt duschrum med ingång utifrån.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Kopparberg


Mysigt äldre semesterhus som ligger mitt i den Svenska naturen. Inte ovanligt att man får se både rådjur och älg i närheten.

Goda fiskemöjligheter i de många sjöarna runt om. Mysigt äldre semesterhus som ligger mitt i den Svenska naturen i Bångbro som tillhör Kopparbergs kommun.
Inte ovanligt att man får se både rådjur och älg i närheten. 50 km till Örebro stad. God chans till fiskelycka i de många sjöarna runt om. Det finns möjlighet att hyra kanot i närheten.Läs mer om bostaden och boka här!

 Sundbyholm/Eskilstuna


Välvårdat och trevligt semesterhus som är en flygelbyggnad på en gård i en lantlig omgivning. Nära till olika fritidsaktiviteter såsom bad, fiske, ridning, cykling, cykelled, shopping, museer, golfbanor och djurpark.

Välvårdat och trevligt semesterhus som är flygelbyggnaden på en gård i Sundbyholm. Hela övervåningen är ett stort sovrum och det saknas dörr mot trappan.
Huset ligger vacker och med en lantlig omgivning. Nära till olika fritidsaktiviteter såsom bad, fiske, ridning och cykling.Läs mer om bostaden och boka här!

 Eskilstuna


Rymligt och trevligt semesterhus med lantligt läge vid Mälarens strand nära Eskilstuna och Strömsholms ridcenter. Egen båt och brygga vid stranden med fritt fiske.

Vandringsled 400 meter. Golfbana 7 km.
Fina strövområden med gott om bär och svamp i viltrik natur. 25 km till Djurparken ZOO i Eskilstuna. Rymligt och trevligt semesterhus vid Mälarens strand nära Eskilstuna och Strömsholms ridcenter. Egen båt och brygga vid stranden med fritt fiske.
Vandringsled 400 meter.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Strängnäs


Fräscht semesterhus med naturen, hästhagar och Mälaren intill. Trevlig inredning i genuin stil.

Stor altan och separat trädäck med gedigen vedeldad badtunna som kan hyras. 6 golfbanor inom 25 km.
Strängnäs 22 km. 50 liter frys är i separat byggnad. Fräscht sommarhus med naturen, hästhagar och Mälaren intill. Trevlig inredning i genuin stil.
Stor altan och separat trädäck med gedigen vedeldad badtunna som kan hyras.50 l frys separat.

 


Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Strängnäs

Nedre Kolbäcksån, Kolbäcksgropen, Skantzsjön
Kolbäcksån (Hedvallsbron till Surahammars kommungräns) samt Magsjön, Östersjön och Västersjön
Jungfrun
Aspen
Norra Nyköpingsån
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Din varukorg är tom.

http://reservdelar24.se

457462
Utfärdade fiskekort
57075
Fiskerapporter
662
Fiskeområden