Läggareds FVOF

 Länghem


Semesterhus i trivsamt och lugnt stugområde i natursköna Länghem, en tätort i Tranemo kommun. Endast 30 km till Borås med shopping, nöjen och djurpark I området finns vackra promenad- och bilvägar i parkmiljö.

Nära till Torpa Stenhus, en borg från medeltiden som är ett måste på besökslistan. Huset har hög mysfaktor med en spa-anläggning, bestående av bubbelkar, dusch och bastu.
Ett funktionellt kök och trivsamt allrum.Läs mer om bostaden och boka här!

 Länghem


Vackert belägen stuga i sommarstugeområde, nära till historiska områden med anor bakåt i tiden till Gustav Wasa. Enkel sommarstuga med dusch i bastun och bio-toalett i separat byggnad.

Här finns underbara strövområden. Vackert belägen stuga i lugnt sommarstugeområde, nära till historiska områden med anor bakåt i tiden till Gustav Wasa och Torpasjön.
Här finns naturreservat och underbara strövområden i en mycket vacker natur.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Sexdrega


Två små stugor med enkel standard, belägna i skogsbrynet ner mot Ryasjön, här finns härliga promenadstigar och skogen är rik på bär och svamp. Området är rikt på vilda djur såsom räv, rådjur och älg. 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Svenljunga


Ensligt belägen semesterstuga byggd för över 100 år sedan, med endast fem minuters promenad till Simmesjön för härliga bad och fiske utflykter. Ett sovrum är genomgångsrum.

Ensligt belägen semesterstuga utanför Svenljunga. Den är byggd för över 100 år sedan och med endast fem minuters promenad når ni Simmesjön där ni kan ta härliga bad och uppleva spännande fiske utflykter.
Skog och mark kring semesterbostaden är rik på bär och svamp. Ett sovrum är genomgångsrum.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Dalsjöfors


Med en magnifik utsikt över Dalsjön finner ni detta semesterhus, utan grannar, med stort bubbelbadkar/spabad och en saltvattenspool som går att använda maj-september. Båda är högt placerade med en enorm utsikt över sjön.

Sol hela dagen och fantastisk kvällssol. Den lilla trappan tar er ner till sjön med den egna bryggan, där roddbåten ligger på plats april-november.
Stort altandäck för soliga lata dagar. Detta hus är helt klart något utöver det vanliga.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Tranemo


Välkommen till denna välinredda stuga i Tranemo! Stugan är lantligt belägen nära bra bär- och svampmarker och från den härliga altanen kan du och din familj njuta av stillheten. Tranemosjön ligger en kort biltur bort och erbjuder både bad- och fiskemöjligheter.

Kroksjön, åtta kilometer från stugan, är ett mecka för sportfiskaren. Stugan är inredd i ljusa, varma färger och inrymmer härliga sällskapsytor, ett fräscht kök och ett påkostat badrum.Läs mer om bostaden och boka här!

 Aplared


Högt beläget, rött semesterhus med vita knutar. Huset ligger vid sjön Såken med en härlig sjöutsikt.

Sängar av bra kvalitet. Trappan tar er ända ner till sjön där båten redan ligger på plats och där stensättningen vid sjön ger er en bekväm tillvaro.
Här finner ni även den nybyggda vedeldade bastun och en egen brygga med badstege. Efter bastubadet tar man sig ett svalkande dopp i sjön. Fin sandstrand ca 100m längre bort, som man når via sjön med båten.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Vegby


Välkomna till en hemtrevlig och mycket smakfullt renoverad semesterstuga med vackra tapeter och golv i tidsenlig anda. Kliv in genom ytterdörren och känn den varma och hemtrevliga atmosfären.

Rakt fram ser man då det härligt stora köket med utrymme för all slags matlagning. Den gamla vedspisen är kvar som kuriosa även om man inte kan elda i den.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Vegby/Ulricehamn


På en udde i sjön Åsunden med absolut bästa läge ligger denna välbyggda villa med panoramautsikt över vattnet. Mycket rymlig och väldisponerad semesterbostad för 12 personer.

5 sovrum och 2 allrum med hänförande utsikt över sjön. Mysig bastu och 3 badrum.
Väl tilltaget, välutrustat kök. Stor strandtomt för lek och spel. Egen badstrand, båt ingår för spännande bad och fiskeutflykter, här finns ett stort antal fiskarter såsom Abborre, Björkna, Braxen och Gers.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Länghem


Högt belägen stuga i Länghem i Västergötland med utsikt över Simmesjön. Här ligger detta timmerhus helt avskilt med enbart naturen som närmsta granne.

Stor altan med utsikt över sjön. Öppen spis för mysfaktorn.
Öppen planlösning med synliga takbjälkar. Stort sovrum utan dörr och ett mindre sovrum i ett f.d. bastu (bastuaggregatet står kvar längst in i rummet).
Det finns gott om utrymme för att kunna umgås. Här njuter man av stillheten, närmsta granne bor 1 km längre bort.
Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Länghem

Vassgården, Björsjön, Hökasjön m fl sjöar
Ätrans huvudfåra (Buttorp-Ljungafors FVOF)
Hösjön, Täxlesjön och Yasjön
Ätran-Assman
Ätran (Veka-Buttorp)
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz eller i egen regi (De som har en grön ram). Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det. Vill ni synas här och marknadsföra ert boende? kontakta oss för information!
 Din varukorg är tom.