Hummelns FVO

 Kristdala


Mindre semesterhus med öppen planlösning och ett sovloft. Ligger i en fantastisk miljö med skog och ängar in på knuten.

Här kan man ströva omkring och när det är säsong plocka både svamp och bär. 500 m till närmsta sjö.
Mindre semesterhus med öppen planlösning och ett sovloft. Ligger i en fantastisk miljö med skog och ängar in på knuten. Här kan man ströva omkring och när det är säsong plocka både svamp och bär. Endast 500 m till närmsta sjö.Läs mer om bostaden och boka här!

 Kristdala


Här bor ni vackert på landet med småländska skogar och ängar utanför fönstret. 500 m till närmaste sjö.

Vackra omgivningar att ströva i. Varför inte plocka bär och svamp när det är säsong.
Nära Astrid Lindgrens värld. Här bor ni vackert ute på landet med småländska skogar och ängar utanför fönstret. Endast 500 m till närmsta sjö och vackra omgivningar att ströva i. Varför inte plocka bär och svamp när det är säsong.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Oskarshamn


Smakfullt inrett semesterhus med härlig terrass runt huset. Beläget mitt i den småländska naturen.

Uteplats vid sjön. Astrid Lindgrens värld 40 km.
Uthyres endast till familjer, inga företagsbokningar.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Kristdala


Rymlig f d bondgård som helt renoverats inuti. Fräscha rum och fint badrum.

Ett sovrum på nedre plan och de övriga på övervåningen. Drygt 100 m bort finns en stor fin sjö med badmöjlighet och bra fiske; gädda, abborre och ål.
Båt ingår. De omkringliggande vidsträckta skogsmarkerna är rika på bär och svamp. Utflyktsmål t ex Astrid Lindgrens värld 35 km, ön Blå Jungfrun (Blåkulla) och Glasriket.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Kristdala


Stuga med ostört läge på stor skogstomt. 2 sovloft på övervåningen.

I bastun kan ni njuta av varma bastubad. Vill ni hellre bada i en sjö är det 2,5 km till Hummeln och där kan ni även fiska.
Fin natur och vandringsleder. Stuga med ostört läge på stor skogstomt i utkanten av Kristdala i Småland. 2 sovloft på övervåningen. I bastun kan ni njuta av varma bastubad.
Vill ni hellre bada i en sjö är det 2,5 km till Hummeln och där kan ni även fiska.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Kristdala


Stuga i utkanten av Kristdala i Småland. Balkong under tak samt uteplats med utemöbel.

Ganska brant trappa. Sovrum 3 är genomgångsrum.
Våningssäng endast 1,85 lång. Båt ingår och både motor samt extra båt kan hyras av ägaren. Många som kommer till Kristdala vill njuta av den vackra naturen samt ta del av de aktiviteter som finns i området och som passar hela familjen. Det är 2,5 km till sjön Hummeln, där ni båda kan bada och fiska.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Kristdala


Vackert beläget semesterhus bara ett par km från bra bad- och fiskemöjligheter. I närliggande Kristdala hittar man affär med det nödvändigaste och ett par mil bort ligger Oskarshamn.

I Oskarhamn finns ett stort utbud av butiker, restauranger och annan service. Astrid Lindgrens värld, smålänska Glasriket, Kalmar och Öland ligger på lagom avstånd för en dagsutflykt.
Området erbjuder mycket vacker natur att stöva i. Vackert beläget hus bara ett par km från bra bad- och fiskemöjligheter.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Oskarshamn


Här bor ni i en semesterlägenhet med strandkanten endast 3 meter nedanför altan trappan. Där ligger också båten som ingår i hyran.

På altanen finns en uppvärmd badtunna med utsikt ut över sjön Stor-Brå som man får hyra och betala på plats. Ni disponera hela undervåningen som är en egen lägenhet i ägarens hus.
Att både bada och fiska direkt nedanför huset går utmärkt. Det finns möjlighet att hyra en båtmotor, 4,5 HK enligt direkt överenskommelse med ägaren.Läs mer om bostaden och boka här!

 Lilla Bråbo


Här bor ni i en lantlig idyll. Semesterhuset är omgivet av skog och betesängar med lång utsikt över fälten.

Nära till skog som erbjuder bra vandringsmöjligheter och till vatten där det är fritt fiske.Det är ett par mil in till Oskarshamn där man bl a kan ta färjan över till Gotland.
Oskarshamn erbjuder ett stort utbud av sevärdheter och attraktioner men också butiker, restauranger och kultur såsom Döderhultarens hem och museum. Ta en båttur ut till mytomspunna Blå Jungfrun i Kalmar sund.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Kristdala


Rymligt hus med lugnt och ogenerat läge. Mycket vacker bygd med 'naturum' någon km bort.

Båt kan hyras hos B. Nilssons Byggmaterial.
Astrid Lindgrens värld 50 km.
Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Kristdala

Hummeln
Sinnernsjöarna
Allgunnen (Högsby), del av Bruddesjön
Marströmmen
Badebodaån, Boasjön, Öasjön, Kvarnsjön m.fl. sjöar
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz eller i egen regi (De som har en grön ram). Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det. Vill ni synas här och marknadsföra ert boende? kontakta oss för information!
 Din varukorg är tom.