Hummelns FVO

Annons

 Målilla


Här bor ni i ett trevligt semesterhus med vacker utsikt över sjön Flaten som ligger endast 10 m bort när ni stiger ut genom dörren. Brygg en kopp kaffe och ta några kliv utanför huset och möt morgon vid Flatens strand.

Detta är ett hus att verkligen njuta i. Huset ligger på samma tomt som ägaren, men med egen strandremsa och del av trädgården.
Flaten erbjuder också ett fantastiskt fiske med av insjöfisk såsom gädda, abborre och gös.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Pauliström


Fräsch och välutrustad lägenhet i Pauliström nära sjö och skog. Gemensam tvättstuga i källare. 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Vimmerby


Här bor ni mitt ute på den småländska landsbygden i ett rymligt semesterhus med en trädgård som lockar till lek och bollspel. Huset är omgivet av ängar och betande djur, men ändå med närhet till Vimmerby och t ex Astrid Lindgrens värld.

I sjön Nyen som ligger endast 400 m från huset ligger båten som ingår. Båtplats med grillmöjligheter och utemöbler delas med S35005.
Vimmerby erbjuder ett bra utbud av butiker, restauranger och aktiviteter.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Virserum


Detta semesterhus är vacker beläget vid Gerd sjön mitt i naturen med stora, härliga grönområden. Bad med sandstrand finns ca 2 km från huset.

I Virserum finns du både muséum och konsthall, restauranger, mataffärer mm. Detta semesterhus är vacker beläget vid Gerd sjön mitt i naturen med stora, härliga grönområden.
Badplats med sandstrand finns ca 2 km från huset. Virserum är den näst största orten i Hultsfreds kommun. Här finns du både muséum och konsthall, restauranger, mataffärer mm.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Figeholm


I detta semesterhus på fantastiska Örö, kan ni verkligen njuta av er semester bl a på den stora altanen där ni har ni fin utsikt ner mot havet och bryggan. Låna båten och ta en tur på sjön.

Stanna vid en vik för ett dopp. Välkomna till fantastiska Örö som ligger längst ut i skärgården mellan Västervik och Oskarshamn.
I detta semesterhus kan ni verkligen njuta av semestern på alla vis. Ägaren har tagit hjälp av en inredare för att få en smakfull inredning som passar huset och omgivningen.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Vimmerby


Välkomna till ett modernt och annorlunda sommarhus i Vimmerby, Småland. Här kan ni njuta av lugnet och den fina utsikten från altan eller från sängen på övervåningen.

Här finns både diskmaskin och tvättmaskin och gratis internet Wi-Fi för en smidig semester för alla i familjen. Vill man åka flera familjer kan man även boka det stora huset bredvid (S35305).
Det går även bra att äta ihop i det stora huset om man bokar det samtidigt. Perfekt om hela släkten vill ses på semestern.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Kristdala


Rymlig f d bondgård som helt renoverats inuti. Fräscha rum och fint badrum.

Ett sovrum på nedre plan och de övriga på övervåningen. Drygt 100 m bort finns en stor fin sjö med badmöjlighet och bra fiske; gädda, abborre och ål.
Båt ingår. De omkringliggande vidsträckta skogsmarkerna är rika på bär och svamp. Utflyktsmål t ex Astrid Lindgrens värld 35 km, ön Blå Jungfrun (Blåkulla) och Glasriket.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Storebro


Vackert beläget semesterhus med å rinnande på baksidan där man bl a kan fiska. Endast ca 10 kml ifrån Astrid Lindgrens Värld.

Inne i Storebro hittar man både butik och restauranger. Området erbjuder många sevärdheter och aktiviteter för alla åldrar.
Härifrån är det inte långt ut till kusten och vackra Västerviks skärgård. Man når också Smålands Glasrike på lagom avstånd för en dagsutflykt. Vackert beläget hus med å rinnande på baksidan där man bl a kan fiska.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Kristdala


Stuga med balkong under tak. Ganska brant trappa.

Sovrum 3 är genomgångsrum. Våningssäng endast 1,85 lång.
Både motor samt extra båt kan hyras av ägaren. 2,5 km till sjön Hummeln, där ni båda kan bada och fiska. Stuga i utkanten av Kristdala i Småland. Balkong under tak samt uteplats med utemöbel.
Ganska brant trappa. Sovrum 3 är genomgångsrum. Våningssäng endast 1,85 lång. Båt ingår och både motor samt extra båt kan hyras av ägaren.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Vimmerby


Välkomna till detta mysiga semesterhus Vennebjörke Mellangård i Vimmerby. I detta semesterhus kan flera familjer uppleva den mysiga miljön och närheten till vatten.

Huset är byggt 1690. Lite lågt i tak på vissa ställen i huset.
Trappan till övervåningen är lite brant. I sovrummet på övervåningen finns massa roliga hattar för barnen att pröva och kanske leka Prussiluskan i Pippi Långstrump.
Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Vimmerby

Krön
Bysjön, Malmingen
Solaren
Juttern Ärlången
Ramsjön, Hemsjön och Hörningen
 Husen som visas på iFiske är annonser och presenteras i samarbete med Stugor.biz eller i egen regi (De som har en grön ram). Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det. Vill ni synas här och marknadsföra ert boende? kontakta oss för information! De texter och foton som syns i annonserna kommer från externa företag, oftast Novasol. Vi på iFiske kan inte ändra på text eller bild, utan hänvisar till stuguthyrarens kundtjänst för respektive boende. Det finns möjlighet att köpa en annonsplats på denna sida direkt av iFiske, kontakta oss för mer information.
 Din varukorg är tom.