Hulta-Törnevik FVO

 Rimforsa


Fin och välvårdad stuga ca 25 km söder om Linköping. Belägen på f d bondgård, utmed mindre väg i vacker omgivning.

Flera sevärdheter och sjöar i närheten. Fin och välvårdad stuga ca 25 km söder om Linköping i Östergötland.
Belägen i vacker omgivning på fd bondgård med flera sevärdheter och sjöar på nära håll. Mindre väg passerar utanför huset. Lummig trädgård med körsbärsträd och får som betar i hagar bredvid huset.Läs mer om bostaden och boka här!

 Bestorp/Brokind


Semesterhus med hög standard samt en vacker insynsskyddad trädgård och endast 300m från sjön. Inglasat uterum gör att man kan sitta ute även om det är dåligt väder.

I området finns många sevärdheter för hela familjen. Detta härliga semesterhus är beläget i Brokind som ligger ca 20 km från Linköping.
Semesterhuset har en vacker trädgård och ligger endast 300 meter från sjön. Huset har ett stort kök där hela familjen kan avnjuta goda middagar.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Ulrika


Välkomna till lilla Bullerbyn i Östergötland. Här kan ni njuta av lugn och ro med familjen i denna timmerstuga.

Vill ni bor flera familjer kan ni boka det röda huset bara en bit i från. Ni har gemensam utomhuspool, vedeldad bastu och dusch.
Skogen ligger precis bakom husknuten och där finns det gott om bär och svamp. Östgötaleden som är en vandringled går utanför huset ner till sjön Drögen som är känt för sitt klara vatten.Läs mer om bostaden och boka här!

 Ulrika


Välkommen till ett mysigt och lugnt semesterhus i närheten av skog och vatten. Huset har toalett inomhus, men duschen ligger 50 m bort och är gemensam med hus S60094.

De båda husen delar pool, bastu och dusch. Välkommen till ett mysigt och lugnt semesterhus i närheten av skog och vatten i Östergötland.
Här kan ni njuta av lugnet då det ligger avskilt i skogen en bit från Ulrika.Läs mer om bostaden och boka här!

 Fullmestad Rusthåll


Rymligt semesterhus som är vackert beläget på en gård i drift. Huset har stora utrymmen att umgås på och en stor överbyggd veranda med underbar utsikt över fält och skogar.

Området erbjuder bra fiskemöjligheter med fyra sjöar inom en mils radie som ingår i samma fiskekort. Ett stenkast från huset nere vid sjön finns också möjlighet att hyra den vedeldade bastun.
I Kisa endast 20 km bort ligger Tolvmannabacken för alpin skidåkning.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Mantorp


Välkomna att njuta av ledigheten i vackra Spellinge Säteri nära Mantorp. På gården finns ett 1700-tals hus med charmiga intilliggande hus och flyglar.

Här bor ni i Rättarbostaden från tidigt 1900-tal. Ett stort hus med hus med separata ingångar.
Perfekt boende för två familjer eller om släkten vill bo nära varandra, men ändå ha en egen ingång.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Mantorp


Detta semesterhus på Spellinge Säteri är från tidigt 1900-tal och kallas Rättarbostaden. Här har ni uteplats och egen trädgård med grill.

Roddbåt kan lånas kostnadsfritt. Boka även hus S60082 så hyr ni hela huset.
Njut av sommarsemestern eller jul/nyår med familj och vänner. Här bor ni på Spellinge Säteri i Östergötland nära Mantorp.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Mantorp


Välkomna till Spellinge Säteri som ligger i Östergötland. Här finns en välbevarad 1700-talsgård med tillhörande flyglar och charmiga intilliggande hus.

Miljön och byggnaderna är fantastiska. Här bor ni den charmig flygel från 1750 som kallas Östra flygeln.
Flygeln har två sovrum med mjuk och skön heltäckningsmatta. Öppen spis i allrummet. Det är lite låg takhöjd på vissa ställen i huset, (190 cm). Detta hus är inte lämpligt för barn.
I omgivningen finns hägn med dovhjort och kronhjort.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Horn


Rymligt semesterhus med vackert läge alldeles intill en sjö. Nära till bad och det är bara att ta båten och ge er iväg på en fisketur efter gädda eller abborre.

Besök Astrid Lindgrens värld, Virum älgpark, Gränna mm. Rymligt semesterhus med vackert läge alldeles intill en sjö.
Här bor ni med möjlighet till bad och fiske precis utanför husknuten. Ta båten och ge er iväg på en fisketur.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Ydre


Välkomna till ett härligt semesterhus med uppvärmd utomhuspool. I detta hus kan två familjer njuta av lugnet och utsikten över sjön Sommen.

En inglasad altan med infravärme samt vacker utsikt mot sjön och även poolen. En byggnad intill huset har två sängplatser.
Passar bra till barnen som vill leka i fred eller spela spel på surfplattan. Internet går att köpa till.300 m ner till badet. För den som vill fiska ligger Sommens fiskevårdsområde i hamnen bara en bit bort.Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Ydre

Sommen
Ydrefiske (3 föreningar)
Bulsjöån
Svalsjön, Ören, Halvsjön samt del av Örlången
Sjöarp-Öasjön
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz eller i egen regi (De som har en grön ram). Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det. Vill ni synas här och marknadsföra ert boende? kontakta oss för information!
 Din varukorg är tom.