Hulta-Törnevik FVO

Annons

 Torsåkra


I detta semesterhus har ni underbar utsikt över sjön Åsunden och endast 10 meter ner till bryggan för att ta ett dopp eller sitta och meta fisk. Huset har egen sjötomt och panoramautsikt över vatten i tre väderstreck.

Här kan två familjer eller släkt och vänner ha en härlig ledighet och njuta av lugnet och den vackra naturen och sjön. I detta hus får även hunden följa med.
Det finns även ett utedass på tomten. Det ingår en båt med motor om ni vill ge er ut på en tur på sjön.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Hökhult/Horn


Här bor man med skog och mark inpå husknuten. Man kan vandra i skogen och när årstiden tillåter, plocka svamp och bär.

I området finns också många bra fiskesjöar. Stuga med skog och mark inpå husknuten, där man kan vandra i skogen och när årstiden tillåter, plocka svamp och bär.
I området finns också många bra fiskesjöar. På lagom avstånd för en dagsutflykt finns Astrid Lindgrens värld och Vimmerby samt Kolmårdens djurpark. Närbelägna Horn har affär och annan service som man kan behöva.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Verveln


Semesterhus som ligger vackert på en höjd med skog runt om. Ett hus för dig som älskar att ha naturen in på knuten.

Nära till sjön Skolen där båten som ingår ligger. Nära till flera naturreservat med hinderbana för barn.
Semesterhus som ligger vackert på en höjd med skog runt om. Detta är ett hus för dig som älskar att ha naturen in på knuten. Nära ner till sjön Skolen där också båten som ingår ligger. Vid detta hus har man bra möjligheter till vandring, bär- och svampplockning och fiske.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Fullmestad Rusthåll


Rymligt semesterhus som är vackert beläget på en gård i drift. Huset har stora utrymmen att umgås på och en stor överbyggd veranda med underbar utsikt över fält och skogar.

Området erbjuder bra fiskemöjligheter med fyra sjöar inom en mils radie som ingår i samma fiskekort. Ett stenkast från huset nere vid sjön finns också möjlighet att hyra den vedeldade bastun.
I Kisa endast 20 km bort ligger Tolvmannabacken för alpin skidåkning.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Tranås


Enklare stuga, avskilt belägen med skogen in på knuten. Kakelugn i allrum.

Tranås 8 km. Sovrum 1 är genomgångsrum.
Låg takhöjd; 1,80m uppe och 1,90m nere. Enklare stuga, avskilt belägen med skogen in på knuten utanför Tranås i Småland. Kakelugn i allrum. Tranås 8 km.
Sovrum 1 är genomgångsrum. Låg takhöjd; 1,80m uppe och 1,90m nere.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Ydre


Välkomna till en mysig stuga med grästak som har ett lugnt läge med närhet till skog och fiske. Från stugan kan ni promenera ner till sjön Sommen som är Sveriges sjuttonde största sjö.

En vacker sjö med bra fiske. Braxen och röding finns endast i sjön Sommen.
Det finns även många fler fiskarter. Fiskrensningsplats ute finns på tomten. Det finns 2 båtar att hyra, men det går bara att boka en. Om ni vill boka den 2:a får ni kontakta ägaren i förväg.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Sommen/Tranås


I detta underbara lyxhus får ni allt ni kan önska er. 100kvm terrasser, 70 kvm relaxavdelning med bubbelpool för 6-7 personer, bastu för 12 personer, ismaskin, internet upp till 30 mbit, 50 tums TV, braskamin (ved ingår), biljardbord är några exempel.

Huset är energisnålt med jordvärme. Köket är stort, modernt och välutrustat och i anslutning finns matsal med plats för 14 personer och vardagsrum med direkt utgång till terrass med soligt läge.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Mantorp


Välkomna att njuta av ledigheten på vackra Spellinge Säteri i Rättarbostaden från tidigt 1900-tal. Njut av lugnet, den vackra miljön och byggnaderna.

Gå ner till sjön och ta en tur med roddbåten som är fri att använda. Välkomna att njuta av ledigheten i vackra Spellinge Säteri nära Mantorp.
På gården finns ett 1700-tals hus med charmiga intilliggande hus och flyglar. Här bor ni i Rättarbostaden från tidigt 1900-tal. Ett stort hus med hus med separata ingångar.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Österbymo


Detta fräscha hus ligger med ett fantastiskt fint läge vid sjön Sommen. Från vardagsrummet och köket har ni panoramautsikt över sjön.

Det är ca 60 km till Astrid Lindgrens Värld.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Horn


Rymligt semesterhus med vackert läge alldeles intill en sjö. Nära till bad och det är bara att ta båten och ge er iväg på en fisketur efter gädda eller abborre.

Besök Astrid Lindgrens värld, Virum älgpark, Gränna mm. Rymligt semesterhus med vackert läge alldeles intill en sjö.
Här bor ni med möjlighet till bad och fiske precis utanför husknuten. Ta båten och ge er iväg på en fisketur.
Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Horn

Åsunden
Juttern Ärlången
Nimmern
Kisasjön Knoppetorpssjön
Hargsjön
 Husen som visas på iFiske är annonser och presenteras i samarbete med Stugor.biz eller i egen regi (De som har en grön ram). Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det. Vill ni synas här och marknadsföra ert boende? kontakta oss för information! De texter och foton som syns i annonserna kommer från externa företag, oftast Novasol. Vi på iFiske kan inte ändra på text eller bild, utan hänvisar till stuguthyrarens kundtjänst för respektive boende. Det finns möjlighet att köpa en annonsplats på denna sida direkt av iFiske, kontakta oss för mer information.
 Din varukorg är tom.