Juttern Ärlångens Fiskeriförening

 Horn


Hus med underbart läge. Vacker utsikt över ån som rinner genom samhället.

Närhet till bad, fiske och golf. Endast en halvtimme med bil till Astrid Lindgrens värld.
Hus med underbart läge. Vacker utsikt över ån som rinner genom samhället. Nära till bad, fiske och golf. Endast en halvtimme med bil till Astrid Lindgrens värld.
Vimmerby och trakterna däromkring har mycket att erbjuda av sevärdheter. Linköping ligger knappt 70 km bort och erbjuder ett stort utbud av butiker, restauranger och kultur.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Horn


Här bor ni med Stångån rinnande alldeles intill huset. Vacker kulturträdgård med gott om utrymme att vistas på.

Ett stort och generöst hus med stort vardagsrum på övervåningen. Samhällets mataffär ligger bara på andra sidan gatan och huset ligger på en vacker hörntomt.
Har bor ni bara 34 km från Vimmerby och Astrid Lindgrens värld. Den större staden Linköping hittar ni på 80 km avstånd. Detta är ett hus som har nära till både naturen och många sevärdheter och aktiveter för alla åldrar.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Näfstad/Södra Vi


Här bor ni i ett stort och rymligt semesterhus med avskilt läge och långt till närmsta granne. Stor härlig trädgård och omgivningar som består av vidsträckt åkermark och skog.

Här kan man ta sköna promenader. Här bor ni i ett stort och rymligt semesterhus med avskilt läge och flera hundra meter till närmsta granne utanför Södra Vi.
Stor härlig trädgård och omgivningar som består av vidsträckt åkermark och skog. Här kan man ta sköna vandringar.Läs mer om bostaden och boka här!

 Hökhult/Horn


Stuga med skog och mark inpå husknuten, där man kan vandra i skogen och när årstiden tillåter, plocka svamp och bär. I området finns också många bra fiskesjöar.

På lagom avstånd för en dagsutflykt finns Astrid Lindgrens värld och Vimmerby samt Kolmårdens djurpark. Närbelägna Horn har affär och annan service som man kan behöva.
Här bor man med skog och mark inpå husknuten. Man kan vandra i skogen och när årstiden tillåter, plocka svamp och bär. I området finns också många bra fiskesjöar.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

 Näfstad/Södra Vi


Semesterhuset ligger omgivet av ängar, åkrar och skog, mitt på den småländska landsbygden. Här kan ni vandra, plocka svamp och bär direkt inpå knuten.

Här har ni nära till Astrid Lindgrens värld och Vimmerby. Semesterhuset ligger omgivet av ängar, åkrar och skog, mitt på den småländska landsbygden.
Här kan ni vandra, plocka svamp och bär direkt inpå knuten.Läs mer om bostaden och boka här!

 Horn


Rymligt semesterhus med vackert läge alldeles intill en sjö. Här bor ni med möjlighet till bad och fiske precis utanför husknuten.

Ta båten och ge er iväg på en fisketur. Rummemåla ligger 20 km från Kisa som förutom butiker, restauranger och annan service erbjuder en bra skidbacke, Tolvmannabacken.
I sjön finns den vanliga insjöfisken såsom gädda och abborre men ägaren erbjuder även kräftfiske när det är säsong för det (bokas på plats).
Läs mer om bostaden och boka här!

 Verveln


Semesterhus som ligger vackert på en höjd med skog runt om. Detta är ett hus för dig som älskar att ha naturen in på knuten.

Nära ner till sjön Skolen där också båten som ingår ligger. Vid detta hus har man bra möjligheter till vandring, bär- och svampplockning och fiske.
I närheten finns flera naturreservat som bl a Boda och Bråtberget. Barnen kan utmana er i hinderbanan Trollstigen och som är ca 30 m lång eller så nöjer ni er med att grilla korv i grillhyddan.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Vimmerby/Södra Vi


Ljus och rymlig semesterlägenhet på andra våningen i ett tvåfamiljshus, strax norr om Vimmerby. 3 rum och kök, badrum med badkar och WC.

Gemensam trädgård med utemöbler och grill samt stora ytor att leka på. 2 sovrum med 1 dubbelsäng i vardera samt 3 extrasängar.
Barnsäng. Kök med separat matplats. Stor balkong i sydost. Genomgående parkett på golven och i vissa rum synliga målade trätak.
Smakfulla detaljer. Gammal charm men ändå modernt. Den öppna spisen sprider både värme och gemyt.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Näfstad/Södra Vi


Här bor ni i en Småländsk idyll ute på landet. Huset är omgivet av ängar, åkrar och skog.

Vackra vandringstråk precis utanför dörren och tillfälle till svamp- och bärplockning vid säsong. Gemensam bastu som måste bokas.
Här bor ni i en Småländsk idyll ute på landet. Semesterhuset är omgivet av ängar, åkrar och skog. Vackra vandringstråk precis utanför dörren och tillfälle till svamp- och bärplockning vid säsong. Huset har också en härlig bastu som ni delar med ägaren.Läs mer om bostaden och boka här!

 Vimmerby


Modernt sommarhus i mysiga Vimmerby med fin utsikt mot sjön genom stora panoramafönster. Här kan ni njuta av lugnet.

Ta ett avslappnade bad i bubbelbadkaret och njut av utsikten. Bara 5 min till Astrid Lindgren värld.
Välkomna till ett modernt och annorlunda sommarhus i Vimmerby, Småland. Här kan ni njuta av lugnet och den fina utsikten från altan eller från sängen på övervåningen. Här finns både diskmaskin och tvättmaskin och gratis internet Wi-Fi för en smidig semester för alla i familjen.
Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Vimmerby

Krön
Bysjön, Malmingen
Solaren
Juttern Ärlången
Ramsjön, Hemsjön och Hörningen
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz eller i egen regi (De som har en grön ram). Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det. Vill ni synas här och marknadsföra ert boende? kontakta oss för information!
 Din varukorg är tom.