Kalvs FVOF

 Kalv


Lantligt belägen stuga, inredning och miljö tar er tillbaka till mitten av 1900-talet. Här finns god plats för två familjer.

Stort härligt gammaldags lantkök med plats för alla. Stor gräsmatta för lek och spel.
Mysig idyll med kossorna fridfullt betande på ängarna. En kort promenad längs den slingrande grusvägen tar er till Kalvsjön, en vacker sjö rik på fisk. Skog och mark kring stugan är rik på bär, svamp och vilt.Läs mer om bostaden och boka här!

 Kalv


Totalrenoverad, mycket fräsch villa med påkostad inredning och möblering belägen i Kalv i Västergötland. Semesterhuset är inrett i ljusa härliga färger.

Ett badrum med både dusche och bubbelbadkar. Stor, härlig näst intill insynsskyddad altan.
Staket runt hela tomten, vilket är lämpligt både för de små barnen eller husdjuren. Stor tvättstuga i källarplan. Endast 300 m till den fiskrika Kalvsjön.Till båt- och kanotuthyrning är det 600 m.
Ca 30 km till shoppingcentret Ullared eller Svenljunga.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Kalv


Äldre semesterhus men som har renoverats interiört i ljusa fina färger. Högt beläget i byn Kalv i Västergötland.

Gott om plats både ute och inne. Bra fiske i Svansjön, som dessutom har vattenförbindelse med den stora sjön Fegen.
Motor kan hyras till. Delvis sjöutsikt från huset. Badplats med sandstrand ca 400 m från huset. Värmepump för låg energikostnad.
Njut av den vackra naturen med promenader eller cykelturer. Shopping i Ullared eller Älvsered ca 30 km.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Kalv


Fantastiskt läge på en udde i Kalvsjön med goda fiskemöjligheter samt båt ligger denna rejäla villa, lämpad för två familjer. Två badrum, tre sovrum och stort härligt lantligt kök med rymlig strandtomt för lek och spel.

Skog och mark kring stugan är rik på bär, svamp och älg. Många fina promenadvägar i en vacker och avkopplande miljö.
28 km till Ullared, där Gekås, nordens största lågprisvaruhus ligger och där hela familjen hittar fynd.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Gunnarp


Renoverad och mycket smakfullt inredd stuga med hög standard. Allrum med öppen spis.

Skog- och sjörika omgivningar för fiske och naturupplevelser. Ädelfiske 6 km.
Ullared 19 km.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

 Mårdaklev


Trevlig stuga belägen vid vägen genom Mårdaklev. Mittemot ligger den gamla kvarnen där byälven fridfullt flyter fram.

Ni har nära till Ätran, känd för sitt fina Laxfiske och härliga kanotleder. Stugan är väl lämpad för den lite större familjen där sovrummen har sköna sängar.
Skog och mark är rik på bär och svamp. Nära till Kleva Naturreservat och Gästgiveriet från 1600-talet, väl värda ett besök. 20 minuters bilväg till Ullared, här hittar ni ett av Sveriges största lågprisvaruhus.Läs mer om bostaden och boka här!

 Sandvik/Fegen


Stuga med fantastiskt läge på stor sjötomt med panoramautsikt över sjön Fegen. Här finns en braskamin att värma sig vid om man varit ute hela dagen i Isabergs backar som ligger 40 km från stugan.

Detta är Sydsveriges största skidsystem. Här finns 10 pister med varierande svårighetsgrad och alla har belysning för kvällsåkning.
De 8 liftarna tar er uppför backarna. Det finns även skiduthyrning och skidskola, så alla i familjen kan få testa på.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Fegen


Vackert och enskilt belägen semesterbostad med rustik inredning. Trakten är sjörik och har ett bra fiske.

Båtar, kajak och kanoter kan hyras, av ägaren. Bad- och fiskesjö beläget enbart 5 minuters gångväg från stugan.
Vackert och enskilt belägen semesterbostad med rustik inredning. Öppen spis och luftkonditionering i storstugan. Bra fiske och vildmark. Roddbåt kan hyras i Alvhagas privata sjöar och kanot, kajak och båt med utombordare i Fegensjön.
Kan hyras direkt av ägaren.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Fegen


Mycket trivsamt semesterhus omgivet av slåttervall och skog och med sjöutsikt i öster och söder i Halland med ett avskilt och sjönära läge. Är det badväder kan du bada i sjön vid huset eller i den stora sjön Fegen, en omtyckt sjö för både bad och fiske.

Rådjuren går ofta fram utanför huset och betar i gryning och skymning, ett fantastiskt skådespel. Alvhaga Vildmark har egna skogsinnehav och du är naturligtvis välkommen att promenera eller plocka bär och svamp!.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Fegen


Timrad stuga ensamt belägen i skogen vid liten skogstjärn i ett naturskönt och viltrikt område. Nära flera fiskrika sjöar.

Båt, kanot och kajak kan hyras. Du som bor här har en omedelbar närhet till stora djupa skogar.
Timrad stuga ensamt belägen i skogen vid liten skogstjärn. Nära flera fiskrika sjöar såsom Fegen, Kvarnsjön och Alvhagasjön. Lekplats finns vid Kvarnsjön på promenadavstånd. Roddbåt kan hyras i Alvhagas privata sjöar och kanot, kajak och båt med utombordare i Fegensjön.

 


Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Fegen

Lägerplatser Svenljunga kommun
Hensjön
Fegen
Ätran, Storasjön, Gummasjöarna, mfl.
Vitasjön
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz eller i egen regi (De som har en grön ram). Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det. Vill ni synas här och marknadsföra ert boende? kontakta oss för information!
 Din varukorg är tom.